.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Ami......sigurna ne e gotova 6toto moje predi tebe da e imala druga vruzka v koqto da sa q naranili i sega neiska da pravi ne6to za koeto posle moje da sujalqva..........neznam!!Predpolagam moje da se e slu4ilo ne6to ,koeto ti da ne znae6.Ako q obi4a6 iz4akai q!!!Pokaji i 4e q obi4a6 za da se uveri 4e ti si 4oveka [ako e taka] USPEH

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    burgas
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Kaji i za6toto rano ili kusno 6te razbere, vse pak ni6to ne ostava skrito!A i az vinagi sam obi4ala da kazvam "Priznat grqh e polovin grqh" Mnogo po-dostoino e da si go kaje
    6 v o4ite i otkolkoto da go krie6!

ave vinagi sam znaela che majete ste mn stranni sashtestva ok e pi4 obichash e darjish na enq za da si 10 mesecha s neq shto ne izchaka oshte malko momicheto da e napalno gotova a? po hubo i kaji s apak koto i d astava

Цитирай Първоначално написано от DeSsi
    Цитирай Първоначално написано от AMG-to
    kaji i go
    tyka tq e vinovnata ne ti
    Tochno obratnoto Toi e vinoven v situaciqta.Toi nqma NIKAKVO pravo da q nasilva da pravi sex s nego.Mislq che e postypil adski glupavo kato e prespal s druga.Ako dyrjeshe na neq shteshe da q iz4aka doakto se po4uvstva gotova za akta.Mislq che trqbva da i priznaesh vsi4ko i ako tq reshi shte ti prosti ama mnogo se symnqvam che shte stane taka.
    Ами честно казано с това мнение съм най-съгласен. Той не я е насилвал но...не може да я обвинява за това че не му е пуснала.
    От друга страна копеуето дали е сигурно дали тя не му е изневерила и да си води полов живот с друго момче а?
    Малко самнителна тая работа.
    А и 10 месеца....честно казано мисля че тя твърдо е решила той да не й е първия....така мисля. Ако го обичаше много съм сигурен че тя щеше да го направи с него до сега. Така мисля.
    Ако някоя нощ голям пълен старец скочи през твоя прозорец, сграбчи те и те сложи в чувал, не се притеснявай - казах на Дядо Коледа че имам нужда от теб! :P

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Po dobre i go kaji sega, otkolkoto kogato vryzkata vi se zadylbochi oshte poveche, ili dokato ne e razbrala ot nqkoi drug!!!
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Фен
    Град
    Na zEmQta
    Kaji i badi 4esten s neq,e vqrno 6te zaebe ama puka li ti tolkoz nali beztui si i izneveril sled 10 mese4na vrazka,tva zna4i 4e ne q obi4a6 ve4e(a obi4al li si q vaob6te)...
    I tried so hard
    And got so far
    But in the end
    It doesn't even matter
    I had to fall
    To lose it all
    But in the end
    It doesn't even matter !

ми мн ясно че ще изчука друга,айде стига глупости...едва ли чак толкова я е насилвал ама в крайна сметка 10 месеца са си 10 месеца...а и тя е на 16 години...как може да не е готова..всъщност даже той трябва да се чувства обиден че за 10 месеца с него тя му няма още достатъчно доверие...по добре да не казва щото ще и стане спек на оная ама в крайна сметка нуждата си е нужда..и не може да се прави сравнение между секса с някой и с "двете му ръчички"...
    "Понякога седя и си мисля... а понякога просто си седя."
    А. А. Милн ("Мечо Пух")

SnoW_GiRl_`
    Guest
    kaji i pone nqma da q laje6 i tq nqma da razbere ot dryg 4ovek!

[po dobre i obesni vsichko kaji i che si go napravil s druga i i kaji che vse pak ti si chovek i imash takiva nujdi

ми след като толкова дълго ти е токазвала, би трябвало да те разбере, стига да не си влагал чувства в секса с другата.А пък ти ако я обичаше толкова ного щеше да я чакаш
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

Ей пич,аз те разбирам много добре, но жсе пак е гадничко! Съветът ми към теб е просто да поговориш с нея и да и кажеш истината,мисля че при положение че ти не пуска ще те разбере! Късмет \/
    6tastieto e kratko, edinstveniqt koito moje da go promeni si samiqt TI !!!

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    ако момичето те обича си сгрешил, ако не те обича и само увърта не си и даже това е подходящ момент да сложиш край на връзката ви и да продължиш напред
    и погледни от другата страна на монетата дали пък тя отказва на теб и не го прави с други
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

prash4ica
    Guest
    po dobre da go razbere ot teb otlkokoto ot nqkoi dr

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    тази тема е доста старичка....но нищо все пак и аз да кажа
    след като си изневерил след 10 месеца връзка поради липса на секс, а тя явно няма намереине да правите, ти пак ще й изневериш, сега си правил един път, но това няма да ти е достатъчно....( не че авторът на темата ще го прочете,де)

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от AMG-to
    kaji i go
    tyka tq e vinovnata ne ti
    kuh si kat gradinska leika... pi4 kaji i nai dobre
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

trai si,mackata nqma da razbere,az ako bqx nqma6e i tolkova da izdurja.Bravo!

Мега фен
    Малко хора биха издържали толкова време. Аз самата не бих издържала да съм с някого повече от месец-два и да не сме правили секс. "Не съм готова" - а кога човек е готов да нещо болезнено? НИКОГА! Не че не си виновен, но И кажи, че една връзка включва и секс и че имаш нужда от това. Ако тя не те желае дори малко, значи не иска да е с теб.

Голям фен
    Град
    Пловдив

Re: Emi kvo da se pravi maina ... mnol sgafih

Цитирай Първоначално написано от Mnol`glupav`
    Кво направих днес майна (((( Имам си приятелка окято сме вече 10-ти месец заедно. Обаче...., обаче тя не иска да правим секс, просто не иска да е с мен кофти но факт .... а не е малка , на 16 е(нали знаете обичайните оправдания : "още не съм готова" ала бала)
    Днес вече не издържах .... и си го направих с друга! Кофти постъпих ...знам си .......май не трябваше!!!!!!!!!!!! и сега просто незнам кво да правя, дали да си кажа всико или да си замълча и да изчакам всичко да се оправи .... уффффф кофти положение майна ((((((((
    почти същото ми се случи и на мен...мн кофти тръпка е щот съвестта те гризе...ама трябва да се сдържиш...и да не и кажеш...поне според мен е така...ама ако найстина я обичаш...не го прави отново
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Голям фен
    Еми, майна, ти си говедо. Толкоз ли не можеш да си задържиш к*ра в гащите??? Ако бях на нея така щях да те отрежа, че простооо....глупак. Сега и кажи и се надявай да е милосърдна!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    Еми, майна, ти си говедо. Толкоз ли не можеш да си задържиш к*ра в гащите???
    a vie tolkova li ne mojete da gi svalite teq ga6ti ?

maitapa na strana, typa postypka. kat tolkoz iska6 seks, da q be6e ostavil po-dobre daje otkolkoto da otide6 pri druga

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

rootster
    Guest
    ebasi uroda si ti 4esno - 10 meseca si debnal da "ebe6" li ..i poneke te 4e6e patkata si re6il 4e trqbva da naebe6 ne6o. ei zaradi takiva goveda kato tebe momi4etata ni imat za lo6i

Град
    София
    Абе да бе мн сте зле!
    Момчето си е изключително право...
    Той прави нещо което със нея не прави като е лигла и я е страх кой е виновен?От думите на пича си личи, че не иска да къса със нея но няма избор!
    А това че е на 16 години и не е готова малко ме съмнява, защото знам една история как едно 16 годищно момиче, постоянно не искаше да прави секс със еднин приятел и се измъкваше със думите "не съм готова" "страх ме е" и накрая се разбра че доста хора са я минали и докато е ходила със него не е била девствена което е много гадно спрямо него!

П.п.
    Най добре не и казваи чукай си други и след време изчукаи и нея и тръгни със още една без никой да знае за втората...
    Същевременно тръгни със още една за която знае само втората а последната да знае за първата и си ги трескаи сичките
    Сачини го един приятел

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от ^Green_Lady^
    shte ti kaja maina 4e si mnogoooo zle!Nai-dobre i kaji,zashto ne si zaslujava da si s nqkoi 10 meseca i da go preebesh po toq gaden na4in!!!!!!!!!!!
    мн. лоша постъпка!.....съгласна съм с green_lady!

Фен
    Град
    София
    Защо постъпката му да е лоша? В кой век живеем.Като не е искала секс, така е. Аз пък имам гадже от 2 години обаче секса с него не ми харесва и си хванах един пич с който си правя секс и всичко ми е окей
    Слушай ме любов,всичко ми вземи,искам една услуга.Искам цял живот,мен да вижда,мен във всяка друга!

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    ти пък си ебати тъпата курва
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Guest
    em spored men ako sled tazi tvoq postapka ni6to v 4uvstvata ti ne se e epromenilo i vqrva6 4e moje6 da si bade6 sa6tiq...takav kakavto si si bil i predi tazi gre6ka po dobre ne i kazvai! Verno mnogo gadni4ko si postapil i 10 meseca naistina ne sa malko za da predade6 taka brutalno blizak 4ovek,NO vie vse pak ste si samo gadjenca i tva rano ili kasno 6te svar6i.nqma da se jenite be hora. ima6 pravo i da pomisli6 za sebe si vse o6te ne kazvate "NIE" A SAMO "AZ I TQ",TAKA 4E vqrvam 4e ne ti e bilo lesno tezi 10 meseca da si na suho.ostani s neq obi4ai q uvajavai q i za4itai tova 4e vse o6te ne gotova,za6toto do teb qvno ima istinsko momi4e koeto znae kolko struva koeto e umno i samouvajava6to se.a tova si e rqdkost v na6i dni za tva ne q ispuskai.a takiva gre6ki sa 4ove6ki.te sa po stari i ot sveta,ako te obi4a i razbere 6te ti prosti za6toto 6te nameri i vinata v sebe si .na men tova mi se slu4i i az prostih za6toto use6tah usaznatata lubov na priqtelq mi u parvi4noto v glupavata mu postapka.vse pak "edno ne6to moje da se slu4i vednaj i nikoga pove4e no slu4i li se vtori pat to zna4i 4e zadaljitelno 6te ima i treti"uspeh i spoko samo da ne te podgoni guznata savest 4e tva e ad.4estno pi4 znam kvo e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си