.

Виж резултатите на анкетата: Kvo da mu napravim?

Гласували
26. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • mrasno

2 7,69%
  • da mu o4ernim givota

9 34,62%
  • da sta4kuvame

9 34,62%
  • kajete ne6to vie-predlogete

6 23,08%
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

LELELELELELEEEEEEEE

Zna4i problema e sledniaredi 2 sedmici ni iz4ezna dnevnika,tapata ni klasna hodi po ekstasensi i nakrai tapata ni direktorka re6i da nakaje celia klas s nakazatelni kontr.po vsi4ki predmeti az sam 7 klas i taka dosega kato imam okolo 4-2 zaradi tova,edin tapak ot na6ia klas si prizna i neska prosto mu ebah...
    Tova e samo na4aloto,istoriata e mnogo dalga
    molia vi za savet-kvo da go praim toia

P.Sroditelite na toia pla6tat ru6vet na direktorkata i e pod neinatya zakrila

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    А защо не виждам като отговор на анкетата "оставете го намира"? Все пак квото станало станало..не може да върнете времето назад ..

Ami predlagam da sta4kuvate!!Toi kato si e priznal bi trqbvalo nego da nakajat,ne celiq klas!!!Tva ne e spravedlivo!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Цитирай Първоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
    А защо не виждам като отговор на анкетата "оставете го намира"? Все пак квото станало станало..не може да върнете времето назад ..
    ostavete go namira e vklu4eno v poslednoto izr.na anketata.
    e da ama toi e tapak,mamino sin4e,samo 6toto moiata nai-dobra priatelka mu otkazala da hodat i toi da i navredi,...

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Цитирай Първоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
    Напълно съм съгласен с теб!Се пак момчето не е знаело докъде е можело да се стигне, нали така?А и + тва на секи би могъл да му се случи!И какво се притесняваш за некви си оценки!!!!Аз бях миналата година 7 клас и искаш ли да ти кажа ко стана с мен, а? Айде да не флуудвам излишно с друг пост, направо щи кажа:
    Щях да кандидатствам по наредбата за хронични заболявания.С нея се разрешава на деца с хронични проблеми (като моя увреден слух) да влязат, където поискат (е, само от общообразователните училища и гимназиите), но само ако успеят да се класират с училищните си оценки от края на срока.Имах отлични оценки и по закон можех да вляза където искам, но тъпаците от ИНСПЕКТОРАТ-а(с извинение към модераторите) зеха, че разкараха мойто заболяване от списъка и останах на сухо!!! И това МЕСЕЦ ПРЕДИ ИЗПИТА!!!Трябваше за месец да се подготвя по математика и литература!!!И питай ме сега как успях да изкарам високи оценки и сега съм във втора немска!!!Ти се притесняваш за некви си оценки от първия срок, а виж ме мен!!!Знаеш ли ме мен колко съм се притеснявал, че щсъм щял да остана в старото ми даскало, а то беше най-скапаното в СВЕТА!!!!!Там имахме СВОБОДНИ ЧАСОВЕ ПО ЛИТЕРАТУРА И МАТЕМАТИКА НЯКОЛКО ПЪТИ В СЕДМИЦАТА!!!Така че се стягай и не се притеснявай за некви си оценки, щото най-важното идва чак накрая!!!
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

da,no ne e tva vaprosa.prosto zaradi nego celia klas postrada,a toi ne!!!!!!!!! Za6toto e pod tapata zakrila na direktorkata
    za6to zaradi edin piklio,traa celia klas da poeme vinata

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ako bqh az do sega da leji w nqkoq kanawka...
    Ne be taka ili ina4e nai-mnoo da wi izklu4at...Boi dokato mu pote4e kryw ot u6ite...

baaahti takiva kato toq gi ima navsqkade.....

Град
    na zemqta!
    abe 4estno kazano ne znam!

Цитирай Първоначално написано от Verliebt_Maedchen
    baaahti takiva kato toq gi ima navsqkade.....
    da ve misli6 li?

Град
    По купоните
    emi bi trqbvalo da nakajat nego a ne vsichki a ako beshe stanalo v daskaloto kudeto ycha az shtqxa da go izklychat taka che i tova e variant
    Приятелството може да завърши с любов, любовта с приятелство рядко Не е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш...

Цитирай Първоначално написано от Sunny Girl
    emi bi trqbvalo da nakajat nego a ne vsichki a ako beshe stanalo v daskaloto kudeto ycha az shtqxa da go izklychat taka che i tova e variant
    da,no tuk se poiaviava edna malka pre4ka,toi e t.e ug direktorkata e negova krastnica i nimama na4in da go izklu4at-nikakav

Голям фен
    hah,ako biah az 6tqh da go prebia!!! ot kyde na kyde 6te nakazvat celia klas,zaradi prostotiqta na 1?!
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    я не гледай толко черно на сички..и нас са ни наказвали зарад един съученици и то в седми клас..ма явно вие не сте толко задружни и не се уважавате....секи може да напраи грешка......тхъ..вие поне не сте пръскали госпожата ви по география с сълзотворен гас....и не сте знаели че тя е алергична...........момчето може да е печено кво толко..уважавайте се малко..ше видиш другата година живот и здраве ако кандидатстваш колко щи липсват ма ся неможеш го осъзнаеш.....тхъ тхъ...

..But why?...

Цитирай Първоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
    я не гледай толко черно на сички..и нас са ни наказвали зарад един съученици и то в седми клас..ма явно вие не сте толко задружни и не се уважавате....секи може да напраи грешка......тхъ..вие поне не сте пръскали госпожата ви по география с сълзотворен гас....и не сте знаели че тя е алергична...........момчето може да е печено кво толко..уважавайте се малко..ше видиш другата година живот и здраве ако кандидатстваш колко щи липсват ма ся неможеш го осъзнаеш.....тхъ тхъ...
    hahhaha,toia tapak ni otrvi givota na celia klas,a otnosno tva za gospogite,ooooo ne se i samniavai-cialata staia be6e napraskana s mnogo silen parfum i gospogata ni po istoria za malko da se zadu6i.Ne e pe4en,protiven e.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    tupa raota

Голям фен Аватара на morsmordre
    Град
    На майна-си-райна
    Лелееее, внимавайте мн какво правите с това момче, защото нека ви разкажа нещо, което се е случило в петък:
    Едно момче от търговско банковата гимназия се е самоубило.Никой не знае защо, но представете си, че е нещо подобно като твоя случай!!! Ами ако и твоя съученик се самоубие?!?Няма ли да тъжиш за него, ако скочи от последния етаж, заради ученическа шега или грешка?!?!!!Мислете много преди да действате, разберете как ще се отрази това на него! Аз съм против наказанието или нещо подобно, защото...защото...тази година умряха прекалено мн хора и ще бъде по-добре, ако никой от вас не стане причина за подобни инциденти...
    EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Накарайте да ви махнат оценкирте нали си е признал СТАЧКА!!!

Цитирай Първоначално написано от BaT_GirL
    Накарайте да ви махнат оценкирте нали си е признал СТАЧКА!!!
    da ama te ve4e sa napisani v novia ni dnevnik,a i neznam tolkova mi e gadno za vsi4ko tova

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Аз щи кажа кво да напраиш. Изнасили го после го така че да желае да се самоубие после

Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
    Аз щи кажа кво да напраиш. Изнасили го после го така че да желае да се самоубие после
    to pa ia se begai

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Първо не съм то а той, второ немога да се бегам, и трето ПИШИ НА КИРИЛИЦА МА ЧАЛГАДЖИЙКО ТЪПА

Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
    Първо не съм то а той, второ немога да се бегам, и трето ПИШИ НА КИРИЛИЦА МА ЧАЛГАДЖИЙКО ТЪПА
    tva hi4 ne me gree,to ili toia e se taia.4algadgiika heh blagodaria za komplimenta

Голям фен
    ми като директорката ви се прави на дръц ми шапката, обръщате се към по-горна инстанция Родителите ви на какво мнение са? Аз предлагам двама трима човека да се хванете и да напишете едно писмо до инспектората на града. Там обяснете какво се е случило и напишете ,че не сте съгласни с поведението на директорката си и с наложените ви наказания, които не засягат по никакъв начин извършителя . Може да го дадете на някой родител или госпожа по литература да го провери дали е правилно формулирано, защото такива писма до институции си имат някакъв шаблон и строг ред

Ай успех
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

mi sq tupo e kvo sha mu otmashtavate na momcheto,kvo kato e otkradnalo dnevnikq,sq shte trabav da si poluchi zaslujenoto ot direktor ili neshto podobno,ili da go izkluchat ili da go premestqt v dryg klas,shtom mu e tolkov akala da krade dnevnika,ne che shte se spasi po toq nachin,no kakto i da e i prosto trqbva da vi anulirat kontrolnite,koito sa vi karali da pravite,govorete s direktorkata i dano vsichko se opravi

uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си