- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Джинси , yes or no ??!!
samoto ime mi zvu4i super geisko...
Не обичам джинсите...не се чувствам добре в тях...само ДЪнки РулЗззз :P
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
DUNKI RULZZZZZZZZZ![]()
heh na vseki mu haresvat smaknati djinsi.. na men si mi haresvat djinsite kato cqlo i prilepnali i smaknati,ama tova ne zna4i 4e samo djinsi nosq...![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
xexe...6tom kazwa6...Ama ne znam dali si obry6tal wnimanie kolko smyknati ima po ulicite ..s djinsi...osobeno rastafarite...Първоначално написано от Napu6en-Buhal
Dobre ste go kazali.Ujasni sa tezi djinsiПървоначално написано от fostenkata:)
Keep smilin'
I mene me broite ot partiqta na "ProTiv JinSiTe"Първоначално написано от DeSsi
![]()
![]()
Първоначално написано от Jamalska
ми значи има много гейове по улиците.
аз не носа зарад модата....джинси..ми щото мн ме кефят.....и съм изсулено :Р..и мн са суперски..имам едни бежави..едни сивички..изчистени...ооо господи обожавам ги
![]()
..But why?...
az syshto sym 100% ZA djinsite i sym im fen no pod djinsi spored men ne e redno da se razbira samo izsuleni nali ?![]()
Левски шампион але але!
mi kaza edin za izslunite i vsi4ki sled nego .........Първоначално написано от air_J
a po temata...xaresvam djinsi no ne nosq za6toto ne se xaresvam sas djinsi..mn debela stavam
и аз съм "ЗА" джинсите.
имам 2 чифта джинси от терранова и мн си ги харесвам ;о
Да ве кефят ме..оня ден щях да си зимам ама сестрата и майка казаха че няма смисъл щото се притриват..износват се...сешташ ли се щото са с "мъхчета" :P Ама ме радват
Dam Dam I mene taka ;DПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Vaob6te n emi haresvat mrazq gi..I me pravqt palna da izglegdam![]()
![]()
I am the substance and the one who has no substance.
damm mene mn si me kefqt i ot edno vreme i skupufam 4at pat i djinsisuper ydobni i qki4ki sa :P
Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.
Mi ne sa loshi, ama dynki poveche obicham da nosq.Taka che i az kazvam Dynki RuLzZzZzZzZzZ
P.S.Samo kato vidq JEans se seshtam za dynki,spored men djinsite ne trqbva na bg da se kazvat jeansa nqkyk po drug nachin.Dano nqkoi da shvana kakvo imah predvid
![]()
ami zavisi ot jinsite...edni svetli jinsi naistina ugolemqvat dupeto no edni sempli tesni cherni djinsi pravqt choveka mn po slab...a i specialno te sa neshto koeto e universalno..v smisul che moje da gi oblechesh s abs vsichko..edni obiknoveni obuvchici i nqkakva rizka ili bluzka..super e.no ste pravi che ne na vseki mu otivat djinsite..gadnoto samo pri chernite e che izbelqvata inache tiq pepel ot rozi...nz adski fashion nqkvo...az sushto mrazq da sum kato stadoto ovce..bez da se obijda nikoi vse pak nqma losho da nosish neshto koeto lichno haresvash no ne i samo zashtoto e moderno..i tova e che tozi cvqt otiva na mn malko hora..sega napr ima edno rosi ot nashiq klas kato se obleche v kakvoto i da e rozovo ili lilavo izglejda super..no ima hora koito prosto ne si gi predst v tozi cvqt
skoro shte si kupq i bejovki shtoto prosto obojavam tozi cvqt
![]()