- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- za onaq pesen mai e rumanska!
ima edna pesen vikat i discoteka boom,mai na rumanski se pee koi q izpalnqva kajete molqvi![]()
![]()
![]()
Adrian Copilul Minune - Diskoteka BoomNadqvam se si d0v0lna :}
Lele,na romanski li e ,tva e lubi,ata mi pesen)))))))
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
PLSSSSSS mnoy vi molq,poneje az ne moga da teglq,moje lid a pusnete nqkakav link za da si pusna pone pesni4kata,molq vi-lubimata mi e,da pusnete v temata link4e za da moga pone da si q pusna plssssssssssssssssssssssssssss obojavam q tazi pesen,a po4ti ne q puskat po radioto samo v discotekata
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
na rumunski e da,super qka pesni4ka)
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
Alli, eto ti link4etoAdrian Copilul Minune - Diskoteka Boom Su6ai i divei
![]()
![]()
Ми те сега румънските песнички дето ги пускат по дискотеките са 3:
Adrian Copilul Minune-Diskoteka Boom.mp3
Alina_Costi_Necazuri_si_suparari.mp3
Stefan si Guta - As renunta.mp3
Не са от най-яките песни...![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
: AMG Corporation
::
EEE,ama ne 6tat da mi se pusnat,mnoo tup komp((
a pusna se10XXXXXXXXXXXXXXX mnogoooooooooooooooooooooooooo obi4am te
mdam........aide da vi pomolq za o6te ne6to,ako ne sam malko amhalna de-ima edna pesen,deto en znam kak se kazva i koi q pee i na kav ezik e,ama se pee ne6to ot roda na:''adjamai,adjamai,iaaaho i ne6to elektronno" da mi pratite link ako nqkoi q ima de
Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
)
![]()
Taq pesni4ka se kazva Aja Mahi i e na MC Metz & Mc Trix Za link 4eki malk0 m0je i da ti namerq!
10x mnoo i predvaritelno![]()
Тва са ми едни от любимите песнички!!! :P В диското само тях въртятПървоначално написано от aBeP4eTo
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Мдам знам, че ги въртят в диското ама мене не ми харесватПървоначално написано от BlinD^BoY
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.