- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ima6 li TATOS?
Hey nqkoi ot vas ima li Tatos4e ? Ako da ... plz Link :} ili da prati na tedo_davis@marihuana.com![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
nqmam
: AMG Corporation
::
Nqmam za sega:P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
vse oshte ne za jalost
mne
look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did
Ами имам една на *** ама нема как да ти я покажа !!Сещаш се :P :P
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Blindi izkaza se
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Е ти не ми ли вярваш аз говоря съвсем сериозно...не бе пич базикам се имам на гърба...по гръбнака...йероглифи ама няма как да ти ги покажа...в USA си ги правих...при един мн добър негро!!! :P
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Ami az nqmam ama smqtam da si pravq 6t0t0 ba6tata na m0q syu4eni4ka pravi tatoos i m0je da si napravq vremenna ! Ama za istinska trqbva da si p0mislq!![]()
Ами помисли си ...и гледай да не е на видно място ,че ще ти писне...Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
аз мойта за тва си я ръчнах на гърба..за да мога да не я гледам през 5 минути и разбира се за да не ми писва!!! :P
Mi az si izbrah edna pipiruda i mislq da si q sl0ja da k0rema !
Добър избор...пИпИрудо! :PПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
haha Mi pipiruda sym k0 da sa prai ! Nqma symnenie i az guv0rq na meku
Mne...no ne se znae![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Нямамискам да си прая (от доста време) Ама незнам каква. Един приятел си направи ОГРОМЕН татус- Герба на българия (цветен). Аз мисля да си правя Българското знаме (цветно)
Вместо да си слагаш знамето на България...що не си сложиш...някакво извратено човече...![]()
![]()
Abe se o6te nqmam no sas sigornost do godina 6te si napraq![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
ieroglifi na dqsnata predmishnica ,oba4e otstrani na kostta
ball till i fall
az nqmam,no i ne smqtam pone na tozi etap da sislagam istinska,moje bi vremenna...ina4e me kefqt kak sedqt ama ne e za men![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Аз пък си имам 1 и сега ще си правя още 2![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Dai link de ;}Първоначално написано от aBeP4eTo
Admin-Coki:
ne niamam za sega no mnogo iskam da si napravia na glezena edna osukana zmia ...........ama me e strah
Аз искам и то много ... Искам съвсем малка ниско долу на коремчето ...
Искам да ходя във Враца, защото казват, че там имало един мн добър ...
Само някой може ли да ме светне за парите ???
Еййй и си имам обица на пъпа![]()