.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Супер фен

Как да му кажа, че съм готова?

Искам да ви попитам ... Малко ме е срам ама се пак ... Та този новия приятел, за който ви говоря ... и сигурно ви е писнало да четете темите Та той ми казва, че не иска да ме кара на сила да правим секс, че съм била малка според него и т.н. Ама аз не издържам вече и понякога ми иде да го изнасиля Хехе ама чесно ... Знам, че и той го иска... Но още мисли, че не съм готова... (заради предната връзка) Айде кажете ми как да му кажа, че го искам, че съм готова и т.н.
    Имам само 4 дена и си заминава пак

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    ми следващия път като ти каже че не иска
    наслиа да те кара да го правите...му кажи че
    няма да е насила и че ти искаш да го направите...
    и така
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    ми следващия път като ти каже че не иска
    наслиа да те кара да го правите...му кажи че
    няма да е насила и че ти искаш да го направите...
    и така
    Дам ама той не ми го казва когато сме заедно ... Той ми го каза два пъти само и то в чата докато не веше тук Сега не знам какво да правя

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    6te mu naprai6 iznenada-kato mu se hvarli6 na vrata i 6te poeme6 ti iniciativata-opredeleno mnogo 6te se zaradva ......niama nujda mu kazva6 naprao mu pokazvai...xxiixi....uspeh

Супер фен
    Хихихи Тайничке ние всеки път си се мятаме един на друг на врата и просто не знам как и двамата сме издържали ... ама ето и сега ми праща смс, че неска май е прекалил и т.н. ама той не е хич прекалил Мале не знам

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Знаеш ли кво како кажи на гаджето като го видиш тези думички : " Знаеш ли по повод това което ми написа в чата че не съм била готова и др такива готова съм искам да правим секс не съм малка знам какво искам " и добави още нещо и ще се ебете после

Ами както каза ^efas^^ можеш просто така да повдигнеш въпроса и да му кажеш, че си мислила и т.н. и че вече се чувстваш готова. А може и направо с действия. Направо както ти каза си се хвърляте един друг на врата... или пък като се целувате може да си предвижиш ръцете надолу и да му разкопчееш панталоните. Той със сигурност ще реагира и ще му кажеш че вече се чувстваш готова и искаш да го направите...Ами това е от мен. Пиши после как си му казала/подсказала и как е минало.
    Ако някоя нощ голям пълен старец скочи през твоя прозорец, сграбчи те и те сложи в чувал, не се притеснявай - казах на Дядо Коледа че имам нужда от теб! :P

Супер фен
    Ами аз му го попитах как иска да му кажа, че съм готова и т.н. И му казах, че може и да си искам и няма да му кажа и т.н. Хехехе дано ми се сети детето

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Цитирай Първоначално написано от Djursi
    Ами аз му го попитах как иска да му кажа, че съм готова и т.н. И му казах, че може и да си искам и няма да му кажа и т.н. Хехехе дано ми се сети детето
    Честно казано нищо не разбрах от това което написа

Супер фен
    Ами попитах го как очаква да му кажа, че искам ... в смисъл такъв, че не мога да ида и да му кажа прави ми се секс и т.н. ей така ... Сещаш ли се ... Аве направо си му намекнах, че искам ... Хехех дано ме е разбрал де

Ами попитах го как очаква да му кажа, че искам ... в смисъл такъв, че не мога да ида и да му кажа прави ми се секс и т.н. ей така ... Сещаш ли се ... Аве направо си му намекнах, че искам ... Хехех дано ме е разбрал де
    Ами дано се е досетил наистина но мисля че ще е плах въпреки това защото веднъж си му казала че не си готова и ако той наистина много държи на теб ще е много предпазлив. Според мен идеята да действаш като се усамотите. Не виждам защо не се решаваш. По този начин недвусмислено ще ми подскажеш какво искаш.
    Ако някоя нощ голям пълен старец скочи през твоя прозорец, сграбчи те и те сложи в чувал, не се притеснявай - казах на Дядо Коледа че имам нужда от теб! :P

Супер фен
    Може би трябва да му направиш друг тип намек ! Да го убараш да си предизвикателна ! Облечи се секси целувай го по врата някакси предизвкай го и смятам, че така той ще разбере какво искаш
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Голям фен
    Град
    Milky Way
    А ве като останете на саме свали му гащите лапни му хуя па да видим дали ще се дърпа

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    kaji my go be
    : AMG Corporation ::

0ole male da se 4udi6 kak da predloji6 sex na avera si ...bah va i v obitacite, kat idealno znae6 4e mu sa ebe kat na div i ti kakto kazva6 i ti si zagorqla ko po lesno...prosto mu kazva6 4e naposled1k ne6to mnoo ta 4e6i slivata i mai mai ima6 spe6na nujda da ta naibe edno hubavo i 6i vidi6 kak 6te mu svetnant o4i4kite...i nqma razbere6 koga ve4e tq jaska v leglto

Re: Как да му кажа, че съм готова?

Искам да ви попитам ... Малко ме е срам ама се пак ... Та този новия приятел, за който ви говоря ... и сигурно ви е писнало да четете темите Та той ми казва, че не иска да ме кара на сила да правим секс, че съм била малка според него и т.н. Ама аз не издържам вече и понякога ми иде да го изнасиля Хехе ама чесно ... Знам, че и той го иска... Но още мисли, че не съм готова... (заради предната връзка) Айде кажете ми как да му кажа, че го искам, че съм готова и т.н.
    Имам само 4 дена и си заминава пак

emi kaji mu 4e adski mnogo te vazbujda i go jelae6... ili po-dobre mu go pokaji... postarai se da ste nasame i toi 6te razbere nameka povqrvai mi:P
    kakvo pravq tuk?

Най-лесният начин е да му кажеш "Искам те"

Град
    On The Dark SIde Of The Moon
    Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
    А ве като останете на саме свали му гащите лапни му хуя па да видим дали ще се дърпа
    xaxaxa...dobro predlojenie odobrqvam!

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Ами казваш му:
    "Недей да си мислиш, че не съм готова за секс, това мога да го реша само аз, а аз искам да го направя с теб и се считам за напълно готова!"
    Това е!Я чакайте да ви кажа нещо.Баща ми ме сгащи като бях написал темата "Към по-големите ми събратя" и седна да "говори" с мен по въпроса за секса и слушайте ко ми каза - ПОВЕЧЕТО ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ СА ГО ПРАВИЛИ НА 14, А МН ОТ ТЯХ ДОРИ НА 13, така че човек сам решава кога е готов.Виж, ако приятеляти не се чувства готов, това вече е друга работа, нали така?!
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Ами казваш му:
    "Недей да си мислиш, че не съм готова за секс, това мога да го реша само аз, а аз искам да го направя с теб и се считам за напълно готова!"
    Това е!Я чакайте да ви кажа нещо.Баща ми ме сгащи като бях написал темата "Към по-големите ми събратя" и седна да "говори" с мен по въпроса за секса и слушайте ко ми каза - ПОВЕЧЕТО ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ СА ГО ПРАВИЛИ НА 14, А МН ОТ ТЯХ ДОРИ НА 13, така че човек сам решава кога е готов.Виж, ако приятеляти не се чувства готов, това вече е друга работа, нали така?!
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Голям фен
    ee..i az shte ti kaja...poglejdash go i go pitash direktno..koga shte pravim... :P shte se zaradva che ti iskash naistina i taka nqma da se chuvstva vinoven che toi te kara..a ako obstanovkata e podhodqshta moje i bez dumi..nedei da se sramuvash..qvno si mu pravila dostatuchno nameci zatova sega davai napravo

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    Може би трябва да му направиш друг тип намек ! Да го убараш да си предизвикателна ! Облечи се секси целувай го по врата някакси предизвкай го и смятам, че така той ще разбере какво искаш
    Точно така!! Ако и от това не разбере...начи е безнадежден и освен да му кажеш "Е*е ми се бе човек!" друг вариант не виждам :P
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Imam edin vapros za6to trqbav da mu namekva6...kakvo pre4i da mu go kaje6 direktno?????? Prosto sas spokoen ton leka usmifka i palav pogled da kaje6 "Iskam da go napravime" i to 6e e nai qko iznenadva6to kogato nai malko o4akva za da nqma ama,oba4e,yyyyy i drugi......spored men tova e dobyr varqnt az bih se izkefil.....de da znam.... :P
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

momchence,mi da!!!i az mislq ,4e 6te e nai-dobre da mu go kaje6 ,100% super mnogo 6te se izkefi.ili puk go hva6ta6 za ru4i4ka i go vodi6 kum spalnqta napravo ...taka 6te e nai-dobre spored men
    MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!

Супер фен
    Хихихи след смс стана работата Мерси ви много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си