- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- za epiliraneto helppPPp
zddraveitre!!
molq vi daite mi savet kak da se obrasna po intimnite organi t.e moje li s epilator??moje li da mi stane ne6to ot epilatora ili ne?
blagodarq predvaritelo
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
Ave ako probvash s epilator trqbva da ne izpitvash bolka.Bih ti preporychal kola maska otkolkoto epilator i to nai dobre na kozmetik
He syglasen sym ama se pak s kolata maska ne stava li po byrzo pyk i sled nqkolko pyti se svikva i sam da si q pravish :}}}
ne umirate li ot bolka tam s epilatora ...aaakato si pomislq i napravo zatvarqm ochi ot ujas..no inache i na men mn mi se iska da svikna s epilator che s taq samoobrusnachka ne e mn rabota :P
Tva s kola maska 6te boli super mnoo e!!!Po-dobre s depilator!!! :P
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
mi 4e boli bili ama 4ak tolkova mnogo ne
no ni6to ne moje da mi stana nalI
?
Ba mani go toq depilator ve to si e syshtot kato prysneneto samo deto otdelqsh poveche vreme.Pyk shto se otnasq do tva da ti stane neshto to epilatora nemoje nishto da ti stane.
Ами според мен трябва да си голяма мазохистка,за да се обезкосмяваш по интимните части с епилатор!По-добре с кола-маска или депилаторен крем!Епилатора попринцип изобщо не е подходящ за чувствителни места!Удобен е единствено и само за крака.![]()
С епилатор много боли наи добре е да си ползваш самобразначка или кола масла или крем!Според мен епилаторат е само за крака!
Бъди човек а не човече!
Гори но никога не тлеи!
И ако можеш смеи се на съдбата,
за да не може тя да ти се смеи!
spored men si mnogo prava macka-s epilator se 4istqt samo kraka,ina4e si e jiva proba mazohizamПървоначално написано от little_black_dress
![]()
6tastieto e kratko, edinstveniqt koito moje da go promeni si samiqt TI !!!
Абе зависи от епилатора :P На филипс има специална приставка за интимни части и подмишници и не боли \Първоначално написано от little_black_dress
/
Just a Kid
Spored men ni6to nqma da ti stane .Samo kadeto stra6no mnogo 6te te zaboli!
Kakva e razlikata mejdu Epilator i DEpilator![]()
vzima6 epilatora vklu4va6 go v kontakta natiska6 kop4encetyo na 1va ili 2ra stepen i po4va6 da kosi6
a moga li da vi popitam na kakva osnova e tozi krem?
Епилаторът е машинка,за обезкосмяване,а депилатоарът е крем,с който се мажеш за обезкосмяване...Първоначално написано от magnum_vanilia
А иначе...честно казано аз не търпя на болка,за това не ползвам епилатор и кола маска,но скоро мисля да си взема епилатор,но преди тва бих се напила,за да не усещам нищо![]()
![]()
![]()