хмз ми пич...виж и аз бях на твойто положение,даже още съм девствен,а съм вече на 19.Не отричам ,че съм имал тежки и депресирани моменти,даже много повече бях стигнал до почти бях луднал,защото не ми стана точно ,когато трябваше да права секс с приятелката ми...след тва не ми стана втори път,но поговорих с нея и се оточнихме,че е всичко от притеснение и че ще опитаме отново някой ден,който ще бъде скоро.
Та малко се отплеснах искам да ти кажа...да не ти пука,важното е да имаш самочувствие...всъщност и аз бях много затворен,сега отново съм затворен,но само като говора с по-големи от мен и то доста по-големи.Та както и да е...разбери тоя свят е гаден,но трябва да стискаш и всичко ще преодолееш...та ти на ясно ли си,че аз чак в 11 клас се целунах с момиче,no да ти кажа нямаше нищо страшно и сега ми доставя удоволствие...всъщност не съжалявам,че го направих толкова късно.Сигурен съм,че и за секса щше е същото.Много пъти ми е минавало през главата да ида на курва,защото наистина ще мога да кажа,че не съм девствен и ще кажа,че съм ебал няква яка мацка на 20-25 години,но като се замислиш няма смисъл да си прецакваш най-якия момент в живота,а и мисла,че би се почувствал кофти ако се издъниш пред човек ,който не те обича...друго си е пред приятелката ти ,която ще те успокои.
Уф кво казах едно нищо май,но както и да е идеята ми е НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ И ТВОЯ И МОЯ РЕД ЩЕ ДОЙДАТ НЯКОГА
А и виж,че има хора,които са по-зле от теб тоест аз съм на 19,но тва не ми пречи изобщо....