Първоначално написано от
shtraker
neznam vie ste mnoo interesni da vi kaja nachi kato pochnete da mu pusnali ili ne sqkash Dea kat mu pusnete na vas ne vi e kef ??????? samo toi si prai kefa viie mu puskate che da ne go zagubite ???????? abe dei i puti prostotii mi kat te chuka nali sha ti e kef i na tebe i kvo ? posle moje da te zareje i sha si go chukala nali ? a inache sha te zareji i nema da si go chukala ? nali ? abe deaaa kat iskash da se chukash do chukai kat neshtesh nikoi nema ti sloji noj na gurloto i da te nakara deaa aeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Абе Умньо, за къв кеф говориш бе? Ти знаеш ли, че 90 и повече % от момичетата и зрелите жени даже никога не са изпитвали оргазъм? Да не си мислите, че сте адски многофункционални и винаги можете да докарате всяко момиче до оргазъм? Доколкото разбрах, на нея ще и е за пръв път- е, пак те питам за какъв кеф говориш?
Моме, първо да ти кажа, че се пише "можЕ" и "зарежЕ" и после- бий му шута със страшна сила. Имам аз един такъв приятел- готин и с много кинти, всички му се мяткаха. Аз му отказах (бях девствена) и въпреки това си останахме приятели (не сме били гаджета де). Винаги ми е казвал, че ме уважава заради това ми решение, а и защото бях едва ли не единствената покрай него, която не се интересуваше от парите му. След години спах с него, беше много хубаво, направих го, защото страшно много го харесвам и знаех, че ще ми е хубаво и изобщо не съжалявам, това не промени отношенията ни изобщо.
Отплеснах се от темата (спомении

). Ако те притиска и те "заплашва" да правите секс веднага му покажи червен картон, ако го направиш без самата ти да го искаш наистина ще станеш една от многото.