- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- stra6no sym obyrkana :(
Zna4i predi mnogo vreme imah edno gadje S.Izleznahme i go opoznah mnogo dobre.Be6e tolkova po-razli4en otkolkoto predi da trygnem.Be6e tolkova spokoino s nego sqka6 vremeto be6e sprqla A TVA NA MEN HI4 NE MI HARESVA.Postoqnno si govorehme bez nikfo veselie naprao mi se dospiva6e kato izlizahme i za tova mnogo rano skysahme.Nqma6e i sedmica...No toi prodyljava6e da se dyrji s men taka sqka6 sme gadjeta ve4e sedmici sled razdqlata ni postoqnno ne6to me pregry6ta6e i postoqnno go otbluskvah.Ve4no se e sled men i se me pregry6ta i mi pi6e nqkakvi sms-i v koito ima ne6to ot roda--milo--slyn4ice--sladur4e--i mi zvnai na telefona postoqnno---Opitah po vsevyzmojni na4ini da mu kaja da prestane.Daji predo nqkolko dena kogato me pregurna v u4ili6te (ne e ot moq klas) mu zabih 6amar i mu kazah da se razkara ot mene.Toi ne prestava,zadu6ava me...Nemoga povce4e taka.Durja se tolkova grubo i suho s nego postoqqno go otbqgvam i mu povtarq da prestane ,no toi ne me razbira.Molq vi pomognete za6toto "6te sko4a ot nqkyde") nemoga da gop traq pove4e.Help kajete mi kak da go nakaram da prestnae.Kak da se dyrja s nego i kakvo da mu kaja 4e da spe.
((( kajete mi nqkykyv savet pls pls
Predvaritelno 10x
![]()
Бъди такъв какъво си,а не какъвто другите искат да бъдеш!!!