Zna4i predi mnogo vreme imah edno gadje S.Izleznahme i go opoznah mnogo dobre.Be6e tolkova po-razli4en otkolkoto predi da trygnem.Be6e tolkova spokoino s nego sqka6 vremeto be6e sprqla A TVA NA MEN HI4 NE MI HARESVA.Postoqnno si govorehme bez nikfo veselie naprao mi se dospiva6e kato izlizahme i za tova mnogo rano skysahme.Nqma6e i sedmica...No toi prodyljava6e da se dyrji s men taka sqka6 sme gadjeta ve4e sedmici sled razdqlata ni postoqnno ne6to me pregry6ta6e i postoqnno go otbluskvah.Ve4no se e sled men i se me pregry6ta i mi pi6e nqkakvi sms-i v koito ima ne6to ot roda--milo--slyn4ice--sladur4e--i mi zvnai na telefona postoqnno---Opitah po vsevyzmojni na4ini da mu kaja da prestane.Daji predo nqkolko dena kogato me pregurna v u4ili6te (ne e ot moq klas) mu zabih 6amar i mu kazah da se razkara ot mene.Toi ne prestava,zadu6ava me...Nemoga povce4e taka.Durja se tolkova grubo i suho s nego postoqqno go otbqgvam i mu povtarq da prestane ,no toi ne me razbira.Molq vi pomognete za6toto "6te sko4a ot nqkyde" ) nemoga da gop traq pove4e.Help kajete mi kak da go nakaram da prestnae.Kak da se dyrja s nego i kakvo da mu kaja 4e da spe.((( kajete mi nqkykyv savet pls pls Predvaritelno 10x