понякога имам чувството че моето семеиство е....меко казано ненормално.попринцип по-голямата сестра е със съвсем различен характер от моя.не-то винаги е така.дотук ничо лошо,нали?! да,но...се смята че аз и баща ми се разбираме,и маика ми и сестра ми също се разбират.да но разбиране ли е да се караме поне по 3-4 пъти в седмицата според мен не е!и когато аз се скарам с маика ми сестра ми задължително ще се скара със баща ми.не че гледа от мен но незнаино как все така става.но когато тя се скара първа с баща ми,не винаги аз се карам с маика ми(въпреки че става много често).и тогава семеиството е разделено на...деца и родители.ние със сестра ми,сас която едвам се гледаме започваме да се подкрепяме една друга,да се защитаваме и така нататък(това си е чисто събитие защото попринцип не ни пука какво става с другата.а веднъж "воината"стигна до критичната си точка:сестра ми удари шамар на маика ми а аз напсувах баща ми и то само защото пак семеиството беше скарано,и те започнаха да ни крещят задето не сме си оправили стаите.като цяло сме доста различни един от друг и направо не знам освен че сме с една и съща кръв дали дръго нещо ни свързва.а със "дете" като сестра ми сигурно нашите са се хванали за главите-тази година избяга от вкъщи 5 пъти-веднъж защото беше с гаджето си за 10 дни на море(обади се чак като пристигнаха)и 4 пъти със една неина приятелка решаваха как ще избягат в чужбина.а за мене нашите са се отказали да ми казват какво да правя защото все правя обратното.баща ми понякога е много завеян:каже нещо а след 5 минути го е забравил.маика ми пък е побъркана на тема чистене,ред и...приказване.чисти цялата къща като се прибере ако забележи и наи малкото петънце или прашинка.дори веднъж сестра ми като се прибра от един купон и направо заяви че всичко блести толкова силно че ще ослепее.а маика ми говори по телефона с часове.направо не можеш да се доредиш ако е хванала слушалката.или излезе с приятелки уж за малко а не се прибира по 5 часа.казва че имали да си споделят много важни неща.е как са толкова важни като преди 2 часа пак са били заедно направо ме е страх че и аз съм толкова ненормална като тях.