- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кое е това училище???
Вижте тези снимки:
http://store1.data.bg/jacki/Other%20...%20BG%20Teens/
и се опитайте да познаете кое е това училище. Аз чух, че било в Пловдив!
mi az sum ot plovdiv ama ne moga da otvoria snimkata za da ti kaja koe e tva daskalo
am tva po gore biah az
lele tiq za kakuv sex pla4at
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
ee zashto ne moga da go otvoria aide niakoi da mi go prati na meila deeeee .....kvi sa tia???????
po teq snimki ne moje da se razbere ot koe u4ili6te sa. (pone ot 2-3 koito vidqh) pak i za kakvo sa ti. Ima mnogo po-gotini momi4eta. AKo misli6 4e nema ela v moito daskalo![]()
Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*eno vse pak vi pozdravqvam :P -
Are daite svqsten link che i az iskam da vidq kvo im e tolko sexyto!
ne blagodaria az momicheta ne si tursiaПървоначално написано от Maverick
ih mamka mu pak zabravih da se logna gosta biah az
i kvo tolkova ne sa ni6to osobeno...
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
Momi4etata sa ot ruse az sym gi vijdala v graada a i teq snimki sa mn izvestni v na6ata mreja
И аз това се чудя?!Кое им е толкова особеното?!Първоначално написано от playful_girlll
![]()
Първоначално написано от little_black_dress
i az mislq taka
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
Ne e moeto daskalo![]()
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
dupeta s pra6ki![]()
![]()
![]()
Ohh az li trqq da vi u4a :} Tva daskalo e 60-to , 60 klasnoto ili kakto iskaite mu vikaite.Namira se v Plovdiv ... DJ trakiq ... sreshtu kino Feisis ( do rum trakiq ) ili do Speed 5 zalata ili nai ve4e na 400-500 metra ot moq blok ;] Neshto oshte[/b]
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
zdr ima6 li skype pls dai