.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: lele!!!

ANTONINA_
    Guest

lele!!!

imam super mnogo otsystviq v uchilishte i shte me izkluchvat.Shte prashtata belejka na nashite,a te ako razberat shte me ubiqt sestra mi mi kaza da skriq belejkata;[
    kvo da pravia?! shte me ubiqt

Фен
    Град
    У дома:)
    Мисли преди да правиш нещо какви ще са последствията.
    There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Tva spored teb ne mislish li che e glupavo da otsystvash tolkova mnogo ot uchilishte. Prosto si kaji na vashte , te rano ili kysno shte razberat, kolkoto po-rano, tolkova po-dobre. Ne moga da razbera prosto kakvo ti prechi da stoish v chas, tova ti e edinstvenoto zadyljenie. Vmesto da se staraesh da nauchish neshto polezno, sigurno samo hodish da se shlqesh iz kafetata...kakto povecheto teen-ove...Ne mislish li naistina che eglupavo. Ne stiga, che sa ni osigurili da uchim, bez da plashtame, da ni davat napravo "smlqna" informaciq, ami...of Boje...ne che i az obicham ko znae kolko uchilishteto, ama...vypreki vsichko si stoq v chas...i si spazvam zadyljeniqta...
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Znam 4e nqma da ti e lesno, no trqbva vednaga da im kaje6 ina4e 6te stane o6te po-lo6o. Vij sega ako bqga6 bqgai s mqrka pone!!! Naistina edinstvenoto ti zaduljenie e da nau4i6 ne6to v tova daskalo za jivota nai-ve4e. Ne vqram da e 4ak tolkova nepriqtno po dqvolite...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Ами купи си бележка И по-добре кажи на вашите.Няма да те убият се пак си им дети :P

ANTONINA_
    Guest
    NAISTINA NQMA DA BQGAM POVECHE,TOVA GO NAPRAVIH ZASHTOTO MI E STAVALO LOSHO ILI PYK PROSTO NQKOI MI E KAZVAL HAIDE NA KAFE I TAKA...

ми ако продължиш да бягаш всеки път скоро няма да му се види краят.
    А като ти е лошо можеш да отидеш при сестрата да ти даде бележка и да ти извини отсъствията.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от _adi_
    ми ако продължиш да бягаш всеки път скоро няма да му се види краят.
    А като ти е лошо можеш да отидеш при сестрата да ти даде бележка и да ти извини отсъствията.

Ami nameri si ot nqkde izvinitelna belejka!!!Basi tolkova li e trudno!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

ANTONINA_
    Guest
    AMI TRUDNO E ZASHTOTO VECHE SYVETA BESHE V 2 CHASA SYSHTIQ DEN KOGATO PISAH I IMAH 15 MIN DA SI NAMERQ BELEJKA A TVA NQMASHE KAK DA STANE..

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    mi vzemi si belejka ot nqkoi lekar kvo tolkova
    az taka pravq ... po 1.20 lv. gi prodavat tupite lekarki

xaxaxaxaxax po 1.20 li i kupuvate we xaxa az si gi pi6a sama xaxa
    Nqma nedostijimi me4ti!Ima xora koito se otkazvat tvurde rano!!!

Cyberdyne_101
    Guest
    Леле ква е тая лапешка история .

ANTONINA_ всичко в тоя живот си има последствия. Мен ко питаш най- добре се предай на вашите :P Представи си ако те надушат с тия бележки (както стана с един мой приятел). Ще го отнесеш двойно

Ami kato ima6e 15 min,6to ne otide do lekarq da si vzeme6?Ima taxita,ima priqteli koito mogat da ti oslujat....ami ve4e vsi4ko e re6eno nemoje da se promeni taka 4e se primiri

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    По купоните
    emi i da q skriesh nqma da postignesh nishto po dobre nqkak si si izvni otcustviqta i misliiiiiiii
    Приятелството може да завърши с любов, любовта с приятелство рядко Не е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш...

Ot tova li te e strah?Da ne te izklu4at ili da ne ti se karat mnoo?
    Neznam dali 6te te izklu4at ne e mno golqma veroqtnosta pri mene 20 du6i ot klasa mi imat po 15 neizvineni ..i ne gi izklu4vat..est ne znam tvoito daskalo kak e!Ne q krii belejkata ni6to nqma da postigne6 s tova...primiri se jivotyt prodyljava!A za napred si zimai pouka ot tiq raboti i vnimavai!!

ko ti e pekan klasnata ili direktorkata idi govori s tqh ala bala razdui malko povechko lokumite tukovij se e opraila rabotata ...

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от baby947
    ахам така е просто да беше си купила фалшиви бележки поне!

abe i sq moje se opravi ......

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BaT_GirL
    Цитирай Първоначално написано от baby947
    ахам така е просто да беше си купила фалшиви бележки поне!

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Не мислите ли, че от 2004-та насам, ако щяха да я изключват, досега да са я изключили няколко пъти?

Guest
    Ako si reshila da biagash ot vreme na vreme ot daskalo si kupi 1 teste belejki ot niakoia knijarnica. 50 stinki sa

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си