Hi all!Iskam da vi pitam imate li si lubimi parfumi i durjite li te da sa markovi i skupi!Az li4no sum fenka na hubavite parfumi...Lubimite sa mi Adict-na Dior(za jeni) i Jacomo ili Red Str8(za muje)...Sorry ako e imalo takava tema!
neka da bude dezodorant:
ALL.DAY.I.DREAM.ABOUT.SEX
ADIDAS![]()
c-thru i Xpose
Любовта е най-висшата степен на омразата
Когато се запозахме с гаджето ми той имаше един парфщм - Clinique Happy for men . Много ми харесва и още имам сантиментални спомени от него. За съжаление той е много скъп и му свърши. Сега ще се свиквам към Str8 зеленото, защото това съм му купила за Коледа (ама си трайте). За женски парфъм ме кефи B.U. жълтото (аз съм с него) и Celebre. И двата не са скъпи, но ми харесват като аромати...
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Много яко че майка си купува мъжки парфюми (и сестрата)..майка си взема скапи...Blue Scotch, HUE VENT... и там още някви и аз после им ги преватизирвам)))
Амиии Си тру и сега много ми хареса Експоус.А парфюмът който най много ми хареса е този който сестра ми ми донесе от Щатите женския Долче и Габана![]()
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
Ооо имам г0ляма мания за парфюми ама г0лямаЧак не се п0насям ! Все да п0душа нещ0 н0в0, все да изпр0бвам нещ0 н0в0 ! Та парфюмите коит0 наистина са ми харесали са: Night She Emporio Armani
Тва ми е любимия парфюм
М0же ми харесвам и J`dore, Nina Ricci Love In Paris, Bulgari, Escada и други
Ама за всеки ден не п0лзвам скъпи ! Най-чест0 си вземам Ninty Nine
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
nerobuvam na marki
obi4am Guci i Davidoff
: AMG Corporation
::
MNG![]()
ot jenskite na dolce&gabana-Devotion super qk parfium,malko mqsa na majki,a az obojavam MAJKITE parfumi
ot majkite pak MEditariano,super eee,mnogo vazbujda6t![]()
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
escadaмн ме кефи..иначе има един мъжки с мн странно име..скъпичък е..брат ми го позлва...в една ервено-черна опаковка..мн е як
![]()
![]()
..But why?...
emiii C-Tru ,Today,Diavolo edin mujki mnogo haresvam ama kak sa kazvashe toy e na Avon..."Open" mai beshe...awe mn sa...sq ne moga da se setq..![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
obojavam LIght Blue na D&G no inache i B.U-to si mi haresva..zaradi cenata de ..po ponosima e..a mujkite...oniq mediteranneo ili kakto se pishe(mai suvsem go oburkah)e mnn hubav...no to gore dolu kolkoto parfiumi ima tolkova sa i vkusovete
![]()
Predi okolo 1 godina bashta mi mi donese edin ot Filipinite i ot togava za men nqma drugi parfumi!!!!Na Gucci e i se kazva Foirucci...edin super qk,sladuk s krilcaNapravo e №1!!!!Ama mi svurshi i ne moga da go namerq v Bulgariq
kade li ne sam go tursila no dori ne sa 4uvali za nego!?!?!Ako slu4aino nqkoi znae kade go ima pls da mi pishe
![]()
dior-addicted,lolita lempicka,chennel 5,noa i mn drugi)
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
Женски-Dolche vita(C.Dior),Light blue(D&G),Lanvin,Lolita i dr.
Мъжки-Azzaro,Basic instinct(Van Gils) i dr.
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Az si vzimam edin "Encore Caming" ,koito e nqkva evtina imitaciq na nqkaf armani li neshto ot sorta, ne sum siguren, ama e adski gotin!
BTw to ima nqkolko vida, az si vzimam siviq![]()
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
V momenta polzvam Passion Danse, edno parfumche ot Avon, no inache mnogo mi haresvat BU-tata![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Az polzvam za sega Aquawoman, D&G Light Blue i Couture na Moschino, koito sa markovi. Otdelno sa6to imam Treselle, Little Black Dress, edin dr deto ne mu znam imeto - na AVON, Believe na Oriflame i C-THRU sinio![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
C-thru zeleniq .. i imashe edin Uni Sex cherveniq
Keep smilin'
sega mn se kefq na Envy me na GUCCI ina4e mi haresva MNG na Mango i SICILY na Dolce & Gabana;sa6to taka ORGANZA i IntO The BluE na Givenchy -obi4am da sa markovi -kakvo da pravq?-takava sam!!!!
Аз не робувам на марки.Иначе от по-скъпите парфюми харесвам тези на Cacharel - Eden и AnaisAnais.Допадат ми и ароматите на Kenzo.Преди време имах Organza,а сега си взех този на Кристина Агилера - X-pose.Не е скъп,струва 22 лева,но е много хубав!Направо се влюбих в него! :P На Escada Island Kiss също не е лош!Между другото - много готина тема!
![]()