- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли занчение размерът?
Много ми е интересно дали момичетата предпочитат някой голям (с извинение) хуй или малко пишленце или въобще не им пука??Сигурно повечето момичета ще кажат, че няма но все пак да проверя![]()
az ne sum momiche ama shte ti kaja che povecheto momicheta ne haresvat nito golqm hui, nito malko pishlence, a sreden razmer
vse pak ima nqkakvo zna4enie i estestveno nikoi nqma da iska malko pi6lence![]()
А дебелината?
Зарт Парт 8'ми Март
Да ве верно а дебелината??![]()
Абе на моя приятел е идеалният![]()
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
А какъв е на твоя приятел![]()
ами да този отговор ми хареса но... де да му знам аз на твоя приятел резмерите на пи*ленцето :P дай по конкретно...Първоначално написано от GeRyTo
Зарт Парт 8'ми Март
Хахахах еми как да ви кажа...не съм му го мерила нито на дължина нито на ширинаама не му е малък де :P
In such ugly times, the only true protest is beauty!
mi taia tema e ima okolo hiliada puti...i zakliuchenieto ot ostanalite temi e ne e tolkova vajen razmera a umenieto da go izpolzvash!
a az predpochitam sreden razmer
Hora oshte li vi vylnuvat vuprosi ot 100 godini nasam
За мен няма значение. В никакъв случай добрият секс не зависи от размера. Техниката му е майката.![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
samo az li sum si go meril...xaaxaxaxaa..ne be ebaam vi..neznam i az mislq 4e trqbva da e nqkuv sreden razmer![]()
А какъ е средния размер тогава![]()
dai da pitame Gal..edno momi4e pone da ni kaje da vidim kakuv predpo4ita..kolko golqm..
Хехе ми аз не си падам по много големи.
Даже май предпочитам по-малки.
В сантиметри ми е трудно да говоря,но може би над 13-14 см на мен ми се струва голям...
Но като е по-голям има вероятност да боли, пък и после след акта пак може да боли...бе нинам мен ме кефят по малки
П>С> Peace` много се зарадвах на аватара ти. Аз моя си го сложих само заради медальончето. Все пак съм hippie girl![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Средният размер е 16см. Ако е под 16см се счита за малък, над 16 е "голям". Не се опитвам да обидя никой![]()
А до колко годишна възраст расте![]()
Za men pak nqma zna4enie razmera goleminata debelinata.PO vajno i zna4itelno e s koi si,za predpo4itanie s lubimiq 4ovek i da e romanti4no![]()
![]()
ae razmera nqma zna4enie vajno e ka4estvoto)) :P
![]()
![]()
![]()
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
amm zna4i opredelqme sredniq razmer da e 16...okGal emi neznam..6tom se kefi6 na po malki
p.s. a taka...abre 6te se opraime nie s tiq avatari![]()
Пълни глупостиПървоначално написано от LoRinSeR
![]()
Тва къде си го чел? Бе я малко медицинска литература поразгледай, преди да говориш подобни глупости. Средният размер е 13 см.
Тогава средния размер ще е някъде между 13-16 (някой каза, че е 16, друг - 13)!!!Е, ми че аз нема тогаз ко да се притеснявам!!!
![]()
Смятах да пусна ена такава тема, но се нямах време (трябваше да поствам в други важни темички...) и ето на! отново ме изпревариха!!!
:P
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
hmm i az mislq taka makar i da ne sam pravila vse oshte sex...Първоначално написано от Гал
![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!