- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakyv ti e DEVIZA?
Помогни си сам и Господ ще ти помогне.
Прескочи, пък тогаз викай "хоп".
Хванеш ли се на хорото, трябва да го играеш.
Всяко начало е трудно.
Не сваляй шапка на когото и да било независими за какво.
tfa ne sa mi samo devizite tfa sum samiq azkolkoto i tupo da zvuchi
pozdravi
ne moga da se setq v koq pesen beshe no ei sega mi iznikna tazi fraza:
Success is my mother fucking option,failure is not!
neznam shto q spomenavam ma e qka
"Аз зная и мога,но не искам,защото съм инат!"![]()
I CANNOT BEATCHU, BUT I'LL MAKE SURE U GON' LOOK MISERBLE AFTER ALL THAT
Ako govoriat zad garba ti,badi spokoen nali varvi6 pred tiah nekat gledat gaza ti![]()
1. Nik0ga na nik0g0 ne kazvai nik0ga,n0 ak0 vse pak nqk0ga na nqk0g0 kaje6 nik0ga,nik0ga na nik0g0 ne kazvai,4e nqk0ga na nqk0g0 si kazval nik0ga! 2. Jivei za dnes,za6t0t0 v4era nqma da se vyrne,a utre m0je da ne d0ide! 3. U4eniet0 e zlat0,n0 nie ne sme al4ni! 4. Hujen e 1 4as,za da sre6ne6 nqk0g0,edin den,za da g0 0p0znae6,1 sedmica,za da go 0bikne6 i cqla ve4n0st,za da g0 zabravi6! 5. Vsi4ki myje sa jiv0tni,n0 0t tqh stavat mnogo dobri doma6ni liubimci! 6.L0ve is name.Sex is game.Forget the name and play the game! 7.Ne e ne6tastn0 m0mi4et0,izgubil0 liub0vta na edin glupak,ne6tasten e glupakyt ,izgubil p0sledniq 6ans da stane 40vek! 8.Nau4i se da kazva6: 'Ne!' ,k0gat0 d0 b0lka ti se iska da kaje6: 'Da!' !Nau4i se da kazva6: 'Kakv0 0t t0va,k0gat0 d0 b0lka te b0li! Hau4i 04ite si da se usmihvat,k0gat0 vytre6n0 se pylnqt sys sylzi!Bydi 6tastliv v horskite o4i i neka vsi4ki mislqt,4e vinagi vyv vsi4k0 ti vyrvi! Mi tfa e !![]()
Тази тема сте я обърнали на състезания кой ще препише по-готина фраза... колко от вас наистина следват това, което са написали като свой девиз?
Животът е прекрасен
Браво, че го каза- наистина е така. Сигурна съм, че поне половината от хората просто се кефят на тези мислички, без те въобще да съм и девизи.Първоначално написано от Dobrina
Иначе по темата- старая се да спазвам
По-добре да съжаляваш, че си направил нещо, отколкото, че не си.
Просто съм съжалявала много пъти точно, защото не съм рискувала и ме е било страх.
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
LUBI,OBI4AI,NO NE SE UVLI4AI,4E KOITO MNOGO SE UVLI4A-BEBE SI DOVLI4A!!!
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!