- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Emi kvo da se pravi maina ... mnol sgafih
Ami......sigurna ne e gotova 6toto moje predi tebe da e imala druga vruzka v koqto da sa q naranili i sega neiska da pravi ne6to za koeto posle moje da sujalqva..........neznam!!Predpolagam moje da se e slu4ilo ne6to ,koeto ti da ne znae6.Ako q obi4a6 iz4akai q!!!Pokaji i 4e q obi4a6 za da se uveri 4e ti si 4oveka [ako e taka] USPEH![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
ave vinagi sam znaela che majete ste mn stranni sashtestva ok e pi4 obichash e darjish na enq za da si 10 mesecha s neq shto ne izchaka oshte malko momicheto da e napalno gotova a? po hubo i kaji s apak koto i d astava
Ами честно казано с това мнение съм най-съгласен. Той не я е насилвал но...не може да я обвинява за това че не му е пуснала.Първоначално написано от DeSsi
От друга страна копеуето дали е сигурно дали тя не му е изневерила и да си води полов живот с друго момче а?
Малко самнителна тая работа.
А и 10 месеца....честно казано мисля че тя твърдо е решила той да не й е първия....така мисля. Ако го обичаше много съм сигурен че тя щеше да го направи с него до сега. Така мисля.![]()
Ако някоя нощ голям пълен старец скочи през твоя прозорец, сграбчи те и те сложи в чувал, не се притеснявай - казах на Дядо Коледа че имам нужда от теб! :P
Po dobre i go kaji sega, otkolkoto kogato vryzkata vi se zadylbochi oshte poveche, ili dokato ne e razbrala ot nqkoi drug!!!
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Kaji i badi 4esten s neq,e vqrno 6te zaebe ama puka li ti tolkoz nali beztui si i izneveril sled 10 mese4na vrazka,tva zna4i 4e ne q obi4a6 ve4e(a obi4al li si q vaob6te)...
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
ми мн ясно че ще изчука друга,айде стига глупости...едва ли чак толкова я е насилвал ама в крайна сметка 10 месеца са си 10 месеца...а и тя е на 16 години...как може да не е готова..всъщност даже той трябва да се чувства обиден че за 10 месеца с него тя му няма още достатъчно доверие...по добре да не казва щото ще и стане спек на оная ама в крайна сметка нуждата си е нужда..и не може да се прави сравнение между секса с някой и с "двете му ръчички"...
"Понякога седя и си мисля... а понякога просто си седя."
А. А. Милн ("Мечо Пух")
kaji i pone nqma da q laje6 i tq nqma da razbere ot dryg 4ovek!
[po dobre i obesni vsichko kaji i che si go napravil s druga i i kaji che vse pak ti si chovek i imash takiva nujdi
ми след като толкова дълго ти е токазвала, би трябвало да те разбере, стига да не си влагал чувства в секса с другата.А пък ти ако я обичаше толкова ного щеше да я чакаш![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
Ей пич,аз те разбирам много добре, но жсе пак е гадничко! Съветът ми към теб е просто да поговориш с нея и да и кажеш истината,мисля че при положение че ти не пуска ще те разбере! Късмет \/
6tastieto e kratko, edinstveniqt koito moje da go promeni si samiqt TI !!!
ако момичето те обича си сгрешил, ако не те обича и само увърта не си и даже това е подходящ момент да сложиш край на връзката ви и да продължиш напред![]()
и погледни от другата страна на монетата дали пък тя отказва на теб и не го прави с други![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
po dobre da go razbere ot teb otlkokoto ot nqkoi dr
тази тема е доста старичка....но нищо все пак и аз да кажа
след като си изневерил след 10 месеца връзка поради липса на секс, а тя явно няма намереине да правите, ти пак ще й изневериш, сега си правил един път, но това няма да ти е достатъчно....( не че авторът на темата ще го прочете,де)
kuh si kat gradinska leika... pi4 kaji i nai dobreПървоначално написано от AMG-to
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
trai si,mackata nqma da razbere,az ako bqx nqma6e i tolkova da izdurja.Bravo!
Малко хора биха издържали толкова време. Аз самата не бих издържала да съм с някого повече от месец-два и да не сме правили секс. "Не съм готова" - а кога човек е готов да нещо болезнено? НИКОГА! Не че не си виновен, но И кажи, че една връзка включва и секс и че имаш нужда от това. Ако тя не те желае дори малко, значи не иска да е с теб.
почти същото ми се случи и на мен...мн кофти тръпка е щот съвестта те гризе...ама трябва да се сдържиш...и да не и кажеш...поне според мен е така...ама ако найстина я обичаш...не го прави отновоПървоначално написано от Mnol`glupav`
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Еми, майна, ти си говедо. Толкоз ли не можеш да си задържиш к*ра в гащите??? Ако бях на нея така щях да те отрежа, че простооо....глупак. Сега и кажи и се надявай да е милосърдна!
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
a vie tolkova li ne mojete da gi svalite teq ga6ti ?Първоначално написано от SEXtreme
![]()
![]()
![]()
maitapa na strana, typa postypka. kat tolkoz iska6 seks, da q be6e ostavil po-dobre daje otkolkoto da otide6 pri druga
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
ebasi uroda si ti 4esno - 10 meseca si debnal da "ebe6" li ..i poneke te 4e6e patkata si re6il 4e trqbva da naebe6 ne6o. ei zaradi takiva goveda kato tebe momi4etata ni imat za lo6i
Абе да бе мн сте зле!
Момчето си е изключително право...
Той прави нещо което със нея не прави като е лигла и я е страх кой е виновен?От думите на пича си личи, че не иска да къса със нея но няма избор!
А това че е на 16 години и не е готова малко ме съмнява, защото знам една история как едно 16 годищно момиче, постоянно не искаше да прави секс със еднин приятел и се измъкваше със думите "не съм готова" "страх ме е" и накрая се разбра че доста хора са я минали и докато е ходила със него не е била девствена което е много гадно спрямо него!
П.п.
Най добре не и казваи чукай си други и след време изчукаи и нея и тръгни със още една без никой да знае за втората...
Същевременно тръгни със още една за която знае само втората а последната да знае за първата и си ги трескаи сичките![]()
![]()
![]()
Сачини го един приятел![]()
мн. лоша постъпка!.....съгласна съм с green_lady!Първоначално написано от ^Green_Lady^
![]()
Защо постъпката му да е лоша? В кой век живеем.Като не е искала секс, така е. Аз пък имам гадже от 2 години обаче секса с него не ми харесва и си хванах един пич с който си правя секс и всичко ми е окей![]()
Слушай ме любов,всичко ми вземи,искам една услуга.Искам цял живот,мен да вижда,мен във всяка друга!
ти пък си ебати тъпата курва![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
em spored men ako sled tazi tvoq postapka ni6to v 4uvstvata ti ne se e epromenilo i vqrva6 4e moje6 da si bade6 sa6tiq...takav kakavto si si bil i predi tazi gre6ka po dobre ne i kazvai! Verno mnogo gadni4ko si postapil i 10 meseca naistina ne sa malko za da predade6 taka brutalno blizak 4ovek,NO vie vse pak ste si samo gadjenca i tva rano ili kasno 6te svar6i.nqma da se jenite be hora. ima6 pravo i da pomisli6 za sebe si vse o6te ne kazvate "NIE" A SAMO "AZ I TQ",TAKA 4E vqrvam 4e ne ti e bilo lesno tezi 10 meseca da si na suho.ostani s neq obi4ai q uvajavai q i za4itai tova 4e vse o6te ne gotova,za6toto do teb qvno ima istinsko momi4e koeto znae kolko struva koeto e umno i samouvajava6to se.a tova si e rqdkost v na6i dni za tva ne q ispuskai.a takiva gre6ki sa 4ove6ki.te sa po stari i ot sveta,ako te obi4a i razbere 6te ti prosti za6toto 6te nameri i vinata v sebe si.na men tova mi se slu4i i az prostih za6toto use6tah usaznatata lubov na priqtelq mi u parvi4noto v glupavata mu postapka.vse pak "edno ne6to moje da se slu4i vednaj i nikoga pove4e no slu4i li se vtori pat to zna4i 4e zadaljitelno 6te ima i treti"uspeh i spoko samo da ne te podgoni guznata savest 4e tva e ad.4estno pi4 znam kvo e