.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Тема: Bihte li ?

Голям фен
    Град
    Стара Загора

Bihte li ?

Bihte li pravili sex s nqkoi samo za edna nosht, ako strashno mnogo vi haresa, dori i da si imate postoqnen partnior ? Bihte li mu pozvolili da vi ebne ili bihte li q ebnali zavisi ot pola vi ESTESTVENO , ako vi privlicha strashno mnogo fizicheski, dori i shibanata vi vruzka da e adski seriozna!? Ne govorim za dela pod vliqnieto na moq brat alkohola! Ta, kajete?
    ---
    Az lichno ne bih, zashtoto, ako si imam priqtelka, s koqto imam seriozna vryzka opredeleno nqma da ima po-qka ot neq za men !
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    ако имам постоянен партньор-ест.че не
    колкото и да харесвам другия човек...
    не бих бе :P
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    НЕ!
    Аз съм от типа хора които като имат връзка се отдават напълно на нея...човека с който имам връзка е всичко за мен..Колкото и да ме привлича другия не бих наранила този който обичам
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

При положение че имам сериозна връзка че обичам човека, с когото съм и ми е добре с него не бих го направила.....просто ще е привличане към другия човек, което ще премине за ден два
    Но когато харесваш някого до такава степен,че искаш да влезеш в главата му,обикновено скачаш в леглото му...

Голям фен
    ako imah seriozen priqtel mn qsno 4e NE!zashto da go pravq kogato imam 4ovek do sebe si,koito qvno obi4am za da sum s nego...+ tova ne sum fenka na iznevqrata!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Guest
    Az si imam priatel i za nishto na sveta niama da mu izneveria,ako shte i nai-krasiaviat i privlekatelen maj za 2004 da doide,za men takav e samo moia maj :P

Супер фен
    Град
    Варна
    Ми аз сигурно бих го направила
    По принцип изневерявам, като съм била много влюбена не ми се е случвало, ама като се знам каква съм сигурно ако някой адски мноооооооооого ми хареса бих го направила за секса.
    Две точки във безкрайността
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

Фен
    Град
    Pleven
    Bih go napravil,vse pak az edin pat sam jiv triabva da si opitam ot vsi4ko hubavo po mnogo
    Kolkoto i dobre da zive6 vse pak edin den omira6,zatova se starai da se razbira6 s vsi4ki i pravi kompromisi vinagi kogato re6i6 4e e nuzno!

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    ako imam gaje NE
    : AMG Corporation ::

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    dokolkoto se poznavam DA
    Левски шампион але але!

mi az ne bih gonapravil ako vrazkata mi e seriozna
    "Otmashtenieto ne vrashta zagubenoto" :}

Голям фен
    Az bih go napravila.Shtom e za edna nosht i super mnogo go jelaq..
    Keep smilin'

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    nai - veroqtno ne bih go napravila , no ako nqmam gadje bih pravila sex za edna ve4er s nqkoi pi4

nikoga ne bih izneverila na priqtelq si s dryg dori tozi dryg da mi svalq zvezdi NIKOGA
    Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!

Re: Bihte li ?

Цитирай Първоначално написано от SanDRo
    Bihte li pravili sex s nqkoi samo za edna nosht, ako strashno mnogo vi haresa, dori i da si imate postoqnen partnior ? Bihte li mu pozvolili da vi ebne ili bihte li q ebnali zavisi ot pola vi ESTESTVENO , ako vi privlicha strashno mnogo fizicheski, dori i shibanata vi vruzka da e adski seriozna!? Ne govorim za dela pod vliqnieto na moq brat alkohola! Ta, kajete?
    ---
    Az lichno ne bih, zashtoto, ako si imam priqtelka, s koqto imam seriozna vryzka opredeleno nqma da ima po-qka ot neq za men !

Не, не бих направил такова нещо!

Az 4esno da si kaja bih go napravila.....naprimer sega si imam seiozen priatel i ve4e 5 p1ti mu izneverih s din i st 4ovek a s16to e imalo i drygi flirtove....kolkoto i da d1rja na nego ..... kolkoto i da go obi4am.....ne moga da se spiram .....takava s1m si!no ako razbere prosto ne mi se misli!!!!

.................................................. ............................ ............................................ .................................................. .................................................. ................... .................................................. .................................................. .................... ............................................. .................................................. .................... ............................................. .................................................. ........................... .................................................. ........... .................................................. ........................ne................
    Искаш ли да узнаеш, колко те обичам? Умножи чувствата ми по безкрайността, отведи ги до дълбините на вечността и ще добиеш бегла представа!!!

Обичам Гени!!
    --=Г-е-о-р-г-и=--

Ne! 6tom si obi4am priqtelq 6te izdarja na izku6enieto, t.e. na "dqvola v sexy tqlo"
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

NE !!! ne bih go napravil nokoga zaashtoto mnogo OBI4AM gadjeto si i koito i kolkoto da e gotina niakoi si tam ne bih ia dokosnal

Фен
    Град
    Over the hills and far away
    Никога не бих го напрвила!
    Бъди човек а не човече!
    Гори но никога не тлеи!
    И ако можеш смеи се на съдбата,
    за да не може тя да ти се смеи!

Тука обаче не е като да има разнообразие от отговори.. даже хич...
    ама то май от темата.. не от отговорите
    Старите рибари никога не умират... те просто така... си миришат...

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Oo az nikoga ne bih go napraila..
    т. 2, 9

ако съм свободна бих го направила за една нощ.ако не съм-зависи колко обичам гаджето си

ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Ne! 6tom si obi4am priqtelq 6te izdarja na izku6enieto, t.e. na "dqvola v sexy tqlo"
    10x :P

:::

Da i ne.Zavisi,ako nqma kak gadjeto mi da razbere-da.
    I don't know la-la la-la-la

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си