- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Gulgate li ?
i moita pi4 i moitaПървоначално написано от SanDRo
: AMG Corporation
::
а бе вие всичките момичета норални ли сте ??!?!?!?! Супер ми е чудно как може половината да казвате че не сте гълтали и да казвате че е гадно.Искам някоя от вас да ми каже от къде знае като не е пробвала.Може би някоя приятелка ви е казала или просто говорите наизуст ???!!??![]()
Е вие не знаехте ли ве точно за това жените живеят по дълго от мъжете щото във спермата има витамин ц![]()
hahahahhahahahahhaПървоначално написано от ^efas^^
![]()
Ave da vi kaja kogato edin myj svyrshi galichkata mu stava spuer chuvstvitelna i to gore dolu ne e vajno samoto gyltane ami tormoza nad neq.Pyk shto se otansq do gyltaneto ako obyrna rezbrata moje i da probvam
xaxax...Ot 3god imam priqtel,no nito vednuj ne sum mu gultala spermata...tova e BRUTALNO...Basi....Deto kaza nqkoi samo kato q pomirisha mi stava losho...KOlkoto i da sum vuzbudena ili puk mnogo da go obicham,nikoga ne bih...No kakto kazvat horata....vupros na lichna recenka!
Аз бях казал че като си я помириша ми става лошо![]()
be gadno e...nito e vkusno nito priqtno tyi che ...
na nqkoe momiche moje da mu haresva ma ne znam ... na men mi e adski nepriqtno i ne go pravq
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
Мале,мале...чета и ви се радвамГолеми сладури сте
В секса нещата са много елементарни-важното е да доставяш удоволствие,да изпитваш удоволствие-как ще стане това не е важно.На никоя жена не й е готино да гълта сперма-и мене ми се повдига,не е от най-сладките неща на света,но приятелят ми си умира за такова нещо и го правя,дори понякога ми е готино.Сигурна съм че всеки мъж си умира за него.На мъжете-поне на по-големите-йм харесва като лижат-така нареченото сокче йм е вкусно,ароматът на мускус ги възбужда.Досега не съм срещала мъж,на когото това да му е неприятно.На мъжете много йм харесва и аналният секс-нас ни боли,поне в началото,после става хубаво.Но самата идея си звучи извратено,нали
Не е готино да ти лижат задника,кофти е да лижеш нещо,по което има косми,спермата си е кофти,кофти е отзад,кофти е като боли-да,ама като гледаш как на партньора ти му е яко,някак си се оставяш на заден план за момента.После идва и твоят ред
Сексът е това което даваш,а не което получаваш.Точно както в любовта
![]()
За протокола:на 22 съм
Тряа да станеш някой философ![]()
Или по-добре да се регистрирам![]()
Няма лошо :P
Zashto?Eto me
![]()
Neshto mnogo me kefi vashiq forum,nishto che ne sym teen-ama oshte mi e prqsno tva vreme...exeeee....
napylno sym syglasna s tva btw
naistina e za udovolstvie i nachinite ne sa tolkova vajni...
i na moq priqtel mu e mnogo hubavo makar che na men ne tolkova...no ponqkoga se jertvam i mi e priqtno che na nego mu e qko![]()
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
moje sexa da ne e da se stoi samo s otvoreni kraka no opredeleno ne e galtaneto na sperma ......... kak moje 4ovek da si gi pomisli tva e otvratielno, koito go pravi naistina e stra6no perverzen ,po lo6o
glupav !!!!!!! kak ne vi e sram mladeji da se darjite kato puberteti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ami to za tiq raboti sram nema![]()
Kakvo sramno ima v tova ne razbiram? Sramno li e da si pravish chekiq? Sramno li e da pravish sex? Sramno li e da se syblichash gol? Ami ako tova e sramno-znachi verno ima ot kakvo da ni e sramI ne che neshto,ama mladeji i puberteti e edno i syshto
![]()
Всичко е ВЪПРОС НА ЛИЧНА ПРЕЦЕНКА![]()
..::Желанието да постъпваш глупаво е изключително могъща сила::..
neznam ne sa go pravili no mislq che shte povurna ne e li gadno be xora![]()
![]()
![]()
![]()
Приятелството може да завърши с любов, любовта с приятелство рядкоНе е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш...
neznam ne sa go pravili no mislq che shte povurna ne e li gadno be xora![]()
![]()
![]()
Emi ako si mn vabudena i ako se pootpusnesh malko daje shte ti e got![]()
oooooooooops mn se izvinqvam trqbvashe da e vazbudena![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abe spermata na moq priqtel nqma nikakva mirizma oba4e toi ne bi mi se izhvyrlil v ustata prosto 6tot me uvajava ako ne drugo...a ina4e mu pravq svirki i se radvam 4e mu e priqtno .. na men razbira se ne mi e liubimoto da mu prava svirka oba4e me kefi da mu dostavqm udovolstvie osven tva ne me e gnus ili ne6to takova oba4e toi naposledak ne6te da mu duham i kaza 4e misli 4e ne mi e priqtno puk i kaza 4e kato mu pravq svirka i sled tva kato me cunka i si misli 4e si lapa penisa i mu stava gadno taka 4e ...) abe 6ibano 6a e da se gulta ne6ta da probvam
трябва да кажа на всички момичета, които четат форума и не са гълтали, че е ужасно. Аз лично като бях неопитна често повръщах, но не точно от спермата, ами понеже когато свършват го бях поела много далбоко и главичката беше се допряла до гърлото. Сега съм на 19 и като по-опитна ми е много по-добре, но ви казвам, ако незнаете как да гълтате ще ви е много гадно
Не мога да разбера как може някой да налага мнението си ей така.. без дори да разсъди, че съществуват и някакви си няколко милярда души на тоя свят, които СЪЩО имат някакво мнение по въпроса, което видиш ли може да е по-различно от твоето..Първоначално написано от CuteIvana
нидейти така бре, 'ора...
Бившето ми гадже обожаваше да гълта.. само, че не можеше всеки път естествено...
Ne mnoo qsnooooo az da ne sum mu kofa da mi se prazni v ustataa!!!!
No MEGI GULTA! koito se interesuva sh mu dam koordinati ;] xhuahxa
siLLy y0u.. whErE aRe yOu GoiNg..??