Незнам дали наистина си рядкост, но рядкост или не, не трябва да разсъждаваш, че си закъсняла, да се срамуваш или други подобни! Защо пък тези 'дето уж не са рядкост да не се срамуват? Независимо каква си и какво си не забравяй, че имаш правото да държиш на мнението си и, че си дама (девствените също са дами )
Цитирай Първоначално написано от тя
... го видях в дискотеката...
Не разбрах каква е тази дискотека. Ти си била в дискотека за пълнолетни, въпреки, че си на 15 ? Или той е бил в детската? Ако той ходи на детска, значи със сигурност си търси нещо 15 годишно, имай го предвид! Страхотно е, че искаш нещо да се получи! Не се притеснявай да кажеш: "хей!! кога смяташ да ме откараш на кафе?" Не е много директно. Хората ходят на кафе за да поговорят, да се опознаят и да си направят сметката какво ще се случва оттук нататък. Нищо, което ще кажеш или направиш не те задължава към него. Не му позволявай да те накара да му се чувстваш длъжна!
искам да ме хареса!
Доколкото разбирам вече те е харесал
аз познавам приятелите му...мисля, че имат добро мнение за мен...
Един от най-вероятните проблеми, ако ходиш с 24 годишен са именно приятелите, а също и родниините, колегите... Проблемът е, че мъжете плащаме "данък обществено мнение" Печени, печени, ама все ще се намери някой да каже: "Абе, туй 15-годишното не ти ли пуска? Хехехе". Въпроса е той дали ще се връзва на такива приказки?
"еми трябва ти някои добър, да те защитава, да те обича истински..."... но всъщност е много мил умен е и ......как да го кажа?
след един наш разговор останах с впечатлението че е голям защитник на женските права ... и наистина мисля че е по различен
Oпитай се да прецениш (въпреки че е трудно) дали наистина ги мисли тези неща или те са добре заучени фрази и стойки? Успех и недей да бъдеш нетърпелива! Хубавите работи стават бавно