po princip imam nai razli4ni i sa evteni, no na ba6tami sa markovi kato Adolfo Dominguez i Harley Davidson. Ot markovite mi haresva Beyond Paradise na Estee Lauder i mno mi se iska da vida novia na Christina Aguilera - X-pose ili tam kakto beshe
Важното е не за какъв те мислят, а какъв си всъщност.
Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.
Един от любимите ми парфюми е C-thru romance,но също ми харесват и Love in Paris и Intense на Hugo boss![]()
Hugo Boss, Givenchy, Polo Ralph Lauren Blue....
А за женски...на D&G - Light Blue и на Avon - Passion Dance
moqt lubim parfum e "hypnotic poison" na Christian Dior, napravo e strahotenili C-thru lilaviq
![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
na men mi e lubim na d&g light blue
По принцип мнгого трудно харесвам някой парфюм, тъй като обичам свежите и ситрусови миризмим, които имам чувството , че не се срещат много често. Последния който получих е зеления C-THRU. Открих и доста приятни парфюми на Yves Rocher. Иначе досега ми е допадал мирусът на Gucci Rush ( който е малко по-женствен ), Cool Water на Davidoff и може би фаворит за сега си ми остава макар и мъжкия аромат Mediterraneo, който просто е единствения мъжки парфюп който ми е действал така влудяващо досега още повечв върху моя приятел![]()
I wanna kiss you in paris
I wanna hold your hand in rome
I wanna run naked in a rainstorm
Make love in a train cross-country
HEhehe i az go haresvam super mnogo!Bivshiq mi imashe takav i napravo poludqvah!Ama sega mn 4eshto mojesh da sreshnesh muje s tozi "aromat" dori i jeni i e nqkak mn tupo....ama oshte mn si me kefi!!!Първоначално написано от Alexis
![]()
addict-dior
mng
j`adore-dior
light blue-d&g
envi-gucci
premier jour-nina richi
paco rabbane
bvlgari
chance-chanel
i o6te ima deto mi haresvat mn no sega ne moga da se setq prosto sa mn
Mi jenski - Aqua Di Gio Armani, puk za mujkite mislq 4e sa po qki ot jenskite - Str8 zelen i mediteraneo me kefi![]()
obojavam bejond paradise na estee lauder
a myjki visit na azzaro
l'eau par Kenzo супер е !!![/code][/url][/quote]
mega qki sa Celebre,Clin d'oil(makar da e frenski i da se namira mega trudno),OZONE-na Sergio Tacchini i na D&G Light Blue. az li4no predpo4itam tqh
![]()
гледай на света с усмивка, за да ти се усмихне и той
na men miharesvat na C-TRU i na B.U.
az v momenta polzvam Dolce&Gabbana i sam adski dovolna tozi parfum napravo te kara da se po4uvstvash po razli4en na4in i dori s pove4e samo4uvstvie ...prosto niama na4in horata okolo teb da ne usetiat aromata mu i tova e mn priatno . 50ml. -70lv. 25 ml.-50lv ama naistina si zaslujava ako iskash da pravish vpe4etlenie na okolonite
ei samo zabravih da poiasni 4e stava vapros za Dolce&Gabbana light blue
zastoto ima i niakakav 4erven koito izobsto ne mi haresva pone li4no na men.
Ami liubimite mi sa J'adore, Hugo Boss za jeni, i ima edin stra6tno qk parfum na Cacharel kazva se AMOR. ina4e pove4eto na Dior i Gucci mi haresvat
mi ne si padam po mn skypite!bu (wild ) i wink
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Azzaro chrome и Bora Bora
Imala sum na Chanel Allure Sensuellemnogo gotin.
Sa6to i Escada Pacific Paradisev momenta go imam-perfekten e.
Imala sum i na Escada Escadamiri6e muci
![]()
O6te na Lancome Miracle So Magicgotin e.
Sega sum sas Davidoff Coll Waterdovolna sum
Liubitelka sum na parfiumite.No su6to mi haresvat i na B.U.sam imala-lilaviq.Za muje
Versace Man Eau Fraicheminalata god go podarih na biv6iat
Drugi hubavi saJean Paul Gaultier
Christian Dior Homme
Davidoff Relax
Carolina Herrera 212 i mnoooogo drugi,ne mi se pi6e pove4e.Samo znam,4e OBOJAVAM parfiumite
![]()
Baby Doll на Ives Saint Laurаnt!Обожавам го!!!![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
Аз имам на C-Thru Romantic,El Paso (woman),INcidence,MQ.Това са.А може ли да ви помоля да казвате цените на марковите парфюми,за да добия представа горе долу.Пример Dior,Eskada,D&G.Благодаря!!!
X-pose , Little Black Dress, Be..Spontaneous ,Diavolo hmm..zelenoto BU,Senses - Divine Time
get off.
sega izpolzvam edin frenski "cinema" se kazva i e mnogo hubav.dovolna sam ot nego.ina4e darja parfiuma da e hubav i da e dalgotraen nai ve4e.a za parite....ako si zaslujava parfiuma gi davam ina4e ne
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach