Цитирай Първоначално написано от Heaven's a Lie
Ъм не нямам татус, но.. не ми пречи да си направя!Много съм мислила по тази тема и да призная съм много запалена.Още от малка.. се кефя на татуси, дори си събирах картинки, имам около 200 вида нарисувани на едни картончета.И има доста добри между тях впрочем..
И все пак, мисля, че не съм готова.. Пък и не съм сигурна дали искам.. да съм нарисувана до живот.Немога да кажа, че съм против тях.. дори съм много ЗА, но .. бързо ми умръзва всичко на мен.Знам, че ако си направя истинска.. след година максимум 2.. вече няма да я искам.. И какво ще направя!Ще дам двойно повече пари, за да си я махна Ъх не мерси, може да си помисля.. за временна!Кой знае =)

EDIT : И след цялата простотия която написах, няма как простуу да не едитна.Ето един татус, който съм си набелязала от много време насам.. не е ли страхотен : http://images.deviantart.com/large/i...oo_revised.jpg

и аз съм на същото мнение -набелязала съм си доста особено една от 2 години ,ма мисля,че до година-две най-много ще ми е омръзнала,затова по добре временна ..
а относно аз съм Българче-хубаво татоо си намислил,ама мен лично хич не ме кефят татосите по шията .. но ти си знаеш най-добре (нищо лично )