- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вие бихте ли простили,бихте ли забравили...
Казвам се Мария,ама няма да ти кажа от кой град съм.Едва ли ме познаваш.Ако беше така сигурно щеше да се сетиш за Стефан и за Александър.Може историята ми да ти напомня за някого и за нещо,ама...100% съм сигурна,че не мога да ти помогна.Първоначално написано от Taina{}
Благодаря на всички за мненията.Преди 10 мин се прибрах от кино и бях с братовчед ми и Стефи,но не сме си говорили за нас.Още не знам кое е най-правилното решение.Просто гледахме филм и...аз се прибрах.Не исках да говоря с него,защото нямам ясен отговор.Вече 3 седмици минаха,ама...Толкова ми е объркано.Наистина не знам как да постъпя.Днес като че ли изобщо не се познавахме.Може би аз съм виновна за това,защото се държа резервирано и дистанцирано.И като че ли го правя нарочно.Знам,че постъпвам лошо и не е честно,но...трябва по някакъв начин да освободя това напрежение.Всички ме съветвате да забравя и да продължа връзката си с него,но не е толкова лесно въпреки,че го обичам.Вече казах,че се страхувам да не го нараня,а днес точно това правех и то умишлено.Правя го,но се измъчвам,че го паравя и ме е яд на себе си.В същото време искам да прегърна Стефи и да му кажа,че го обичам повече от всико.Обаче нещо ми пречи.Спира ме и...не мога.Лелеееее....чувствам се толкова ужасно.Постъпвам като някоя егоистична и злопаметна лигла,която си играе с чувствата на хората.Как да се преборя с тази бариера,която изразява безразличие и студенина?Сякаш сама си забранявам да забравя за случилото се.Боли ме от всичко което правя или не правя.Изобщо...даже въобще не знам какво правя.Не мога да позная себе си.Не мога да се контролирам.Искам да мога поне за няколко часа да престана да мисля за Стефан,за връзката ни,за чувствата,за любовта,за изневярата му,за болката,за разочорованието,за тъжния му поглед... ЗА ВСИЧКО.На моменти ми идва да викам,да крещя,да дивея...на моменти искам да замръзна,да не мога да дишам,да не мисля,да не чувствам...Искам да преживея всичко това и то да остане в миналото.Искам от паметта и от главата ми да се изтрият всички картинки ,които разкриват пред мен секса между моя приятел и неговата съученика.Боли....Аз май съм мазохистка.Не мога да спра да си го представям,не мога да спра да плача,не мога да спра да ГО ОБИЧАМ...
ПОМОГНЕТЕ МИ !!!!!!!!!!!!!!!