еми значи хора искам вашата помощ....
аз съм момиче на 15 години и съм влюбена в МЪЖ на 24
ходим на един и същи фитнес от там и се запознахме...до скоро всичко си беше О.К. обаче една вечер го видях в дискотеката...тои седеше до вратата и когато минах покрай него тои ми се усмихна и ми намигна...
и някка си в този момент.....просто стана!! не знам на някой може да му се стори тъпа тая история ама е самата истина...та да се върна на въпроса си....на главния въпрос!
харесвам го...желая го! да си призная аз съм така да се каже 'рядкост' на 15-девствена не знам дали да съм горда с този факт или да се срамувам, но не е въпроса в това!
наистина ме привлича сексуално!
искам нещо да се получи! как да му подскажа?
как да подхвана дума с него? дайте тема и кажете как да му намекна че ме привлича?
това "хей!! кога смяташ да ме откараш на кафе?" е много директно и въпреки и да го казвам на майтап някак си...не знам не е умстно, си мсиля...
искам да ме хареса! как да стане? дайте съвет! до сега тоя проблем съм го нямала сама съм си решавала такивата въпроси, но този път наистина искам всичко да е с перфектен резултат! HELP PLEASE!
как да му намекна че ми харесва и че го искам? срамно ли е да го поканя на кафе? и как да стане? за пръв път имам работа с 25 годишен....
САМО ДА КАЖА!!! че преди си бяхме говорили за гаджета и когато му акзха че си падам по-малко по големки и той каза "еми трябва ти някои добър, да те защитава, да те обича истински..."
и докато го акзжаше сочеше себе си..означава ли това че имам шансове пред него? но това беше преди много време....