.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: kakvo li e ?

Hybrid View

Guest

kakvo li e ?

Zdraveite teen,iskam da vi popitam ne6to,zna4i ot okolo 2 meseca vodq polov jivot.S priqtelq mi sme go pravili 4-5 pati,no dalgo vreme ne moga da go pravq,za6toto zapo4va da me boli i dori ne davam da me dokosva (dolu) .Neznam ot kakvo e,vlajna sam,no qvno e ot drugo.Vazmojno li e da sam tqsna i ot tova da me boli?!? slu4valo li se e i na vas?

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Priqtelqt ti 1viq ti li e bil?
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Ами след първите няколко пъти и мен ме болеше,явно не колкото теб,но го имаше.Последния път като гп правехме ме боля за съвсем кратко,на другия ден изобщо не ипитвах болка.Иначе преди даже не можех да седа изправена на стола ,а и когато ставах от леглото пак болеше.Просто трябва да свикнеш

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз правя секс от-да видим..................днес стават 6 месеца и понякога ме боли адски много.Последния път-в събота го правихме 1 път и после не издържах и на оралните му ласки от болка.Случва се понякога от това,че си тясна,от притириване на органите,от липса на възбуда,след оргазъм при мен най-вече!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами може би си тясна.И мен до преди един месец си ме болеше,но ако съм достатъчно овлажнена-не ме боли.

nqkoi_s1234567
    Guest
    А може ли да попитам аз нещо?
    На коло години сте всички вие които ви боли толкова много.
    Нормално е да моли но чак след 6-тия месец

Guest
    da parviqt mi e,ami i men kato sedq sled tova me ponabolva,no na drugiq den nqma ni6to,vazbudena sam,no tazi bolka kam kraq me stqga,qvno s vremeto 6te mine

Ами аз водя полов живот от 2 месеца и съм на 16 и половина

Guest
    az sam na 18 ...;]]]

nqkoi_s1234567
    Guest
    Nqma takowa ne6to kato "tqsna" ima malko vazbudena i dostata4no wazbudena jena....
    Bolkata ne idwa 4ak tolkowa ot towa 4e ne si dostata4no wazbudena (wajnoto e da e ovlajneno maqstoto), a ot tova 4e himenata wse o6te e mnogo 4uwstvitelna i razdraznitelna i e neobhodimo izvestno wreme za da otmine tazi bolka. Pri nqkoi momi4eta e vazmojno kravote4enie pri seka ne samop parwiq pat a i pri sledva6tite nqkolko........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си