.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Podaryk za Girl-4e

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!

Podaryk za Girl-4e

Hey Hora ... malko Help mi trqbva.Skoro shte hodq na rojden den na edna priqtelka ... i se 4udq kakvo da i kupq.Nqkoi shte mi dade li HELP!?
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

ami moje6 da i podari6 nqkakvo biju ...az naprimer mnogo 6te se izkefq!
    MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Аз пък на всичко се радвам. Каквото и да й вземеш със сигурност ще й хареса(Има и други подобни теми, защо не погледнеш там?Може да има по-добри идеи)
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Повече от фен
    Ami, momi4etata se kefiat na jesta, ne na samite podaruci, oba4e az li4no ne bih haresala plu6ena igra4ka, banalno e!

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Някакво кулие,бижу .. плюшена играчка,някой хубав парфюм..мисля че във всякакъв случай би се зарадвала,стига да е от сърце :P

Супер фен
    Град
    Варна
    Бижу, плюшена играчка(ако може по-голяма), хубав парфюм, модна дрешка на такива неща всички жени се кефим.
    Две точки във безкрайността
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

Цитирай Първоначално написано от united_colors
    Ami, momi4etata se kefiat na jesta, ne na samite podaruci, oba4e az li4no ne bih haresala plu6ena igra4ka, banalno e!
    Аз пък точно на това бих се изкефила Или на нещо малко, опаковано в много кутии, опаковки и панделки Или живо котенце )) Или няква дрешка " Или просто някакво готино пожелание написано в рими )))

Everything around you is HIP-HOP!!!

Vlez TUK i napi6i "podaruk" i sloji otmetka na "mneniq" Taka 6te nameri6 mnogo mneniq za problem4eto ti Kusmet!
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    Цитирай Първоначално написано от bad4e
    Цитирай Първоначално написано от united_colors
    Аз пък точно на това бих се изкефила Или на нещо малко, опаковано в много кутии, опаковки и панделки Или живо котенце )) Или няква дрешка " Или просто някакво готино пожелание написано в рими )))
    котенцеееееееееееееееееее ееее къдеееееееее?искамммммм
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    hhaa Horca ... mnogo me kefite ... MErsi mnogo!
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си