.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

stra6no sym obyrkana :(

Zna4i predi mnogo vreme imah edno gadje S.Izleznahme i go opoznah mnogo dobre.Be6e tolkova po-razli4en otkolkoto predi da trygnem.Be6e tolkova spokoino s nego sqka6 vremeto be6e sprqla A TVA NA MEN HI4 NE MI HARESVA.Postoqnno si govorehme bez nikfo veselie naprao mi se dospiva6e kato izlizahme i za tova mnogo rano skysahme.Nqma6e i sedmica...No toi prodyljava6e da se dyrji s men taka sqka6 sme gadjeta ve4e sedmici sled razdqlata ni postoqnno ne6to me pregry6ta6e i postoqnno go otbluskvah.Ve4no se e sled men i se me pregry6ta i mi pi6e nqkakvi sms-i v koito ima ne6to ot roda--milo--slyn4ice--sladur4e--i mi zvnai na telefona postoqnno---Opitah po vsevyzmojni na4ini da mu kaja da prestane.Daji predo nqkolko dena kogato me pregurna v u4ili6te (ne e ot moq klas) mu zabih 6amar i mu kazah da se razkara ot mene.Toi ne prestava,zadu6ava me...Nemoga povce4e taka.Durja se tolkova grubo i suho s nego postoqqno go otbqgvam i mu povtarq da prestane ,no toi ne me razbira.Molq vi pomognete za6toto "6te sko4a ot nqkyde" ) nemoga da gop traq pove4e.Help kajete mi kak da go nakaram da prestnae.Kak da se dyrja s nego i kakvo da mu kaja 4e da spe.((( kajete mi nqkykyv savet pls pls Predvaritelno 10x
    Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!

Eternal^^
    Guest
    ami hvani si novo gadje i trqbva samo da te vidi kogato si s nego (novoto gadje) i da se nadqvame 4e 6te spre da te zaka4a, ako ne, ptrqbva ne samo da se dyrji6 studeno s nego a i da mu obqsni6 podrobno 4e NEiska6 da byde6 s nego i da prestane da te pregry6ta da ti pi6e takiva sms-i taka natatyk

Голям фен
    Spored men trqbva da se opitash da mu obqsnish 4e ti e pisnalo ot nego...vupreki 4e ti kazvash 4e si mu go kazvala...sednete i pogovorete kato hora(bez da mu zabivahs shamari) i mu obqsni 4e ne ti e priqtno d ate pregrushta,da ti zvuni i t.n...a moje bi ima i drug na4in...naprimer da te vidi s drugo mom4e...

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Аз пък си мисля друго...той се опитва да те спечели и колкото повече се отдръпваш толкова повече го амбицираш...затова според мен трябва да му досадиш и той ще те остави намира...дръж се така както и той ама не го оставяй за минутка и ще се откаже..надявам се...ако не стане вече накарай някой яки приятели да го навестят...хахахах
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    Цитирай Първоначално написано от GeRyTo
    Аз пък си мисля друго...той се опитва да те спечели и колкото повече се отдръпваш толкова повече го амбицираш...затова според мен трябва да му досадиш и той ще те остави намира...дръж се така както и той ама не го оставяй за минутка и ще се откаже..надявам се...ако не стане вече накарай някой яки приятели да го навестят...хахахах

prava si taka pove4e go predizvikva6,pove4e se vlubva v teb i iska da ne te ostavi,da ne badi6 s dryg a samo s nego
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    според мен трябва да поговориш много сериозно с него да му изясниш нещата отново и той да разбере че трябва да те остави на мира и че няма никакви шансове
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

izkre6ti mu v prav text "Vis4ko svur6i tova 4e ti ne go osuznava6 i produljava6 da me zadu6ava6 s tazi tvoq "lubov" ne zna4i 4e na men mi e priqtno " tezi dumi v komplekt s edin hubav 6amar 66te uredqt smetkite vi pone taka se nadqvam :)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си