- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бързо свършвам деба..
Проблема ми е че като съм с момичето, правим кото правим и кат го вкарам много бързо свършвам.. Само веднъж (когато беше без презерватив) издържах малко повече от половин час, ама иначе съм много зле.... Когато ми бии чекии или ми лапа не свършвам, но вкарам ли го.... не знам какво се случва, ама става бързо работата...
С питане до Цариград се стигало!
Не ме е срам![]()
ми пич........не,че е похвално ,но и при мен така се получи.Даже не бях го вкарал и свършихПървоначално написано от Man-in-the-Moon
Тоест не ми беше станал и пробвах да и го вкарам с надежда,че ще ми стане в последствеие,но па изненада.......свърших
![]()
Кажи горе долу за колко? Може би си въобразяваш?
![]()
нямам опит в секса все още,но ми се струва,че с практиката всичко ще се изглади....
с майка ми сме си говорили на тая тема и тя ми каза,че чак след 2та година сексуален живот ще можеш да се конмтролираш кога ще свършиш и кога не...дотогава всичко ще ти е на магия.Първоначално написано от Man-in-the-Moon
и аз съм в същата ситуация пич и мисла,че притеснението му е проблема....аз даже от притеснение и до секс не успях да стигна...сещаш се...малкия ми отказа преди финала точно
Ами казват , че с времето се развива самоконтрол незнам. При мен зависи от много неща. Мисля че трябвя дя се опиташ да си изградиш контрол. Даже някъде в сайта пишеше за такова нещо по статиите - прегледай и ще видиш.
ще се радвам ако дадеш линкче,че ми трябваааааааааа много спешно.Писна ми да се излагамПървоначално написано от gboy
да ти кажа абсолютно нормално...все пак цял живот си си правил чикии и вече си майстор и можеш да се контролираш,докато секса е нещо ново....Когато ми бии чекии или ми лапа не свършвам, но вкарам ли го.... не знам какво се случва, ама става бързо работата...
Ами аз даже не се притеснявах... все пак 8 месеца бяхме заедно и й свикнах, но винаги свършвах бързо. Понякога даже таман го вкарвам и вече съм готов... Това е нечовешко ко да ви кажа...
Само когато бяхме на водопадите (писах като "Един" в темата за секса в пиродата) и беше без презерватив, просто да пробваме как ще е, тогава издържах най-много, иначе е ужас... А тя искаше ли искаше а аз като не можех да й дам това, което искаше.... беше "доволна", харесваше и... само с пръстче или с език съм успявал да и доставя пълното удоволствие... оргазъм дето му се вика.....
Това за практиката съм го слушал... ама не се таковам от вчера... затова ми енужна някаква помощ..
ми отдавна го четох, ама надали са го изтрили, така че разтърсете се
Ами според мен вси4ко зависи от това как е настроен 4овек, а може и да гре6а?![]()
Чиста съвест обикновено е признак за лоша памет.
az pak znam 4e kat prai6 sex trqa tai da si misli6 za ne6to drugo ama na dali 6ot da misli6 za drugo v takav moment![]()
за кво друго?Първоначално написано от shadowflare
moga da ti kaja edno koeto go znam ot li4en opit...biv6eto mi gadje be6e taka...mn barzo nqkade 10/15min i e svar6il...no moga da ti kaja 4e tva ne e dobre za6oto ne dostvavq udovolstvie na momi4eto..nz..ama trqbva da po,misli6 mn dobre..za6oto ne te poznavam nito teb nito gadjeto ti za da ti kaja s to4nost kakvo da napravi6...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
а вие какво направихте!?Първоначално написано от dj_tigrica
Първоначално написано от Девствен на 19
ami az mu pravih svirka toi me zaka4e6e s pras4e i t.n. ..ami ponqkoga ne polzvahme prezarvativ...a drug pat kato i dvamata sme mn vazbudeni 4ak togava pravihme sex za da moje i dvamata da se 4uvstvame dobre....a pak i taka ne se use6a6e mnogo...![]()
![]()
![]()
nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.
как така без презерватив.............страх поне малко няма ли!?
Първоначално написано от Девствен на 19
estestveno 4e imame ama dokato otkriem na4ina..a pak i sme go pravili dva pati bez..a kato namerihme nqkolko na4ina da se .....ve4e si polzvahme...se6a6 li se...4atka6 li...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
чаткам чаткам.....аз бързо схващам![]()
![]()
15 минути издържиш ли - добре е.. като свършиш 2 3 пъти и си ти си доволен и приятелката ти е доволна така че не се притесняай..![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !