- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kolko Vreme Vi e Ne0bHoDiMo...
Ami ako govorim to4no - kypq se 15-20 minutki \ako byrzam\, ina4e dokato ne gybqsam moga da kisna v banqta :P
Obli4am se za 10 minutki
Grimiram se za o6te 10...
Samo deto mejdu vsqko deistvie imam okolo 10 minutki motaene, a predi tva okolo 5 minutki gledane v 1 to4ka, dokato re6a kvo da obleka i t.n.![]()
Taka 4e da go slojim 4as - 4as i ne6to :P \I POSLE SE 4UDQ 6TO VINAGI ZAKYSNQVAM\
The art of love is not to let your heart get broken !
az poneje ne sam samo na boiler,a i si pulnq vanata,ako q pulnq-okolo 4as,ako ne q pulnq-30 min,obli4ane-5min,grimirane-10,15 nqkade!![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
az poneje ne sam samo na boiler,a i si pulnq vanata,ako q pulnq-okolo 4as,ako ne q pulnq-30 min,obli4ane-5min,grimirane-10,15 nqkade!![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Къпя се по 1час..буквално..
обличам се за 1-2мин.
Ако е за среща... около един час преди срещата започвам да се оправям.А за училище когато съм първа смяна се събуждам в 5 и половина за да мога да се оправя навреме![]()
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
При мене тва е малк0 сл0жен пр0цес... значи къпя се 0к0л0 40 мин. п0сле 0ще 20 изсъхвам ! П0сле...гирм...за 0к0л0 30мин. , а к0сата ми е най-г0лемия пр0блем... за нея отделям 20 мин. ама п0сле трябва и да я суша
![]()
М0мчетата мн0г0 мразят да ме чакат :P
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Ami da si kaja 4esno... mnoooogo!Priatelia mi se poburkva napravo.
Kupia se za okolo 20min, no ako imam vreme i pove4e, mnogo obi4am da seda pod du6a.
Obli4aneto mi e slojnata 4ast 6toto nikoga neznam kvo da si obleka!
Ne se grimiram- nai mnogo edna spirala da sloja, no pri4ekata mi otnema vreme. Obiknovenno ia vruzvam no sas vsiakakvi 6turotii.
Maniata mi sega e iaponski kle4ki![]()
Kokona kvo da se pravi![]()
emi az makar 4e sym mom4e da si kaja kypane se e okolo desetina minutki obli4ane (nikoga ne se ostavqm v posledniq moment da resha kvo da obli4am vinagi znam predi da vleza v banqta) 1 minuta a grimirane to4no 0 minuti (vse pak sym myj) ina4e brysneneto i to po princip mi otnema desetina minuti slojno e v nedelq kogato se brysna i si reja noktite na krakata i rycete i tova mi otnema 20 dopylnitelni muniti![]()
Левски шампион але але!
emiii ponachalo sa kapq za okolo 25-30min ama ako barzam moga i za 10min..oblicham se za 10min...
nqkyde..e ponqkoga moga da sa oblicham i sablicham s chasove..
hah emi za fribirvane 5-10min ama ponachalo ne se grimirvam mn mn tai che tva go prenebregvame..
a vie?
![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
Най-бързото ми къпане,гримиране и обличане е било..около 20-30 мин..По бързо просто не мога![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
Moje da sym mom4e ama shte otgovorq na 1-vite 2-va vaprosa.
Zna4i kypane - zavisi .... 30-40 mins.
Posle - sushene 5-10 mins pred parnoto i 10 mins. obli4ane .... abre za mom4e baq vreme si e!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
zavisi s kolko minyti zakasnqvam no imam rekordi:PPP
Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!
1. Izkupvam se za 30min.
2. Grimiram se za okolo 30-40 min
3. Obli4am se za 10min., no ina4e mnoo se kolebaq to4no kakvo ponqkoga da obleka![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
da se izkupq - 25 - 30 min.
da se obleka - 5 - 10 nai mn
da se grimiram - 10 - 15 min.
abe kum edin 4as za vsi4ko
Ami du6-30 min[po princip ina4e moje i za 15 min]
Obli4ane 10 minuti
Grimirvane 10 min
A ako sa edno sled drygo predpolagam 4as 4as i ne6ty
Ами жени кво да правиш всички са такива - ма мене ме хващат нервите докато чакам мойта....оня ден си изслушах всички дискове в колата докато мойта благоволи да дойде...
: AMG Corporation
::
то това жената ако реши да се бави допълнително стана тя каквато стана....
душ - 10 минз ... ако имам време 15-20 мах ако се бръсна нещо под душа
обличане 2-3 минз ...
коса - 1-2 минз
и ко стана за 20 минз съм ОК
е не съм ли бърз а ? :![]()
itz me
A grimaПървоначално написано от myself
![]()
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Къпане към 1 часОбличане 10-15 минутки.
Ама много мразя да се сушаАко се суша 15 мин сушене.Не се гримирвам, но винаги стоя пред огледалото и незнам ко прая
И колко стана то 2 часа ми стигат
![]()
Kypane - chas i polovina
Oblichane - 30 min
Grim - 30-40 min
Keep smilin'
mi kupq se za 20tina min, obli4am se za 5 i se grimiram za okolo 20 min![]()
за къпането отделям най-много време-към 1ч
за обличането не чак толко освен ако не отияам на много важна за мен среща-около 10-15 минс
и за гримирането най-малко,по принцип нося малко грим-около 10
7-8 min za dush,10-15 min za grim(no tezi migove sa malko) i 5-6 min za oblichane a za reshane na kosata ( moita e adski gasta) okolo 30 min