- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Какво мислите за...мен/теб/баба/дядо
предлагам теми от този порядък да бъдат заключвани от модераторите. Това не е личен сайт на който и да еКойто се интересува от мнението на останалите за него, да разпраща лични бележки
![]()
- Обичаш ли ме?
- Повече отколкото може.
- Колко може?
- Не може.
- Въобще ли?
- Изобщо.
с две ръце съм "за" махането и триенето на тези теми![]()
![]()
![]()
Няма нищо по-хубаво от гърненце с мед... освен две гърненца!
аз със 3 кракаа дано ги трият
![]()
..But why?...
MAHAITE GI!!!
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
Аз също съм ПРОТИВ теми от рода на- Какво мислиш за мен?Глупаво е!![]()
ave vie hubavo iskate tiq temi da se triqt ama kak ne kazahte nishto za igrite ve deba mama mu deba a? te syshto trqbva da se triqt momentalno i bez pravo na objalvane![]()
Левски шампион але але!
Абсолютно те подкрепям...толкова много ме дразнят тея форумни игри че не е истина просто...и накрая къф е резултата 1000000000000000000 мненияПървоначално написано от air_J
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
amii...suglasna sum i az...lichnite suobshteniq sa ok za tazi rabota![]()
Сигурно съм безвъзвратно остаряла. Подобни теми като виртуален въпросник ли се явяват или какво?
Точно така ! Mass Kill за тъпите игри ! То вече не са игри ами чат roomsПървоначално написано от GeRyTo
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Prisaedinqvam se kum saglasniteBtw i az predi sam pu6tala takiva TUPI TEMI, no ve4e mi doide malko akul i vi se izvinqvam, dano ne sam vi podraznila s tova
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
http://www.teenproblem.net/forum/viewtopic.php?t=2734
Малко си пада офтопик ама се пакТакава тема вече имаше и беше заключена.Тези теми се използват само за трупане на мения
Предлагам и тея работи да ги нема
![]()