.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Тема: Gulgate li ?

Hybrid View

Голям фен

Gulgate li ?

Davate li da vi svurshvat v ustata i gultate li ?

sexi-sexi
    Guest
    az lichno neobicham da galtam no go pravia zaradi udovolstvieto na priatelia mi

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Аз като се замисля ще ми достави удоволствие някоя да ми духа ама кво удоволствие ще ми достави пък да я гледам как ми яде спермата

Супер фен
    Град
    Варна
    Да и на двата въпроса. Ако съм в подходящо настроение не ми е гадно някой да свърши в устата ми и/или да гълтам, но има и случаи, когато не ми е приятно и тогава просто не го правя.
    Две точки във безкрайността
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

Супер фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Гал
    Да и на двата въпроса. Ако съм в подходящо настроение не ми е гадно някой да свърши в устата ми и/или да гълтам, но има и случаи, когато не ми е приятно и тогава просто не го правя.
    i as taka

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
    Аз като се замисля ще ми достави удоволствие някоя да ми духа ама кво удоволствие ще ми достави пък да я гледам как ми яде спермата

Po tozi vupros - opitai i shte razberes

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    ne galtam zashtoto mi se povrashta ot mirisa zna sperma!

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Хехехех ще опитам само някоя да поиска

Mislq 4e e dosta brutalno

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Да, когато няма къде да се изплюя. Иначе не си умирам от кеф, не е приятно.

Голям фен
    Град
    Milky Way
    А обикновено къде плюеш и btw мискин е в мъжки род т'ва е диалект и ако искаш да гоползваш като име би било добре да е мискинка а не мискин

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    бля....звучи ми кофти,не знам дали е
    вкусно ама...абе имам чустворо че не е
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Голям фен
    Град
    Milky Way
    ХААХАХАХ СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е АЗ САМО КАТО СИ ПОДУША СПЕРМАТА И МИ СТАВА ЛОШО КАК ЛИ НЯКОИ МОМИЧЕТА ЯДАТ ТВА НЕЩО

Da i na dvata vuprosa, no samo kogato go iskam i sam mnoo vuzbudena
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Бах маа му вие още малко и пикня ще пропиете ве

Nqma6eli nqkva takava tema predi tuk nqkade !
    "Освен глупостите в главата си имам само едно нещо.....и това си ТИ!"
    П.С Моля за извинение, ако засегна някой с изказване, но всеки има право на мнение все пак, а ако нещо не ви изнася пращаите ЛС, за да се разберем и да няма неяснотии,Благодаря !

А обикновено къде плюеш и btw мискин е в мъжки род т'ва е диалект и ако искаш да гоползваш като име би било добре да е мискинка а не мискин
    Не е диалект, а си е турска дума. Обикновено не плюя. Никой не е казал, че "яде" сперма, тя се гълта мн. бързо, като гадно лекарство, за да не и усетиш гадния вкус, никой не си прави гаргара с нея.
    Ще си ползвам каквото си искам име, може да не съм искала да си издавам пола и затова да съм си го избрала . Между другото "мискин" на турски означава досаден, отегчителен. Щом си възмутен веднага ще го сменя :P .
    Опс, забравих че не става. За да не ти боде очите, чети го като "миск", което значи "много чист, благоуханен".

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Диалект е не е турска дума И няма значение колко бързо ще я гълташ въпроса е да не ти се допира до езика щото ти не усещап вкуса с гърлото си а с езика :P

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Относно издаването на пола в много отговори по дадени теми си си здавала пола

Tui e tupo gnusno i otvratitelno...kak 6te nakaram averkata mi da q g1lta nali posle az 6te q celuvam..blqk 6i va iba i v izrodite

Голям фен
    Град
    Milky Way
    ХАХАХАХАХАХА

Диалект е не е турска дума И няма значение колко бързо ще я гълташ въпроса е да не ти се допира до езика щото ти не усещап вкуса с гърлото си а с езика :P
    Ха на бас, че е турска дума, а не диалект. Диалект е напримар "бацвам", вместо "целувам". Като не знаеш турски какво ми спориш, кибрит също е турцизъм, но хайде да не се отплесвам пак, че разводнихме темата (сефте). А пола си го издадох, когато реших, че ще пиша и друг път в тоя форум, не само веднъж иначе като гост бях Ая, ако ти говори нещо.
    И последно- ако искаш урок по български, пък и по турски, ако имаш нужда пиши на лични, няма какво да спорим тук, темата не е "Диалекти и чуждици в българския език"!

Някойси
    Guest
    Това с гълтането звучи отвратително!

Мискин е турска дума, както и чешма, чорап и пр.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    napravo se 4udq kak moje da ima glupaci koito da ne se vyzbujdat samo ot misylta priqtelkata im da im glytne spermata mnogo ste typi i s ograni4eno mislene koito tei smqtate ako tva vi se struva brutalno prosto nqmam dumi
    Левски шампион але але!

Голям фен
    hehe air_J otdavna ne se bqhme zasichali s teb tuka, obache gledam che oshte mislim ednakvo A shto se otnasq do horata, koito im e gadno - dokato gi ima tezi horica shte chetem po razni vestnici i spisaniq kak 70-80% ot jenite ne sa poluchavali orgazum - seksa ne e samo sedene s otvoreni kraka !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си