.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57
    Mnol`glupav`
    Guest

Emi kvo da se pravi maina ... mnol sgafih

Кво направих днес майна (((( Имам си приятелка окято сме вече 10-ти месец заедно. Обаче...., обаче тя не иска да правим секс, просто не иска да е с мен кофти но факт .... а не е малка , на 16 е(нали знаете обичайните оправдания : "още не съм готова" ала бала)
    Днес вече не издържах .... и си го направих с друга! Кофти постъпих ...знам си .......май не трябваше!!!!!!!!!!!! и сега просто незнам кво да правя, дали да си кажа всико или да си замълча и да изчакам всичко да се оправи .... уффффф кофти положение майна ((((((((

vij kvo maina ako biah na miastoto na tvoeto gaje shtiah da ti tegla iako mainite...postupkata ti e brutalna

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    kaji i go
    tyka tq e vinovnata ne ti
    : AMG Corporation ::

Голям фен
    shte ti kaja maina 4e si mnogoooo zle!Nai-dobre i kaji,zashto ne si zaslujava da si s nqkoi 10 meseca i da go preebesh po toq gaden na4in!!!!!!!!!!!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Цитирай Първоначално написано от AMG-to
    kaji i go
    kak tia shte e vinovana be ti dobre li si...toi ako ia e obichal i ako sa izgradili neshto za tia 10meseca niamashe da ia predade taka..moje bi prosto ne se e chuvstvalo gotovo momicheto ..za vas momchetata kvo na vas ne vi puka gledate prosto da izchukate niakoia kolkoto da vi mine..a za edno momiche purviat put e naistina mnogo vajen moje bi prosto ne e bila sigurna v nego ..kato se zamislia s pravo ne e bila sigurna

Пълни глупости говорите! Как може да те нарани нещо, за което дори не подозираш? Ако си сигурен, че никога няма да разбере НЕ и казвай, това ще значи край, а и ще я нарани ужасно. Признат грях, половин грях, са казали хората, но в твоя случай това не важи. Помисли си добре, ако държиш на нея и не искаш да се разделяте не си признавай!

ena istina nikoga ne ostava pokrita momicheto vse shte razbere rano ili kusno

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    kaji i go
    kak tia shte e vinovana be ti dobre li si...toi ako ia e obichal i ako sa izgradili neshto za tia 10meseca niamashe da ia predade taka..moje bi prosto ne se e chuvstvalo gotovo momicheto ..za vas momchetata kvo na vas ne vi puka gledate prosto da izchukate niakoia kolkoto da vi mine..a za edno momiche purviat put e naistina mnogo vajen moje bi prosto ne e bila sigurna v nego ..kato se zamislia s pravo ne e bila sigurna
    Ем да ти кажа AMG-to си е мноо прав той човека 10 месеца чака да ебе пък оная не била готова ми като не е готова да фата пътя брао пич добре си постъпил не й казвай. Тя все някога ще разбере де ама да не ти пук тогаа ще й кажеш " еми доеба ми се мноо ти не пускаш и наебах друга " и тва е

Голям фен
    Град
    Milky Way
    А и btw ако мислите че го казах мноо гадно ми гадно беше

Guest
    Spored men trqq da i kajesh - pak i kat ne q obichash kav e smisala da ste zaidno.... pak i onaq e nqkva mn stranna - moje da e frigidna!nz......

Голям фен
    Град
    Milky Way
    А ве щом неще да се ебе след 10 месеца връзка значи нещо не е пореда си зарязвай я пич може па да е болна от нещо и за т'ва да не ще

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    Цитирай Първоначално написано от miskin
    Пълни глупости говорите! Как може да те нарани нещо, за което дори не подозираш? Ако си сигурен, че никога няма да разбере НЕ и казвай, това ще значи край, а и ще я нарани ужасно. Признат грях, половин грях, са казали хората, но в твоя случай това не важи. Помисли си добре, ако държиш на нея и не искаш да се разделяте не си признавай!
    съгласна съм с тва мнение...все пак те
    съветвам да говориш с нея и да и обясниш...
    10 месеца са си много време,пък и както
    сам каза тя вече не е малка...
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Голям фен
    Град
    Milky Way
    НИЩО НЕ ОСТАВА СКРИТО КАЗВА МАЙКА МИ И Е ПРАВА ДО СЕГА КАКВОТО И ДА СЪМ ПРАВИЛ АКО Е НЕРЕДНО ВИНАГИ ГО Е РАЗБИРАЛА НЕЗНАМ КАК СТАВА АМА СТАВА И МНОО СЕ ДРАЗНЯ КАТО РАЗБЕРЕ ЗА НЯКВА ГЛУПОСТ ДЕТО СЪМ НАПРАВИЛ И НЯМА АПСОЛЮТНО НИКАКВИ УЛИКА КАК РАЗБИРА МАМКА МУ И АЗ НЗ

Kaji i za6toto rano ili kusno 6te razbere, vse pak ni6to ne ostava skrito!A i az vinagi sam obi4ala da kazvam "Priznat grqh e polovin grqh" Mnogo po-dostoino e da si go kaje6 v o4ite i otkolkoto da go krie6!
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Достойно недостойно ти би ли казала на гаджето си че си му изневерила ако ти тегли две тупалки после и край с тебе

Голям фен
    AMG_-to e prav -tq e vinovnata 10 meseca stigat - neznam kak si izdurjal daje tolkova mnogo. Shtom izliza s tova che ne e gotova zarqzvai q - nqma da ti pusne. Tova sa gluposti. E ako q obichash moje da ne i kazvash i da izkarate oshte nqkoi mesec dokato se ubedish che sum prav. A tova e vqrno - priznat grqh - polovin grqh, obache nepriznat grqh vse edno nqma grqh. Obache moq suvet e - kazvai i bqgai pri taq deto si spal s neq dnes za oshte, che to za 10 meseca qko si zagorql sigurno

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Напрао се е опекъл не е загорял

axaxaxa k***** ti si p1len i**** bre 6ta e*a v j*****...da hodi6 s nqkva s****** p**ka 10 meseca tq da ne ti pusne (o6te po p***** ot tebe) i nakraq da se n***e6 s druga...ah 6ta e*a v t*****...samo det si izgubil 10meseca ot jivota...ko 6i i sa obqsnqvva6 nestiga 4e samo ti gubi vremeto am 4i i obqsneniq 6te i dava6 bii si 6uta v g1za po b1rzata 4e ima6 da navaksva6 za 10 meseca ve ;}}

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Форумът не е място за обиди! Моля, спазвайте правилника!
    Благодаря!

3mp3r0r
    Guest
    heehe idiotite se zavru6tat bravos man ot edna dve sedmici izmislenite temi se posvur6iha ne6to ...

nqmam predstava kak taka ima tolkova mnoo zabludeni deca da viarvat na takiva raboti........

kato vidite Gost moje da se pozamislite malko dali e istina.....nqkak si izkustveno zvu4i ne6to ne e na mqsto

Re: Emi kvo da se pravi maina ... mnol sgafih

Цитирай Първоначално написано от Mnol`glupav`
    Кво направих днес майна (((( Имам си приятелка окято сме вече 10-ти месец заедно. Обаче...., обаче тя не иска да правим секс, просто не иска да е с мен кофти но факт .... а не е малка , на 16 е(нали знаете обичайните оправдания : "още не съм готова" ала бала)
    Днес вече не издържах .... и си го направих с друга! Кофти постъпих ...знам си .......май не трябваше!!!!!!!!!!!! и сега просто незнам кво да правя, дали да си кажа всико или да си замълча и да изчакам всичко да се оправи .... уффффф кофти положение майна ((((((((

Седи мирен бре!

Голям фен
    kaji i go
    Tochno obratnoto Toi e vinoven v situaciqta.Toi nqma NIKAKVO pravo da q nasilva da pravi sex s nego.Mislq che e postypil adski glupavo kato e prespal s druga.Ako dyrjeshe na neq shteshe da q iz4aka doakto se po4uvstva gotova za akta.Mislq che trqbva da i priznaesh vsi4ko i ako tq reshi shte ti prosti ama mnogo se symnqvam che shte stane taka.
    Keep smilin'

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    DeSsi az li4no ti garantiram 4e za da ne mu puska 10 meseca 4oveka izobshto ne q e nasilval ako q beshe nasilval ili shtqha da skysat po rano ili da mu pusne i da razbere kakvo udovolstvie e e.b.a.neto i dori da e shtastliva 4e q e otvoril i dori trqbva da mu plati spored men shtoto v kraina smetka q otkrehva kym sexa i posle samo tq pe4eli
    P.S.> nqma nishto nerealno v temata tova si e normalna situaciq i moje da se slu4i
    Левски шампион але але!

Голям фен
    DeSsi prava si - toi nqma pravo da q nasilva - kato gledam i ne go e napravil - reshil e problema po drug nachin. A po vuprosa za vinovnostta - pomisli koi e predizvikal iznevqrata ? Ako tq e iskala i e pravila seks s nego toi e nqmalo da izneveri. E koi e vinoven togava ? Da mi kajesh che tq e na 16 godini i hodqt veche 10 meseca i tq ne e gotova da pravi seks s nego mi zvuchi malko neseriozno.

Фен
    Град
    az sum ot Venera, vsi4ki ot Mars sa mi kaneni na gosti!

-

к'фо да ти кажа копеуе! ти си непоправим идиот! са кфото си напраил ще си носиш последствията! тя ше те заебе иза тебе най-накрая кфо? кур! на са да ти е за урок

Град
    On The Dark SIde Of The Moon
    emm pi4 kaji i...ama spored mene postupkata ti e tupa..kato ti se e doebalo ima6 si dve ru4i4ki...mojej da iz4aka6 malko pone nali...karai go na ru4na..10 meseca ne sa malko naistina no ti ne osuznava6 kakvo si napravil..kogato go osuznae6 6te bude ve4e kusno! horata sa kazali..kakvoto si napravi6 sam i cqlo selo ne moje da go opravi..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си