- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Bihte li ?
_!_Първоначално написано от SanDRo
Трябва да си голям парцал, или боклук (съотнесено към пола), за да го направиш.Първоначално написано от SanDRo
Не бих могла.
Прекалено много го обичам, дори и той никога да не разбере, аз ще го знам и ще ме измъчва!
There is only one thing worse than being talked about and that is not being talked about!
T'va go pokazvai na tiq po XXL, dokato gi gledash...Първоначално написано от [b
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
mi mnooogo e gadno da naranish,chovekat,koito te obicha,taka che dobrite prekarvaniq samo za edna vecher se sluchvat nai-chesto na moreto i pod vliqnieto na mnogo,mnogo alkohol,taka che shte iztraete oshte malko do lqtoto..hjahahahahahaaa![]()
![]()
Принципно ако нямах приятел,не бих отказала подобно предизвикателство-все пак се живее веднъж,трябва да се опита от всичко.
Но на този етап не бих и помислила за подобна авантюра.Обичам приятеля си,той ми има доверие...пък и се справя добре в леглото.
Не бих
Ne bix go napravila.Kogato krivna i posle mi stava gadno kato pogledna priqtelq si.![]()
Ako sam s chovek kogoto obicham i s koito mi e hubavo ne bih ,ama inache zashto ne![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
НЕ!В никакъв случай не бих го направила...не бих причинила на приятеля ми подобно нещо...връзката между нас е много силна и чувствата прекалено чисти и искрени...Пък има една истина:"Не прави това,което не искаш да ти направят на теб"...често я цитирим..Ама като гледам май мъжете са по-склонни на подобно нещо...![]()
Too much poison...Too much pain...Too much love in vain!~
разбира се,че ... хЪъъ НЕ![]()
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
разбирасе че НЕ... сериозна връзка ..силни чувства.. като се нуждая от секс ще ида при моя си човек...
Every GirL WaNts One Guy To Meet All Her Needs, While Every Guy Wants All The Girls To Meet His One Need...
Аз лично бих. Сексуалното желание е различно от емоционалното привързване м/и гаджета. С приятелката ми сме говорили и приемаме секса за 1 вечер с др човек за нещо напълно нормално. Всъщност по този начин разнообразяваме и връзката си. Разбира се това е наше мнение и не моля никого за коментари![]()
обичам дениту ми{}
Супер тъпо ми е това нещо,да се ебнеш с някого за една нощ,а още повече ако си имаш сериозен приятел/приятелка![]()
Тука едно 100% от мненията са абсолютни позьорщини .. момченца и момиченца ще ви кажа следното КАКВОТО Е ПИСАНО ДА СЕ СЛУЧИ .. СЕ СЛУЧВА .. ако ти е писано да се одавиш няма да се обесиш !!!!!!!!
Съществуват хора, които само с поглед могат да ви вкарат в леглото .. не се правете на порядъчни .. аз имах връзка сериозна и не съм правил секс с друга, но не ми се е отдала възможност .. за което се радвам ..
Jedem das Seine!
AKO NQMAM PARTNIORKA - S UDOVOLSTVIE
AKO IMAM - NE
zashto ako imash seriozna vrazka trqbva da razvalqsh po tozi nachin.Po princip si zavisi ot choveka-ako imash ochi posle da poglednesh gadjeto si taka vse e dno nishto e se e sluchilo ili si mnogo dobar aktior ili prosto ne go obichash.
A ako nqmash seriozna vrazka zashto da ne![]()
Живеем всякаш никога няма да умрем, а умираме все едно никога не сме живяли ...
аз мисля,че няма да мога да устоя на некфа адска красавица....
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Mn qsno che nqma da q ebna...to trqq da sym mn tup 4e da go napravq i da izneverq na istinski vajniq za men 4ovek
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Ами ако кажеш на приятелката си ?![]()
обичам дениту ми{}
Определено не бих. Секса с непознати е глупав и неразумен.
SY
DA...bih go napravila...Dori da imam seriozna vrazka pak bih legnala s drug..Tfa che sam bila edna vecher ei taka za sporta s nqkoi drug ne znachi che imam nqkfi chuvstva ili pak che chuvstvata mi kam partniora mi se promenqt...Iznevqrata si e neshto normalno..Tq si e raznoobrazie..
P.S. Do sega ne sam go pravila de..