- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakvi koli .....
Kakvi koli ..... karate li4no vie ili imate v semeistvoto (ama 4esno zashtoto pravq statistika) ako nqkoi neiska da kaje kva e kolata moje da ne otgovarq s otgovor a samo da glasuva
Ako kolata e druga Kajete prosto Druga
(zashtoto mene me interesuvat tezi marki)
: AMG Corporation
::
as sum s reno, a roditelite mi s hyndai![]()
Ami w na6to semeistwo se kara edno Peugeot-205...
Az sym fenka na taq marka ot wsekyde....
i az i na6te sme s Opeli
Оле а пък аз си мисля да изберем тая, която на нас ни харесва и избрах мерцедесИначе сме с пежо, но скоро ще купуваме нова :P
Ave az iskam da si zema opel omega![]()
Мерцедес 200 Е (ако добре съм запомнила)
Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...
mi nie imame 3-moqta,na bashta mi i na maika mi.i trite sa BMW-ta.Az sum s novata 3-ka,maika mi e s X3 (skoro 6te q smenq) i tati e s 7-mica
opitvam se da ne mislq,no tvoqta celuvka dqvolski mi lipsva.Obi4am te,tova boli.Obi4am te,vsi4ko e sulzi,no znai,4e poslednatta sulza 6te kapne ot tvoite o4i,za6toto bez da znae6 obi4ash me i TI!!!
Ами наще имат две коли. Баща ми кара bmw 524, а майка ми една тъпа toyota stralet..)
na6ite sa sprqli na audi a4,imame i reno ,sega ba6ta mi si e vzel djip.ne za da pravi vpe4atlenie ,a za udobstvo.
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
Na6te sa na djetka![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Maika e s Ford Cougar bashtata s Ford Clio az nemam oshte no okoto mi se e sprqlo na Ferrari 360 Spired![]()
Миии тати има Фолксваген пасат, мама Пежо 205...а аз си имам ролери![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
hahah Ford Klio nqma ima Reno KLioПървоначално написано от Kittie_
ami az nqmam godinki i za tva se opravqm za sq s kolelo![]()
na6te sa s FORD MONDEO,mai taka se pi6e6eama mislim da q smenim ...
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter !
WoW ;} Trabanta rulzzzz
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Мие сме с Опел Астра![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
mi nashte sa razvedeni i bashta mi ima Reno Laguna 2002 model mai de a znam...a maika mi ima Fiat Brava 2000 mai beshe i az ne im razbiram mn mn a az imam kolelo hahahahhahhaahhahahahahaah shegichka![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
BMW M5 & Audi TT !![]()
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
az sam fenka na Toyota /Yaris/ i Jaguar)
Kakvoto I da stava ne se mrashti, zashtoto nikoga ne znaesh koi e vliuben v usmivkata ti !