.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

интересно ми е

може да прозвочи тьпо но как хората се заразяват с спин имам предвит как може да стане човек преносител щото не ми се верва да се хваща от нищото ?

Супер фен Аватара на Barbie
    Как се предава СПИН?
    Основно със СПИН може да се заразите по три основни начина:

* Полов - при сексуален контакт с носител на HIV (вагинален, анален или орален секс), при обмен на телесни течности (еякулат, вагинален секрет, кръв)
    * Кръвен - при преливане на заразена кръв, досега със заразена кръв върху игли, спринцовки и други инструменти ( за татуиране или пробиване на уши). Възможно е да се заразите и ако ползвате една и съща самобръсначка със серопозитивен.
    * От майка на бебе - при заразяване в утробата или при приемане на кърма от заразена майка. Нарича се още вертикален път.

Как не се предава СПИН?
    На тази тема са създадени безброй митове, на повечето от които не може да се вярва. Със СПИН не може да се заразите:

* при ръкостискане, прегръдка, обичаен контакт, разговор с носител на вируса.
    * ако се храните заедно, ако плувате в един басейн, използвате един и същи дрехи (дори и бельо).
    * от муха или комар, тъй като СПИН не може да живее е кислородна среда.

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Как се предава СПИН?
    Основно със СПИН може да се заразите по три основни начина:

* Полов - при сексуален контакт с носител на HIV (вагинален, анален или орален секс), при обмен на телесни течности (еякулат, вагинален секрет, кръв)
    * Кръвен - при преливане на заразена кръв, досега със заразена кръв върху игли, спринцовки и други инструменти ( за татуиране или пробиване на уши). Възможно е да се заразите и ако ползвате една и съща самобръсначка със серопозитивен.
    * От майка на бебе - при заразяване в утробата или при приемане на кърма от заразена майка. Нарича се още вертикален път.

Как не се предава СПИН?
    На тази тема са създадени безброй митове, на повечето от които не може да се вярва. Със СПИН не може да се заразите:

* при ръкостискане, прегръдка, обичаен контакт, разговор с носител на вируса.
    * ако се храните заедно, ако плувате в един басейн, използвате един и същи дрехи (дори и бельо).
    * от муха или комар, тъй като СПИН не може да живее е кислородна среда.
    Mislq, 4e sled takova obqsnenie trqbva da ti e stanalo qsno

СтРеМи се кЪм 3веЗдИте, ако нЕ Ги д0стИгНеШ поНе Ще сЕ нАуЧиш Да лЕтИш!

moji i ot celufka ama trqa da e golqm plun4o / pliunla 6toto e dokazana 4e trqa da se izpie minimum 7 litra slunka ot seropozitiven 4e da se zarazi6 uspeh az 7 litra kola ne moga da izpiq ama ima gi sqkfi

Guest
    Цитирай Първоначално написано от TeroglisT4o
    moji i ot celufka ama trqa da e golqm plun4o / pliunla 6toto e dokazana 4e trqa da se izpie minimum 7 litra slunka ot seropozitiven 4e da se zarazi6 uspeh az 7 litra kola ne moga da izpiq ama ima gi sqkfi

ТОВА ЗА СЛЮНКАТА Е ГЛУПООСТ!!!!!!

ви ако носителя има раничка в устата Е ТОГАВА ВЕЧЕ Е ЛОШО!

Barbie, baby мерси за инфото. Ам не ми стана ясно цилуване може ли да хване или не?
    Aaaa и да папате Пинко
    Sasho Metallicov

Baby, I'm not that kind of man...

WwW.Sasho-Metallico.CoM <- Моя дневник

Фен
    Град
    plovdiv
    ne ot celuvka nemoje6
    Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)

Голям фен
    Град
    sofia
    na men sa mi kazvali 4e mije i ot celuvka ako na bolniq ili tvote venci sa vuzpaleni ili ne6o takova no ne sum sigorna
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    Цитирай Първоначално написано от fasta4eto
    ne ot celuvka nemoje6
    Можеш!! ако се целуваш със серопизитивен и имаш няква раничка в устата ше се заразиш..
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си