.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Тема: Ima6 li TATOS?

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от Djursi
    Аз искам и то много ... Искам съвсем малка ниско долу на коремчето ...
    Искам да ходя във Враца, защото казват, че там имало един мн добър ...
    Само някой може ли да ме светне за парите ???
    Еййй и си имам обица на пъпа
    parite li ? zavisi ot tatosa ... abre nad 30 shte e ... a ako e na moreto ... napylni si portmoneto :P
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Guest
    tva e moqta - malko boleshe samoto cvete MNOGO boleshe stabloto!obojavam si tattoo i NE sajalqvam po nikakvi paragrafi che sum q napravila... cveteto e stargazer lily

shte si pravq oshte 1 tva lqto - ne znam kade oshte.... i dizaina mn mi bqga no shte go izmislq...

(are koito vidql vidql...koito ne vidql sa e minal)

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от Kittie_

va e moqta - malko boleshe samoto cvete MNOGO boleshe stabloto!obojavam si tattoo i NE sajalqvam po nikakvi paragrafi che sum q napravila... cveteto e stargazer lily

shte si pravq oshte 1 tva lqto - ne znam kade oshte.... i dizaina mn mi bqga no shte go izmislq...
    Ti me razbivash ot vsqkade ei !
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Супер фен
    Am to kato e na moreto ne li malko opasno ???
    Edin priqtel si pravi na celiq gryb ... Za sega na ramenete deto mu e samo mu vzeha 80 lv. a ima i oshte da se dopravq

Guest
    tedo_davies 6to te razbivam az sum si ludichka po priroda...sledvashtata mislq da e ili na korema mnogo dolu ili na lqvata raka i da pishe `vqra` na hebrew... idei mnogo

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Уффф, вчера пак приказвх с нашта и тя е против. Казах й че ще севърна някой ден и ще съм с татус, ама тя мрънка. Казах й че няма к'во да я лъжа, защото така ще стане.

П.П. Я кажете къде да си сложа Българското знаме (цветно)..мисля да е на врата.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Уффф, вчера пак приказвх с нашта и тя е против. Казах й че ще севърна някой ден и ще съм с татус, ама тя мрънка. Казах й че няма к'во да я лъжа, защото така ще стане.

Mislq 4e bulgarskoto zname bi sedqlo qko navsqkude!Prosto zashtoto e bulgarsko!!!!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от ^Green_Lady^

Mislq 4e bulgarskoto zname bi sedqlo qko navsqkude!Prosto zashtoto e bulgarsko!!!!
    Благодаря все пак, ама как ти се вижда да е там.. къде другаде ще стокй добре.. Аз мисля че на рамото ще е гадно.. Я кажете кеде ще е най-хубаво

Guest
    http://www.vanishingtattoo.com/tattoo/celeb-beckham.htm

vij tuka na beckham na rakata kadeto ima tattoo tam bi stoqlo qko s nqkav nadpis...

Град
    Стара Загорка
    Аз нямамм, както вече писах..
    Еййй ся като отворих темата си драсках с игла пречупения кръст на ръката.. и по едно време наще се прибраха...споко не ме видяха..след малко продължавам (не очаквах да боли толкота. Вчера с ножа боля по-малко)

Голям фен
    Аз нямамм, както вече писах..
    Еййй ся като отворих темата си драсках с игла пречупения кръст на ръката.. и по едно време наще се прибраха...споко не ме видяха..след малко продължавам (не очаквах да боли толкота. Вчера с ножа боля по-малко)
    Nedei s noj,igli i takiva neshta.....ako shte si pravish neshto si ima profesionalisti!Nai-malkoto 4e moje da stane nqkakva infekciq i posle shte ti e gadno....a za znameto za vruta...mislq 4e shte e qko...a za pre4upeniq krust..ti si reshavsh...samo ne si pravi nishto sam!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от Kittie_
    tedo_davies 6to te razbivam az sum si ludichka po priroda...sledvashtata mislq da e ili na korema mnogo dolu ili na lqvata raka i da pishe `vqra` na hebrew... idei mnogo
    emi /// kefi me toq tatos ;}
    Admin-Coki:

Повече от фен
    Имам :P

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Ако някога имам по-голям гръб ще си направя.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Върти ми се, като идея в главата, но все още нямам.

Ъм не нямам татус, но.. не ми пречи да си направя!Много съм мислила по тази тема и да призная съм много запалена.Още от малка.. се кефя на татуси, дори си събирах картинки, имам около 200 вида нарисувани на едни картончета.И има доста добри между тях впрочем..
    И все пак, мисля, че не съм готова.. Пък и не съм сигурна дали искам.. да съм нарисувана до живот.Немога да кажа, че съм против тях.. дори съм много ЗА, но .. бързо ми умръзва всичко на мен.Знам, че ако си направя истинска.. след година максимум 2.. вече няма да я искам.. И какво ще направя!Ще дам двойно повече пари, за да си я махна Ъх не мерси, може да си помисля.. за временна!Кой знае =)

EDIT : И след цялата простотия която написах, няма как простуу да не едитна.Ето един татус, който съм си набелязала от много време насам.. не е ли страхотен : http://images.deviantart.com/large/i...oo_revised.jpg

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    Цитирай Първоначално написано от Heaven's a Lie
    Ъм не нямам татус, но.. не ми пречи да си направя!Много съм мислила по тази тема и да призная съм много запалена.Още от малка.. се кефя на татуси, дори си събирах картинки, имам около 200 вида нарисувани на едни картончета.И има доста добри между тях впрочем..
    И все пак, мисля, че не съм готова.. Пък и не съм сигурна дали искам.. да съм нарисувана до живот.Немога да кажа, че съм против тях.. дори съм много ЗА, но .. бързо ми умръзва всичко на мен.Знам, че ако си направя истинска.. след година максимум 2.. вече няма да я искам.. И какво ще направя!Ще дам двойно повече пари, за да си я махна Ъх не мерси, може да си помисля.. за временна!Кой знае =)

EDIT : И след цялата простотия която написах, няма как простуу да не едитна.Ето един татус, който съм си набелязала от много време насам.. не е ли страхотен : http://images.deviantart.com/large/i...oo_revised.jpg

и аз съм на същото мнение -набелязала съм си доста особено една от 2 години ,ма мисля,че до година-две най-много ще ми е омръзнала,затова по добре временна ..
    а относно аз съм Българче-хубаво татоо си намислил,ама мен лично хич не ме кефят татосите по шията .. но ти си знаеш най-добре (нищо лично )
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Супер фен
    I az si napravih tatuirovka predi mesec i adski mn si q haresvam,napravo veche si q obicham na koremcheto-otstrani,mn sladko se poluchi

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    няям..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

не не е страхотен.
    имам шест татуировки.
    и кво?
    искаш д ми ги земеш ли

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Метълката
    ...имам шест татуировки...
    Какви?

Град
    Стара Загорка
    Ае заебете темата, вижте от кога е. А и като се гледам какъв олигофрен съм бил...че и се фукам с глупоти тц тц тц

Повече от фен
    http://www.tattoo-art.com/

Не е лош сайта :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си