.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Стойно
    Guest

Леля ми Гергана

Леля обеща, че ще ми направи едно фелацио ако слушкам за именния си ден. Тя е голяма бъзикня и страшно яка кучка на 32 години. Ще ми се да не се ебaва с мен, а да е истина. Все пак ако опитам така някак да я напъна, притисна, дали ще ми се получат нещата? Който е бил с по-голяма да каже. Аз съм на 19.

ебаваш се нали?кажи ми честно че не си привърженик на кръвосмешенията!?!?!?!?!

Стойно
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от optical_illusion
    напротив! голям фен съм

Абе Стойно ти си мно кух ве.Толкоз ли няма яки жени на по 19-20год. ами ше е*еш леля си ве.БАХТИ АБДАЛА!

Стойно
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dancho_93
    Абе Стойно ти си мно кух ве.Толкоз ли няма яки жени на по 19-20год. ами ше е*еш леля си ве.БАХТИ АБДАЛА!
    Ебе ми се нещо дърто и перверзно. Пък лелята е точно такава. До скоро хоеше с един на 23 мръсницата.

OMG oshte edin lud vuv foruma..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от Стойно
    Ебе ми се нещо дърто и перверзно. Пък лелята е точно такава. До скоро хоеше с един на 23 мръсницата.
    Ае ни запознаеш с леля ти Гери

Стойно
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Смей се ти ама е голям цепеняк. Баща ми каза, че навремето като малки му се искало да не му е сестра, ама... съдба

az vikam da q prazkame si4ki.6o ne ebati kefa. koi znae kolko i e razcepen centralnia vhod sigurno e kat na katedralata sveti petur vratite kat za velikani moe i 3ma otpred 2ma otzad ama v ystata az ne iskam 4e tam sig moe6 nameri6 bakterii kat na komodski varan ystata i vikam da se smenqme na 1 4as ta da q minem pone 2000 4oveka da postavm rekord. 6e ni pi6at v gines ei (tva bih napisal ako se ebava6, a ako ne - lele male kolko idioti ima na toq svqt maleee)
    s jena ne sporq
    sqka6 s me4ka da se borq
    ili na radio da govorq
    to se 20 po-dobre sam da si burborq

Ами тегли и един х*й ве умен !

Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Смей се ти ама е голям цепеняк. Баща ми каза, че навремето като малки му се искало да не му е сестра, ама... съдба

Na bashta si sa metnal znachi..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Цитирай Първоначално написано от optical_illusion
    надявам се 4е тва е поредната тема ебавка
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

Guest
    БАБА МИ ВЗЕМА ПЕНСИЯ
    АЗ ИСКАМ ПАРИ ОТ НЕЯ
    ТЯ МИ ДАВА
    АЗ ПЪК Я ЧЕРПЯ СЪС СЕКС

Град
    sofiq
    koi bolen mozuk bi ti povqrval we dete
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Napii q i posle q izchukai Takmo posle nqma da pomni i nqma da trqbva da q obejdavsh

O.M.G.
    Guest

OMG

tva e ujast

Guest

Re: OMG

ako nqma da pravite sex, a samo frenska liubov naprimer.. ne e 4ak tolkova zle(prosto ima po-lo6i ne6ta) ta moqt syvet e da i pravi6 nameci, no ako e vyzmojno da sa nogozna4itelni, a ne direktni. ako re6i6 pyk da kaje6 ne6to napravo, posle se zasmei uj 4e se 6eguva6, ako i tq go iska nqma na4in da ne se useti. i nai-vajnoto - gledai da ostavate po-4esto nasame, a ako ste ot tezi semeistva deto 4esto se pregry6tat i celuvat kato ne sa se vijdali ot 24 4asa.. davai,kato q pregry6ta6 q pritiskai do sebe si po-silno i ako stane ne6to se pohvali (vyv foruma de) aide, jelaq ti uspeh!

PoPi
    Guest
    leleeee bolni hora kolkoto iska6 i malko pove4e ...i po-temata,pritisniq kato ste sami!

Unknown-19
    Guest
    т.11 от Правилника !!!

Търти не бой се
    Х*й род не признава
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Град
    У дома пред компютъра
    He ce ли усетихте, че се ебава?

ХахахахахХйахаха 100% се е бъзикала! А ако не е .. значи и тя като теб не е с всичкия си!
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Abe Stoino,pocherpete se s lelq Gergana ... otblejete praznika i podobawashto ... :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си