За мен тези, които започват полов живот толкова от рано, го правят защото гаджетата им ги манипулират както си искат и ги притискат с много тъпи доводи. Освен заради гаджето тези деца се "отварят" и заради това, че примерно повечето им приятелки "вече го правят", в което изобщо не съм убедена. Абсолютно, ама тотално пък съм убедена, че никое дете на 12-13-14 год. не е готово и не трябва да прави секс- доказват го безбройните теми в този форум тип "Той не свърши в мен, но съм уплашена, дали може да съм бременна?". Ако някой си мисли, че това е героизъм много се лъже, най-много на 15 да се превърне в "курвата на махалата". Дотук говорих само за момичетата, но ще кажа и нещо за момчетата. Те също не трябва да правят секс толкова отрано, защото не могат да се контролират, не мислят, правят секс без презерватив и от своя страна пускат теми "Помощ, приятелката ми май е бременна, какво да правя?".
Не правете секс, докато сте деца! Да правиш секс не е като да дъвчеш дъвка- понякога има лоши последствия.