.

Виж резултатите на анкетата: Kvo da mu napravim?

Гласували
26. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • mrasno

2 7,69%
  • da mu o4ernim givota

9 34,62%
  • da sta4kuvame

9 34,62%
  • kajete ne6to vie-predlogete

6 23,08%
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от SANDRETO
    mi sq tupo e kvo sha mu otmashtavate na momcheto,kvo kato e otkradnalo dnevnikq,sq shte trabav da si poluchi zaslujenoto ot direktor ili neshto podobno,ili da go izkluchat ili da go premestqt v dryg klas,shtom mu e tolkov akala da krade dnevnika,ne che shte se spasi po toq nachin,no kakto i da e i prosto trqbva da vi anulirat kontrolnite,koito sa vi karali da pravite,govorete s direktorkata i dano vsichko se opravi

uspeh
    da oba4e -da 6te go premestiat v drug klas,ama niama da ima nakazanie za nego,obiasnih vi malko po nagore,6toto e pod zakrilata na direktorkata

ETYO KVA STNAA RABOTATA:V4era moiata priaatelka za kadeto ug e otkradnat dnevnika ia vikat v direkciata i tia mi razkazva,4e direktorkata e iskala da se zapoznae s neia,ponege Mi6o[tai nare4enia kradec]mnogo ia obi4al.i taka i tam si govorili i MI6O KAZAL 4E NE E OTKRADNAL DNEVNIKA,A TAKA E KAZAL ZA DA NE POSTRADA STELA i stana malko obarkano.I direktorkata e pitala dali ima niakav 6ans da stane ne6to megdu tiah makar 4e tia[priatelkata mi]ne go haresva i tia nali e kazala ne,oba4e sigurno za tva ia e viknala direktorkata.I sega ne moga da razbera Mi6o li e?ne e li mI6o?
    Dopalnitelno imame sumati problemi v klasa

P.S Izbinete 4e vi zaminamav s na6te si klasni problemi,ama az da spodela

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    а ако се окаже приятелката ти ше и очерниш ли живота? ше и напраиш ли мръсно?.....бах ма...не се доверявай само на фактите..преди да съдиш някой .....за това което е направил си доизясни сичку..баси колко сте объркани..

..But why?...

Цитирай Първоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
    а ако се окаже приятелката ти ше и очерниш ли живота? ше и напраиш ли мръсно?.....бах ма...не се доверявай само на фактите..преди да съдиш някой .....за това което е направил си доизясни сичку..баси колко сте объркани..
    ne e tia-ti lud li si?vse pal tia mi e priatelka.no si prav za faktite

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    Цитирай Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
    Цитирай Първоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
    ne e tia-ti lud li si?vse pal tia mi e priatelka.no si prav za faktite
    права...има едно Ф накрая на ника ми,предполагам знаеш какво значи....та ти го каза-няма да и очерниш живота ако е приятелката ти..но ако е момчето-ше го напраиш.........ето....разделяш се тази година с класа...внимааай кво праиш...убедена съм че за някой неща ще съжеляваш може би.......и за това ,кражбата на дневника в бъдеще само ще те кара да се усмихваш...както простотиите за коитоо преди се нервех ся ме разсмиват...се пак обсъдете го....очи в очи...в директорския кабинет/учителската стая...разберете се..наказание ше има..но ако има самопризнание-то ще е по малко..Успех

..But why?...

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    napravete podpiska sreshtu nego!

Голям фен
    o4ernete mu jivota taka kakto toi vi go e o4ernil
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Re: LELELELELELEEEEEEEE

Цитирай Първоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
    Zna4i problema e sledniaredi 2 sedmici ni iz4ezna dnevnika,tapata ni klasna hodi po ekstasensi i nakrai tapata ni direktorka re6i da nakaje celia klas s nakazatelni kontr.po vsi4ki predmeti az sam 7 klas i taka dosega kato imam okolo 4-2 zaradi tova,edin tapak ot na6ia klas si prizna i neska prosto mu ebah...
    Tova e samo na4aloto,istoriata e mnogo dalga
    molia vi za savet-kvo da go praim toia

P.Sroditelite na toia pla6tat ru6vet na direktorkata i e pod neinatya zakrila
    Съберете се най-лудите биячи, маскирайте се, хванете го след даскало и му счупете краката... тогава няма да има начин директорката да го отърве.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си