- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Винаги ли се получава от първия път?
Случвало ви се е да харесате някое момче/момиче още
щом го видите и той/тя вас също.Но нищо
да не се получи между вас,всичко да свърши
още преди да е започнало.Да сте убедени,че той/тя
има чувства към вас,но вие самите да не признавате
своите.И всеки път когато имате възможност да сте с
този човек да прецаквате нещата,от гордост
или от страх,че ще ви нарани пак.И така да се изгубвате
и намирате много пъти.Въпреки,че осъзнавате,че
той/тя не е човека за вас,че между вас никога
няма да се получи,но нещо пак ви тегли към него.
Знаете,че не е нито първия,нито последния имате
Възможността да сте с много други,но искате точно него/нея.
Може би,защото усещате,че и той/тя ви иска
По някакъв свой начин.Случвало ли ви се е да се
Разделите с този човек,да изгубите всякаква връзка с него
Да не го виждате дълго време и в един момент
Да го видите и всичко да започва отначало
Отново и отново…
И има ли шанс някой ден да бъдете заедно?
Надявам се някой да е разбрал за какво говоря!
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Не ми се е случвало.
А ти вместо да бъдеш горделив или страхлив, иди и й кажи всичко това!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз те разбрах.Случвало ми се е до някъде, когато се срещнахме след две години безизвестие аз направих първата крачка и се оказах права той ме искаше.Така ч страхът и гордостта остават на второ място ако наистина има привличане.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
priznai si we pi4,nqma kfo da gubi6 ...mai ne mi se e slu4valo TO4NO tova,am podobno-da ...
em podobno smisul haresahme se no tq be6e po-malka i neznam moje bi ne be6e gotova za ne6to seriozno i opitahme no ne6to v neinata intuiciq i podskazva6e da ne hodi s men a me haresva6e no minalo i zaminalo ti i kaji![]()
Все някой трябва да направи първата крачка...не може постоянно да се въртите в омагьосан кръг.Пък, и ако наистина има чувства всичко ще е наред най-накрая...Но така - да се правиш на горделив и да се страхуваш, нищо няма да стане.Най-добре отиди и поговори с нея.
Az pravq parvata kra4ka i tq q e pravela,mnogo puti sme se opitvali,no vse ne6to se obarkva i se razminavame.A sega dori ne si govorim...![]()
da slu4valo mi se e...po to4no v tozi moment sam taka...xodq s edno mom4e ot klasa mi i s nego 4uvstvam po4ti vsi4ko koeto ti opisa..taka 4e mai ne si samo ti spoks![]()
да случвало ми се е ..що годе бях така до миналата седмица..и двамата ни теглеше нещо един към друг обаче все някой прецакваше нещата..хах така е има и такива случки ама е много шит![]()
.!.
I az bqh v podobno polojenie i o6te imam 4uvstva kum mom4eto,vapreki 4e ve4e sum razbrala kakvo moje da ima mejdu nas...![]()
Abe tupa rabota,ama slu4va se...![]()
Случвало ми се е![]()
E spodeli de,kvo stana v kraina smetka?Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
Имаш 2 варианта.....:
1- да си мълчиш и няма да стане нищо защото , момичетата са повече срамежливи и няма да направят първата крачка с подтекста ,че нямало да се получи нищо .....
2 - да и кажеш/да си й признаеш чуствата...и възможността да се получи нещо ще е доста по голяма от вариант 1 ...
Избора е твой...Ти гониш......
Бъди мъж и притеснението няма място!!!
УспеХ! ...![]()
DO BOLKA POZNATOOO!!! prostooo edno kum edno s tova koeto 4uvstvam ot dosta dulgo vreme ...
samo deto s moq 4ovek imame stra6no ob6to prosto edno kum edno sme .. naprao qd me hva6ta 4e i edna no6t ne sum bila s nego ..
basi znam 4e ako ne be6e takav muhlio sig 6tqhme da imame super qka vruzka ama .. ;] sudba..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Браво!Това съм аз! Мамка му...Първоначално написано от tupsi_6
В чужда скръб мене ли ще утешиш?