.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51

Тема: Bihte li ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SanDRo
    Цитирай Първоначално написано от [b
    aneD]
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Ne! 6tom si obi4am priqtelq 6te izdarja na izku6enieto, t.e. na "dqvola v sexy tqlo"
    10x :P
    Hahaha, [B]aneD, ama tq ne e kazala, che obicha priqtelq si !!!
    _!_

Re: Bihte li ?

Bihte li pravili sex s nqkoi samo za edna nosht, ako strashno mnogo vi haresa, dori i da si imate postoqnen partnior ? Bihte li mu pozvolili da vi ebne ili bihte li q ebnali zavisi ot pola vi ESTESTVENO , ako vi privlicha strashno mnogo fizicheski, dori i shibanata vi vruzka da e adski seriozna!? Ne govorim za dela pod vliqnieto na moq brat alkohola! Ta, kajete?
    ---
    Az lichno ne bih, zashtoto, ako si imam priqtelka, s koqto imam seriozna vryzka opredeleno nqma da ima po-qka ot neq za men !
    Трябва да си голям парцал, или боклук (съотнесено към пола), за да го направиш.

Фен
    Град
    У дома:)
    Не бих могла.

Прекалено много го обичам, дори и той никога да не разбере, аз ще го знам и ще ме измъчва!
    There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    aneD]
    aneD]
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Ne! 6tom si obi4am priqtelq 6te izdarja na izku6enieto, t.e. na "dqvola v sexy tqlo"
    10x :P
    Hahaha, [B]aneD, ama tq ne e kazala, che obicha priqtelq si !!!
    _!_
    T'va go pokazvai na tiq po XXL, dokato gi gledash...
    Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!

mi mnooogo e gadno da naranish,chovekat,koito te obicha,taka che dobrite prekarvaniq samo za edna vecher se sluchvat nai-chesto na moreto i pod vliqnieto na mnogo,mnogo alkohol,taka che shte iztraete oshte malko do lqtoto..hjahahahahahaaa

Принципно ако нямах приятел,не бих отказала подобно предизвикателство-все пак се живее веднъж,трябва да се опита от всичко.
    Но на този етап не бих и помислила за подобна авантюра.Обичам приятеля си,той ми има доверие...пък и се справя добре в леглото
    .

Ne bix go napravila.Kogato krivna i posle mi stava gadno kato pogledna priqtelq si.

Голям фен
    Ako sam s chovek kogoto obicham i s koito mi e hubavo ne bih ,ama inache zashto ne
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

НЕ!В никакъв случай не бих го направила...не бих причинила на приятеля ми подобно нещо...връзката между нас е много силна и чувствата прекалено чисти и искрени...Пък има една истина:"Не прави това,което не искаш да ти направят на теб"...често я цитирим..Ама като гледам май мъжете са по-склонни на подобно нещо...

Too much poison...Too much pain...Too much love in vain!~

Супер фен
    разбира се,че ... хЪъъ НЕ

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

разбирасе че НЕ ... сериозна връзка ..силни чувства.. като се нуждая от секс ще ида при моя си човек...
    Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Аз лично бих. Сексуалното желание е различно от емоционалното привързване м/и гаджета. С приятелката ми сме говорили и приемаме секса за 1 вечер с др човек за нещо напълно нормално. Всъщност по този начин разнообразяваме и връзката си. Разбира се това е наше мнение и не моля никого за коментари
    обичам дениту ми {}

Град
    home sweet home
    Супер тъпо ми е това нещо,да се ебнеш с някого за една нощ,а още повече ако си имаш сериозен приятел/приятелка

Повече от фен
    Град
    София
    Тука едно 100% от мненията са абсолютни позьорщини .. момченца и момиченца ще ви кажа следното КАКВОТО Е ПИСАНО ДА СЕ СЛУЧИ .. СЕ СЛУЧВА .. ако ти е писано да се одавиш няма да се обесиш !!!!!!!!
    Съществуват хора, които само с поглед могат да ви вкарат в леглото .. не се правете на порядъчни .. аз имах връзка сериозна и не съм правил секс с друга, но не ми се е отдала възможност .. за което се радвам ..
    Jedem das Seine!

Guest
    AKO NQMAM PARTNIORKA - S UDOVOLSTVIE

AKO IMAM - NE

zashto ako imash seriozna vrazka trqbva da razvalqsh po tozi nachin.Po princip si zavisi ot choveka-ako imash ochi posle da poglednesh gadjeto si taka vse e dno nishto e se e sluchilo ili si mnogo dobar aktior ili prosto ne go obichash.
    A ako nqmash seriozna vrazka zashto da ne
    Живеем всякаш никога няма да умрем, а умираме все едно никога не сме живяли ...

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    И да имам, и да нямам- НЕ!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    аз мисля,че няма да мога да устоя на некфа адска красавица....
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

estestveno 4e bih ako e samo za 1 no6t, ina4e za po seriozna vruzka i obvurzvane i tem podobni -> ne

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    Mn qsno che nqma da q ebna...to trqq da sym mn tup 4e da go napravq i da izneverq na istinski vajniq za men 4ovek

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Ами ако кажеш на приятелката си ?
    обичам дениту ми {}

...

Определено не бих. Секса с непознати е глупав и неразумен.
    SY

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Ami, ako imam super seriozna vruzka , ne ne bih go napravila.No ina4e da

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    DA...bih go napravila...Dori da imam seriozna vrazka pak bih legnala s drug..Tfa che sam bila edna vecher ei taka za sporta s nqkoi drug ne znachi che imam nqkfi chuvstva ili pak che chuvstvata mi kam partniora mi se promenqt...Iznevqrata si e neshto normalno..Tq si e raznoobrazie..

P.S. Do sega ne sam go pravila de..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си