.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

PROBLEM S EREKCIQTA

Imam edin mnogo seriozen problem!Edni priqteli mi kazaha, 4e za da izdyrjam pove4e,trqbva da si stimuliram erekciqta s prahosmuka4ka...Edin den mama be6e na pazar i az re6ih da probvam.Slojih si penisa v marku4a i q pusnah..pyrvo na po-bavno, posle na po-burzo.I vze ,4e mi haresa!Zapo4nah da go pravq prez den..a naposledyk i vseki den,dori synuvam prahosmuka4ki...Dori se pristrastih da svyr6a v neq i tq izdade mnogo stranen zvuk..Dali i e haresalo?!Taka ve4e edin mesec.No imam 1 ogromen problem-ne mi stava,kogato sum s momi4e. Mama kupi rainbowOtkakto q polzvam,imam 4uvstvoto,4e mi e stanal po-golqm Dali sym pristrasten kym prahosmuka4kata i samo tq moje da me vyzbudi?!Pomognete mi

Guest
    Много ме е срам да си призная , но преди и аз го имах този проблем бързо свършване като съм с момичета и се комплексирах ... и прочетох в нета там в един форум и първо ми стана много смешно ,но викам ако това е единственото решение и пробвах и пак , и пак ... докато се разделя с прахосмукачката беше много трудно !!! Майка ми по същият начин я накарах да купи по нова прахосмукачка ( счупих нарочно старата защото наистина беше стара )

Guest
    ПРАХУСМОКАЧКОФИЛИ МРЪСНИ!

po jujdo
    Guest

a ubafo e

epa super e mom4e ebati gota e tova s prahosmoka4kata iska6 li da si naprafim grupof az ti i 2 LG mnogo sa gotini

Guest

hahahaha

momi4enca mili nqma ni6to lo6o v tova da tursite novi i nestandartni na4ini da se zadovolqvate ama tova ve4e e izvrateno we!IZRODI!!! edin den kfo 6e si razpravqte na vnucite az kato beh mlad seki den ebah prahosmuka4kata NENORMALNI STE!

Guest
    да аз точно LG имам в нас от онея дето на тръбата има дистанционно за овеличаване и намаляване на скоростта и е много одобно

Guest
    Muje... Trea6e da vlezete v 21 vek, za da razberete kakvo e udovolstvie ot sex... 4e to pri nas - jenite, prahosmuka4kata e otdavna izvestno sredstvo, a ne ste li se zamislili kakva hubava rabota vur6i to4ilkata na mama, ili metlata na baba...
    Muje...

Guest
    predstavam si kvo e nekrofil na prahosmuka4ka ebati awe vie ste mn tapi hora i posle kat 4isti6 s tva
    ebati gadnoto otvarq6 4oval4eto i prahta i boklutsite sa se srastnali
    aa gadnooo

Абе хора ... Вие ли сте много извратени или аз съм старомоден ? и Въпреки сичко ... Мисля че вие сте извратени Прахосмукачка .... Бр [/list][/list][/quote]

Мега фен Аватара на machoka
    Аре бе, не думай..

Я се запознай с т. 11 от правилата предлагам аз.

Лекa.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си