Цитирай Първоначално написано от miskin
Виж мила, човек се учи от грешките си, а една грешка става такава, когато се повтори. Мисля, че Стефан в момента е толкова отчаян и наплашен, че никога няма да направи отново това. Не те познавам и нямам представа дали с времето ще забравиш или ще се мъчиш по малко всеки ден и ще се питаш "защо". Честно казано, аз бих простила една изневяра, един единствен път дори на бъдещия ми съпруг. Помисли добре и прецени кое е по-важно и кое тежи повече- неговата изнявяра или вашата любов и общите ви спомени през тези 2 години.
Написала си мнението си докато аз писах това преди малко.
Като прочетох думите ти...особено последното изречение...направо настръснах.Благодаря Ти ! Любовта ни е най-истинското и невероятно нещо,което може да ми се случи.Знаеш ли,олекна ми.Ейййййй...чувствам се по-добре само след 2 мин. miskin,благодаря за просветлението.Вдъхна ми огромна надежда.Толкова е странно.И аз не те познавам,а ти с мнението си ми отвори очите.Още сега ще звънна на Стефан за да се видим.Всъщност знам къде са в момента с братовчед ми.Наистина и представа си нямаш колко съм ти благодарна.Спести ми много часове на болка,въпроси и догатки.Сигурна съм,че с времето ще успея да забравя напълно за тази изневяра.Не искам вече да мисля за нея,защото много се натъжавам.
Още веднъж - БЛАГОДАРЯ !