.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

Moderated:Има ли ли сте проблеми при секс без презерватив?

Momi4eta kajete mi ima li li ste nqkakvi problemi i "avariini" slu4ki ako pravite sex bez prezervativ,no ne izcqlo.V smisul samo za malko (dori da nqma minuta) i posle si produljite s prezervativ?Do sega slu4valo li vi se e ne6to takova?

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Град
    San Siro
    E kakuv problem moje da ima v tozi slu4ai...nali mom4eto ne se e izpraznilo v teb...kuf e problema?!

Мега фен
    Не знам дали аз съм луда, но при секса без кондом трябва да има притеснение. По-добре слагайте кондом и не се притеснявайте.

Guest
    da est 4e ima problem!!!!!!!!mikoga ne pravete sex bez prezervativ osven ako ne iskate da zabremeneete!!osven bolestite, predi spermata ima edna te4enost ot koqto su6to moje da stane belq i nqma da useti6 dori!!!
    SEX SAMO S PREDPAZNI MERKI!!!!!!!!1vinagi

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    оффф, кажи ми от какъв зор ще правите секс без презерватив за една минута?
    нито някакво удоволствие ще усетите, нито нищо, само ще има после за какво да се притеснявате ...
    а и това, че не се е изпразнил в теб, не значи, че няма от оная течност преди еякулация, която също съдържа сперматозоиди
    веднъж гаджето искаше така да пробваме за малко, но не го огря.. няма после цял месец да треперя дали не е станал гафа
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен
    Град
    Еverywhere
    Абе хора вие чувате ли се какви глупости говорите бе?Правили ли сте го без презерватив,че да лайте с големи усти?
    1-во Когато правиш секс без презерватив ти трябв да бъдеш напълно сигурна,че партньора ти е здрав и ще те пази (тоест няма да свърши в теб)
    2-ро Секса без презерватив няма нищо общо с този с презерватив.Усещането е 1 000 000 пъти по-голям,но разбира се и рискът!
    Не казвам,че няма опасност при секса без презерватив,но когато той НЕ свърши в теб и не си в овулация опасноста е по-малка.
    Да тази течност,както я наричате има известно малко количество сперматозоиди,но моля ви не се излагайте!Знате ли колко бременни щеше да има ако всичко ставаше ей така само за малко...

Ние с моя приятел го правиме без презерватив и не се притеснявам защото сме от 2 години заедно и аз съм напълно сигорна в него!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    все още съм с акъла си слава богу и не бих го направила без... не бих и забравила.. как може такова нещо да се забрави? мн е безотговорно според мене
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Ami do sega ne mi se e sluchvalo da go pravq bez. Mislq, che tova bi bilo dosta bezotgovorna postupka. Vse pak trqbva da mislim i za zdraveto si. Mislq, che nikoi ne bi iskal da stane roditel tolkova mlad ili puk da pipne nqkoq bolest.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

на ме нми се е случвало доста пъти...избягвам но по прицип вероятността е наистина минимална особено ако не си в овулация!
    8т. реклама
    бан на профил

Guest
    Ми да..... чакам го да се роди следващия месец.

Ами "неизцяло" не ми се е случвало...
    А "изцяло" (без да свършва в мен) много често съм го правила без презерватив и никакви проблеми не съм имала. :P
    Покрепям Варки.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    все още съм с акъла си слава богу и не бих го направила без... не бих и забравила.. как може такова нещо да се забрави? мн е безотговорно според мене
    saglasna sam az sam tolkova pritesnitelna v takiva otnosheniq ne iskam i da si pomislqm za deca za tova vinagi s prezervativ
    Love you Kris !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си