- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- да го подлудя???
Ако е само за секса, ние тук какво да ти кажем за да ти помогнем? То е лесно. Пускаш му и той, щом е голям мъж, сигурно си знае работата...Първоначално написано от тя
Еее, чак пък толкова да се спичаш. Щом си решила, че го искаш все някак трябва да действаш!Първоначално написано от тя
А аз мога ли да знам къде и как ще го поканиш на кафе, че да ти кажа кога? Трябва сама да прецениш ситуацията. Щом ти е притеснителен този момент, направи така, че да му е притеснителен на него. Кажи нещо в смисъл "Ти няма ли да ме поканиш, та трябва аз да каня тебе? Толкова ли се не сещаш?" А той ще ти отговори според, каквато сметка си прави той. Защо пък реши, че тази уговорка за кафе ще бъде по-различна от всяка друга? Уговаряш се, както с приятелка или с леля ти например
Трябва да те предупредя, че в момента, в който си кажете истината в очите ще ти падне опашката... хаха. Искам да кажа, да не спичаш какво толкова сте си казали. Дори да не сте си ги казали, някои неща се разбират. А пък и да сте си ги казали, това с нищо не те задължаваДума дупка не прави!
Еей, това ли е най-лошото, което може да се случи на едно момиче? Да го отрежат? И повярвай ми: има много по-тъпи ситуации, в които човек може да изпадне. Само недей да позволяваш да ти поставя условия или да те насилва, ако виждайки тези твои страхове започне да злоупотребява с тях![]()