.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Супер фен
    Град
    някъде...

Коледа и НГ

Наближава Коледа,един от най-любимите ми празници.Едно такова настроение...приятно,коледн о...вървиш по улиците,вали сняг,лампичките по улиците и витрините мигат примамливо,хората вървят забързано,искат по-скоро да се върнат в топлите си домове,да поседят около камината,да погледат елхата,да се съберат с приятели роднини и въобще да забравят поне за миг проблемите си и да се насладят на празника.
    Нова Година време за купон и веселие,напиване до забрава(е не чак толкова,че ще е жалко да забравиш),стоене до сутринта,пускане на пиратки и фоерверки.....и въобще кеф.
    :P Та вие къде и с кого ще бъдете на Коледа и Нова Година?
    :P
    (надявам се да не е имало такава тема,4е отдавна не съм влизала)
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Da, vsi4ko e mnogo mnogo hubavo... daje PREVZETO hubavo... nqkak si neestestveno... toplinata na praznika - kva toplina kato liubimiq mi 4ovek nai-veroqtno nqma da e s men \i to 6to ?! zaradi SKAPANITE OBSTOQTELSTVA\ I taka - o6te edin \ili po-skoro dva\ veseli prazika za vsi4ki 6te se prevyrnat v ujasno breme za men... i na vsi4koto otgore vsi4ko naokolo - ot vitrinite do skapaniq stud trqbva da mi go napomnq... GADNO E !!! BOLI !!!
    The art of love is not to let your heart get broken !

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Kfo da ti kaja...sigurno s oniq idioti s koito jiweq we4e 15 godini...ina4e nqmam ni6o protiw praznika ama...

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Az za jalost oshte nqmam nito koledno, nito novogodishno nastroenie! Nito snqg e valqlo tuka, nito nqkoi me priema naseriozno(ot kompaniqta mi) kato pochna da govorq za praznicite...
    Na 25 sigurno shte praznuvam sys semeistvoto si, a na 26 moje bi s priqtelq mi poneje ima imen den!Za Nova godina...i predstava si nqmam...
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Голям фен
    Na Koleda s podninite....s mnogo qdene....i podaruci A Nova Godina....wowwwwww ami mai shte budem s kompaniqta na Plushtat Batemberg do 12 i sled tova sme na kupon v edin priqtel....i na drugiq den shte reanimirame

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Аз незнам защо но имам чувството че още е лято..изобщо не мога да повярвам че има 2 седмици до Коледа..изобщо нямам настроение!Мисля че тези празници взеха да ми стават антипатични вече..

Голям фен
    Amiii....na Koleda - sus semeistvoto estestveno.
    Na Nova Godina - Na kupon4e s priqtelq mi.
    Na 01.01.2005 - Na kupon4e v brata na BABY_SEXY_GIRL [vse pak ima imen den pi4a, puk az mn si go obi4kam i ne moga da ne go uvaja o6te pove4e 4e neq 6e q nqma i nqma koq da mu bude domakinq ]
    I razbira se vsi4ko vurvi s mnooogo alkoxol YaxAxaXAxaXAxAx
    Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
    Аз незнам защо но имам чувството че още е лято..изобщо не мога да повярвам че има 2 седмици до Коледа..изобщо нямам настроение!Мисля че тези празници взеха да ми стават антипатични вече..
    i az sam taka. po princip mnogo obi4am Koleda.no sega nqkaksi e po-razli4no......imam 4uvstvoto,4e sme o6te mnogo dale4 tozi praznik. i az nqmam nikakvo"koledno"nastroenie......
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Фен
    Град
    Pleven
    ami kakvo da vi kaja,za Koleda nai veroiatno s na6te,koeto 6te bade dosta tiagosno i tejko za preodoliavane,no az 6te se spravia,kakto vsiaka godina.Na Nova godina s priateli na kupon4e,nadiavam se da si iskarame dobre
    Kolkoto i dobre da zive6 vse pak edin den omira6,zatova se starai da se razbira6 s vsi4ki i pravi kompromisi vinagi kogato re6i6 4e e nuzno!

Супер фен
    Град
    Варна
    На Коледа както обикновено ще съм със семейството. Бати ми ще се върне от София(надявам се с приятелката си) и ще бъде много готино.
    А на Нова Година ще съм с приятелките си, но както винаги все още не сме решили каде и как ще празнуваме. Има няколко варианта и в последния момент ще решим какво ще правим.
    Две точки във безкрайността
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

Град
    On The Dark SIde Of The Moon
    amm naistina tazi nova godina 6te bude nai hubavata ot vsi4kite mi dosega..6te buda s Murderdoll..nikoi drug ne mi trqbva za6toto tolkova q obi4am 4e prosto drugite sa mi izli6ni! {P} puk kude 6te vidime..vajnoto e da se obi4ame!

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум

и аз те обичам сладурче ама тряя да
    помислим къде ще ходим хихик))))
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Град
    g0rE v 0bLaCitE
    i az ne6to nqqm prazni4no nastroenie........ ne moa da svikna 4e sme ve4e zima

ama ina4e koleda 6a q prekaram s na6ite nali e semeen praznik vse pak nqma kak

a na Nova godina s priqtelite estest! s tqh 6te mi e nai qko da posre6na novata godina
    Jivota e padeniq i vazhodi
    gotini ili gadni periodi
    na koito ne moje6 da opredeli6 goleminata!
    ProSto stoi6 i izjivqva6 momenta
    i vsi4ko se varti i se povtarq kato na lenta!
    No edin den lentata zapo4va da nabira....skasva se....i ti umira6!

Na koleda sam sas semeistivoto, a na NG sam v Gurciq
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

ami i az 4esno kazano nqmam nastroenie mn barzo doide novata gidina i o6te ne moga se osetq.pak kade 6te bada na koleda s na6ti sigurno pak za nova godina nz o6te ili s moq ili s kompaniqta nz o6te ne moga re6a 6toto pri moq drugite 6te mi se rasardqt .6te vidim pak to ne samo na 31 se pii posle na 1 i 2 prodaljavame. ai priqtno izkarvane na si4ki

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Аве на Коледа с наще, а на Нова година..незнам..май със един съоченик в едно село дето не съм ходил досега и незнам к'во ще стаа....Искам як купон, ама май тая година(((..няма да е..

Коледа е хубав празник само дето като мине и ти става едно кофти..поне на мен де...

da znam i za men koleda e bila edin ot nai-hubavite praznici ,no tazi godina ni6to nqma da e su6toto ,za6toto 4ovekut,koito obi4am nqma da e do men...
    MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    На Коледа мисля да отида в Щатите при майка ама все още нищо не се знае а на Нова Година...ще се съберем всички приятели или по домашно или в някой дискотека !!!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

МММ...много обичам коледното настроение особено първите дни на ваканцията когато спя до 12 и после пак цял ден бездействам.А иначе на Коледа ще съм си вкъщи с наще а на НГ ще ходим в банско пак с наще и с братчедите

Голям фен
    Град
    sofia
    Това са едни от любимите ми празници

На Бъдни вечер и Коледа ще съм със семейството си. Може би даже ще ходим при баба ми и дядо ми в Пловдив, ако стане така могат на гости да дойдат и другият ми дядо и вуйчо ми. Като цяло- с роднини. Все пак това си е семеен празник.
    Нова година се надявам да посрещна с приятели от класа ми и от училището, но още не е сигурно къде точно ще бъдем.
    ... Кой, ако не аз
    .... Кога, ако не сега...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си