- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Писмо до дядо Коледа
http://valery.zonebg.com/bulgarian/stuff/stclause.php
А вие ще пишете ли писмо до добрия старец?![]()
Какво искате за тази Коледа?![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
nova kitara
ВЕЧЕ ИМА ТАКАВА ТЕМА !
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
a pro4etohte li pismoto izob6to?Basi ludnicata
Gal nz ot kyde go izkopa ama e jestoko...![]()
Първоначално написано от Jamalska
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
[quote=^Green_Lady^]shto puk da ne moje da go uredi moje ve stiga da e dovolen s belobrad starec shte mu go urediПървоначално написано от "Traffic
искам... секс, секс и пак секс... :oops: :oops:[/quote
Az veche mu napisah nqkolko pisamca, ama pak shte drasna na Dobriq Starec nqkoi redMoje da mi otgovori, znae li se...
www.emailsanta.com az tam mu pisaah![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Аз ще си пожелая много щасте,малко повече късмет..и ако може да ми донесе и парченце любов...
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
Опа сори. Аз уж погледнах дали има, ама явно не съм я видяла.Първоначално написано от aBeP4eTo
Аз тая я пуснах главно заради писмото, за което съм сложила линк, щото както каза Jamalska е жестоко.![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
не бе Гал няма пр0блем ама си мислех, че си видяла и за т0ва н.п![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Satanas_daughter
ei tva iskam ;]
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.