- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kolko 4esto vlizate vav foruma?
Mi i az vlizam nqk0lk0 pyti na den ama nqk0i dni pr0puskam ... k0it0 ima g0lqm brat ili sestra tyi e .. :}}
i azПървоначално написано от Devilkin
vypreki 4e ne pi6a osobeno mnogo
Give me your best shot motherfucker!
Ами аз влизам обикновено вечер,но когато имам време преди даскало пак влизам![]()
Най-тежко е да разбереш,че си излишен там където някога си бил незаменим!
![]()
кат ми скимне....съм се тука..няколко пъти на ден..
![]()
..But why?...
Kogato moga![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
И аз такаПървоначално написано от united_colors
![]()
Попринцип всеки ден(вечер повече....иначе нямам време)!
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
kogato imam vremi
kogato imah net u nas vlizah seki den mai... skoro pak trqq da imam taka 4e pak shte vlizam sigurno
И аз така опитвам се всеки ден обаче имам много да си уча и понякога през ден !Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
А през ваканциите направо спа тука![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
веднъж-дваж в седмицата ви навестявамама не винаги отговарям на теми..даже много рядко
![]()
![]()
![]()
-------------
love is friendship set on fire!!!