- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Anketa M-tel , Globul ili Mobikom
M-tel , Globul ili Mobikom
: AMG Corporation
::
M-tel na smetka
mi globul, to4no predi malko otgovorih na edin takuv vupros, a edva li ve4e ima nqkoi koito da e na mobikom, ama karai moje puk nqkoi da se sre6tne![]()
![]()
Abe moderatorite kvo ste mi dopulvali v temata be da vi *** *******
Anketata mi e na koi operator ste... a ne kakto tiq kaputi moderatorite sa q promenili
М-телприма
![]()
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
Globul B-connect
Globul B-connect
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Mtel prima
Keep smilin'
mi i az sam takaПървоначално написано от AMG-to
no mi se struva 4e 6e e mn izgodno i dogodina s BTK kato si pusnat tarifite
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
mi az sam na m-tel na smetka i ne smqtam da si go promenqm
Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!
Samo globul![]()
![]()
![]()
globul beeeeee![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Globul, za6toto Mtel sa po-golemi skupari![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Чували ли сте израза "Гъзарите са на M-tel"
M-tel-prima
ХехПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Значи предпочитам да не съм гъзарка, ама да не гледат как да ми източат по-бързо парите и как да ме изиграят
Мтел, такива шашми правят,че ви е бедна фантазията
Само гледат как да си набутват клиентите, ама те хорицата са глупавички и плащат...
Няма да се впускам в подробности, ще ви разкажа една случка отгоре отгоре - сметката на майка ми беше 30лв без месечната такса.а тя има по 20 безплатни минути, които дори не била изговорила,а смси не знае как да праща. вади разпечатка и се оказва,че бил проведен разговор до чужбина или е пратен факс. А телефона й дори няма такива екстри като факс и т.н Подадохме молба,че не сме съгласни със сметката и че няма да я платим. Получихме от Мтел следното писмо, в което обясняват,че тъй като телефонът не бил разкодиран в България, някой си бил налучкал фабричния номер на телефона и бил навъртял тази сметка. Изказаха извиненията си и поеха 1/2 от сметката, другата половина трябваше тя да си я плати, макар,че не е навъртяла тя тези пари. А ако ми обясните каква връзка има телефона с картата, която е в нея - браво ще ви кажаСъответно - Мтел си измина ръцете с що годе убидетелни глупости, за да замаже положението. Истината е,че редовно клиентите на Мтел, които са на сметка имат подобни неприятни случки. и Мтел прибират парите. Истина е също,че това не е случайно и се прави нарочно. Истина е и ,че Мтел ви набутва здраво и си измисля какви ли не оправдания, за да ви убеди,че друг ви е изгирал,а не самия той.
Не мога да не отбележа,че прима картите също са с по-високи цени за смси и разговори, и Глобъл винаги правят по-големи отстъпки и намаления.
Глобъл рулз![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
SAMO D ATE SVETNA 4E I m-TEL IMA MNOGO DOBRI ABONAMENTNI PLANOVE
Предпочитам да не плащам заплатите на Левски![]()
Globul- Voenna karta:P~ Super investiciq e!
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
m-telprima
Любовта е най-висшата степен на омразата
mtelna smetka
аз съм на Глобул
Az sym na m-tel primichka, ama samo da mi padne nqkoq simka s 20 bezplatni minuti smetchica...izchatkala sym q na momenta
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!