- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ima6 li TATOS?
parite li ? zavisi ot tatosa ... abre nad 30 shte e ... a ako e na moreto ... napylni si portmoneto :PПървоначално написано от Djursi
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
tva e moqta - malko boleshe samoto cvete MNOGO boleshe stabloto!obojavam si tattoo i NE sajalqvam po nikakvi paragrafi che sum q napravila... cveteto e stargazer lily
shte si pravq oshte 1 tva lqto - ne znam kade oshte.... i dizaina mn mi bqga no shte go izmislq...
(are koito vidql vidql...koito ne vidql sa e minal)
e vij tuka ima oshtehttp://www.teenproblem.net/forum/vie...er=asc&start=0
![]()
Ti me razbivash ot vsqkade ei !Първоначално написано от Kittie_
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Am to kato e na moreto ne li malko opasno ???
Edin priqtel si pravi na celiq gryb ... Za sega na ramenete deto mu e samo mu vzeha 80 lv. a ima i oshte da se dopravq
tedo_davies 6to te razbivamaz sum si ludichka po priroda...sledvashtata mislq da e ili na korema mnogo dolu ili na lqvata raka i da pishe `vqra` na hebrew... idei mnogo
Уффф, вчера пак приказвх с нашта и тя е против. Казах й че ще севърна някой ден и ще съм с татус, ама тя мрънка. Казах й че няма к'во да я лъжа, защото така ще стане.
П.П. Я кажете къде да си сложа Българското знаме (цветно)..мисля да е на врата.
Благодаря все пак, ама как ти се вижда да е там..Първоначално написано от ^Green_Lady^
къде другаде ще стокй добре.. Аз мисля че на рамото ще е гадно..
Я кажете кеде ще е най-хубаво
http://www.vanishingtattoo.com/tattoo/celeb-beckham.htm
vij tuka na beckham na rakata kadeto ima tattoo tam bi stoqlo qko s nqkav nadpis...![]()
Аз нямамм, както вече писах..
Еййй ся като отворих темата си драсках с игла пречупения кръст на ръката.. и по едно време наще се прибраха...споко не ме видяха..след малко продължавам (не очаквах да боли толкота. Вчера с ножа боля по-малко)
Nedei s noj,igli i takiva neshta.....ako shte si pravish neshto si ima profesionalisti!Nai-malkoto 4e moje da stane nqkakva infekciq i posle shte ti e gadno....a za znameto za vruta...mislq 4e shte e qko...a za pre4upeniq krust..ti si reshavsh...samo ne si pravi nishto sam!Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
emi /// kefi me toq tatos ;}Първоначално написано от Kittie_
Admin-Coki:
Ако някога имам по-голям гръб ще си направя.
Върти ми се, като идея в главата, но все още нямам.![]()
Ъм не нямам татус, но.. не ми пречи да си направя!Много съм мислила по тази тема и да призная съм много запалена.Още от малка.. се кефя на татуси, дори си събирах картинки, имам около 200 вида нарисувани на едни картончета.И има доста добри между тях впрочем..
И все пак, мисля, че не съм готова.. Пък и не съм сигурна дали искам.. да съм нарисувана до живот.Немога да кажа, че съм против тях.. дори съм много ЗА, но .. бързо ми умръзва всичко на мен.Знам, че ако си направя истинска.. след година максимум 2.. вече няма да я искам.. И какво ще направя!Ще дам двойно повече пари, за да си я махнаЪх не мерси, може да си помисля.. за временна!Кой знае =)
EDIT : И след цялата простотия която написах, няма как простуу да не едитна.Ето един татус, който съм си набелязала от много време насам.. не е ли страхотен: http://images.deviantart.com/large/i...oo_revised.jpg
Първоначално написано от Heaven's a Lie
и аз съм на същото мнение -набелязала съм си доста особено една от 2 години ,ма мисля,че до година-две най-много ще ми е омръзнала,затова по добре временна ..
а относно аз съм Българче-хубаво татоо си намислил,ама мен лично хич не ме кефят татосите по шията .. но ти си знаеш най-добре (нищо лично )![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
I az si napravih tatuirovka predi mesec i adski mn si q haresvam,napravo veche si q obichamna koremcheto-otstrani,mn sladko se poluchi
не не е страхотен.
имам шест татуировки.
и кво?
искаш д ми ги земеш ли![]()
Какви?Първоначално написано от Метълката
![]()
Ае заебете темата, вижте от кога е. А и като се гледам какъв олигофрен съм бил...че и се фукам с глупоти тц тц тц
http://www.tattoo-art.com/
Не е лош сайта :P