- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Dokosvane
Abe vuprosite sa dva i sa glavno kum momi4etata. Purvo obi4ate li da vi opipvat (i kolko vreme ot kakto ste trugnali s tova mom4e moje da vi opipa bez da pomislite 4e e priburzano), i su6to kude vi e nai priqtno da vi pipat?
mi az lichno se kefia kato me opipvat,ne na purvata sreshta de.....liubimo miasto da me opipvat niamam,no opredeleno smiatam che e kreshtiashto nujno,ne da sedish kato pun pred madamata i da ia ziapash umno v ochite....opredelen moment niama,to niakak si se usseshta koga moje i koga shte dostavi udovolstvie i koga ne
Преди това да кажа, че това е нещо строго индивидуално.
При мен многоо зависи от ситуацията и настроението. Има моменти, в които не бих имала нищо против и не би ми пречило от колко време се познаваме. Но друг път нещо такова би ми направило лошо впечатление.
А ианче на мен ми харесва да ме галят по врата, по краката, по гърба, покоремчето...
![]()
ахахаха то май на мен навсякъде ми харесва...
![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Pri vseki si e razli4no...az znam 4e za mom4etata nqma zna4enie kolko vreme e minalo,taka 4e ne se zamislqm dali nqkoi e priburzal...ina4e mnogo zavisi ot situaciqta i nai-ve4e ot mom4eto....a kude mi e nai-priqtno...Hm mi ne moga da opredelq![]()
az obojavam![]()
osobeno po bedrata... po korem4eto, vratleto, i po nagore otbedrata hehe:"))
Зависи си от двамата по принцип. Но лично на мен момиче ми е казвало, че и е приатно от вътрешната страна на бедрата!
nai-ve4e po korema i po vatre6nata 4ast na bedrata,dori sam 4ela,4e na momi4etata,koito sa zodia strelec erogennata im zona e batre6nata 4ast na bedrata(az sam strelec)
No MaN, No CrY!!!
\m/
Обичам да ме галят ... Но само гаджето ми ... Никой друг ... Най-много обичам да ме гали по корема и гардите![]()
Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men
Mmm, obi4am mnoo qsno, no razbira se da ne e mnogo pribarzano...Oi4am nai-mnogo po dupeto i gardite :P
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Ami az obi4am navsqkade ,no zavisi koe mom4e :P![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
neshto za veznite?Първоначално написано от monka
![]()
![]()
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
obicham da me opipvat no da ne e grugo a tova sled kolko vreme zavisi ot samite vi otnosheniq ako i ste se privarzali edin kam drug dori i za kratko vreme nqma losho a nai mnogo obicham da me barat po gardite i ot varteshnata strana na bedrata![]()
Razbira se, che vsqko dokosvane e priqtno, kogato go pravish nejno i s chuvstvo. Kudeto i da pipash, dokosvaneto shte dostavq udovolstvie na partniorkata ti, smeq da garantiram. Smqtam che "opipvaneto" e edin vid fizicheska proqva na interes. Predtsavi si kolko tupo bi bilo da se pregurnete za krustchetata i da obmenqte po nqkoq celuvka. Interesno bi bilo za chovek koyto sega navliza v materiala, no ako imash nqkakuv opit i mojesh da suchetaesh celuvkite s nejni, nepredvideni dvijeniq po tqloto na partniora shte e mnogo, mnogo po-zabavno. Tova e vse edno... predvaritelen seks, pone az taka go vuzpriemam. Sviknesh li da kontrolirash ednovremenno nejnite celuvki i chuvstvenite dvijeniq na rucete ti garantiram che shte nakarash priqtelkata si da se chuvstva super jelana, koeto shte i dostavi golqmo udovolstvie. Nauchi q da tursi dokosvaneto ti
A kude? Tova e glupav vipros, pravi go nepredskazuemo. Nqkoy beshe kazal che za nqkoq si zodiq erogennata zona bila vutreshnata chast na bedtara) Ako mi kajesh momiche, koeto da ne se kefi na dokosvane v taqzi oblast, znay che e nenormalna. I ne zabravqy i kosata!
A napisah povechko po tazi tema, koeto e netipichno za men, zashtoto bih iskal da napomnq i na jenite, che i nie se kefim na dokosvaneto, za koeto ponqkoga hich ne se doseshtat![]()
Бог е създал първо Адам, а след това Ева... Даааа... Всеки велик творец първо прави груба скица преди да започне работа по Шедьовара си!
http://grezinko.hit.bg/Kamchiq.jpg
Qko e razbira s 4e obi4am!
Бъди човек а не човече!
Гори но никога не тлеи!
И ако можеш смеи се на съдбата,
за да не може тя да ти се смеи!
ami spored men ne trqbva da e parvata sedmisa 6ot momi4eto moje da si pomisli 4e toq hodi s neq zaradi sexa!
ina4e po temata ami obi4am po korem4eto,dupeto i krakata![]()
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
opredeleno korem4eto i dupeto \/ \
/
Love you Kris !!!
С първата целувка обикновено върви поне малко пипане...
по путката куде иначе..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Обичам много ясно...стига да не е много нахално
Мхмм обичкам, стига момчето до мен да ме кефи на maX , пък ако ще и от първата среща да е
А най-много обичам по дупето![]()
дупето е най-секси мястото... изобощо!Първоначално написано от sk8girL
*(сладкото лице и очите не спадат тази категория по обясними причини)
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Някоя по-стара тема защо не изровите?