- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Gulgate li ?
Браво, браво, добре казаноПървоначално написано от WaKo
![]()
Напълно съм съгласен![]()
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
Kогато той ми яде яйцеклетките аз ще му гълтам спермата!
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
bla! ne sum momi4e no mi zvu4i dosta gadno..Gal ti si ludi4ka znaeme te tebe :P
Бухухуа, кво толкова всички женки сте седнали тука да се праите на разни девици-спици...Вие да не си мислите, че някой мъж на вас като ви лиже п..ката му е много, ама много кеф да ви гълта сосчето, дето тече ( не дай си Боже бялото течение )http://hardwarebg.com/forum/misc.php...getsmilies&s=#
ave WaKo mnoo qsno 4e she mislim po ednakyv na4in ostei tiq deto ne iskat da gyltat te sa pod 18 godini kogato porasnat i naistina razberat 4e sexa ne e samo otvoreni kraka i svirki togava kato ve4e im e doshyl glavata i gyza she si davat i sperma she piqt 4e she go pravqt i s kef (zabelqzvam 4e otgovorilite 4e gyltat sa nad 16 godini a tiq deto ne biha go napravili sa pod 16 koeto vie si pravete izvodite kakvo zna4i i kakva e razlikata mejdu jenata i momi4eto)![]()
Левски шампион але але!
Ta da si dam i az moq otgovor- na4i nii majete moje da pravim oralen sex i da ne spirame i da vi dovar6vame do kraq na orgazma-bez da govorim ne6ta kato-nqma da mi svar6va6 v ustata...
ne govorq ot li4en opit-na men mi e priqtno kogato na priqtelkata mi e priqtno i vuub6te ne sam se zamislql za tova dali mi e gadno-i mislq 4e e normalno 4ustovto i pri JENITE(govorq za tiq nad 16)
BTW:za taq deto kaza lafa-"kogato toi mi qde qizekletkite az 6te mu qm spermata" 6te razkaja edin viz deto go 4uh neska i se popikah da se smeq!!
maj se osamotqva s jena si ve4erta v spalnqta i zapo4vat da pravqt lubov sled koeto sladko si zaspivat.i dvamata dovolni samo kadeto jena mu zabravila da mu kaje 4e e v zikal.
na sutrinta maja se sabujda i otiva v banqta da se mie.poglejda si razete i se razvikva"BOJEEEE UBIL SAM JENA SI"....sled koeto se poglejda i v ogledaloto...." I SAM Q IZQLLLLLL".......
Ха-ха, air_J, как може да знаеш кой на колко години е?
След това:
"bez da govorim ne6ta kato-nqma da mi svar6va6 v ustata..."
JOE*, колко пъти жена ти се е изпразвала в устата?![]()
![]()
![]()
Първо, всеки мъж сам избира дали да прави орална любов на жената (смешно звучи, но как иначе да го кажа) и второ, жените могат да правят орална любов и без да гълтат, защото това е голяма гнусотия!
на мен не ми харесва да галтам нито пък да ми се изхварлят в устата
kote v edna druga tema te vsi4kite si kazvat godinkite a otdelno deto po postovete si li4i koi na kolko eПървоначално написано от Някойси
![]()
Левски шампион але але!
да, гълтам и ми доставя страхотно удоволствие.Пък и не бях забелязала спермата да мирише, някой ще ми каже ли каква е миризмата?![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
mi da vi kaja as sum mom4e,no sum si opitval spermata na vkus,nqkak si solena e ..
Shtom ne si zabelqzala znachi ne si imala "dopir" s neq... Mirishe gadno, neshto kato mmm deam, kak da ti q kaja, edna specifichna mirizma ima , awe gadno e... ama kvo mi puka nali nqma da q gultam azПървоначално написано от mira_
![]()
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
ami ako taka shte go nakaram da se chustwa po-dobre bih........![]()
Искаш ли да узнаеш, колко те обичам? Умножи чувствата ми по безкрайността, отведи ги до дълбините на вечността и ще добиеш бегла представа!!!
Обичам Гени!!
--=Г-е-о-р-г-и=--
Пич ти си гнусенПървоначално написано от kiril_atanasov
![]()
Не обичам да гълтам, обичам това
![]()
Впрочем, спермата има ужасен вкус само ако мъжът е пушач.
Болка, отчаяние и неописуема грозота -
всичко това се отнася за мъчителната борба
наречена просто живот, но аз ще я продължа
защото обожавам нейната несравнима красота
Не... не гълтам ... спермата има ужасен вкус ... много ми е гадна ... имам чувството ,че ако започна да гълтам ше повърна ...
Gospod e sazdal sveta za 6 dni,no mu e otnelo vekove za da sazdade nqkoi tolkova krasiv,umen i inteligenten 4ovek kato men
Znachi moqta sigurno e kato krem karamelПървоначално написано от blackhearted
![]()
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
az nikoga ne bih pozvolila na niakoi da sv1ri v ustata mi....o6te po malko p1k i da g1ltam...tva e ujasno!!!
Скивайте т'ва тука![]()
Бившата ми казваше, че било полезно и че съдържала доста протеини и аминокиселини, плюс пълната гама витамини в доста добра сглобка като разтвор... всичко това си е научно доказано, все пак има сперматозоиди в нея, за които тя е направена...
За онова хлапе, където беше написало "да ми яде яйцеклетките"
ще му кажа само - По-добре мълчи и се опитай да изглеждаш секси!![]()
Хаха, тва ми хареса!Прочетох го почти цялото щото ме мързеше да го прочета докрай.Но това наистина си е голямо откритие.Остава сега само момичетата да псолушат съвета на лекарите и така хубаво ще ни се отваря парашутааа...(ами да, ако искат да живеят, ше требе да ни доставят удоволствиеПървоначално написано от damnedbird
![]()
![]()
)
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
poemam ama ne gultam![]()
нито поемам,нито гълтам![]()
![]()
ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам
Браво на момичето само така!!!Първоначално написано от toTaLy_Me_F
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away