- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Много съм щастлив!!!
В 23:00 ми се роди.....братчетооооо))) много съм радостен.....сега ми кажете как да го кръстим,че тази трудна задача се ....падна на мен!!
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
4estitoami kaji kakvo iska6 da e imeto:nai obiknovenno,stranno,bulgarsko ili nqkoe 4ujdestranno...
Любовта е най-висшата степен на омразата
Честитооо.... ибаси кефа....
Ама за имееее....
Ами да ти кажа много съм объркан не ме бърка кво ша е само да е готино и оригинално!!! :P За сега мисля да е Александър ама ако имате по-готини идеи кажете
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
4wstitiiiiiiiiiiiiiii emi viktor![]()
eйй да ти е жив и здрав!Аз също много харесвам името Александър, а ако не-може да е Методи примерно или пък Цветан) чак и аз се развълнувах, защото и на мен така ми се иска братче, ама няма
![]()
както и да е, после да кажеш какво му име си избрал в крайна сметка!
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
dimitar,martin,ivan,stanislav
Любовта е най-висшата степен на омразата
АМИ мисля да го кръстя Александър...щот може да му викам сашо, АлексПървоначално написано от mira_
и така оставам си...на избора сега ще се напия за негово здраве :P
ViktoR-Pobeda :PПървоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
![]()
Мерси ,но няма нужда от повече..предложения аз вече реших как да го кръстя!!!!![]()
eйй умната с алкохола!И някой път да почерпиш ей!![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
4estitoooooo! Krastete go Victor![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
4estito!se6tam se kak i az se 4uvstvah kogato se rodi brat mi))
Аааа вече е *хлъц* късно аз си се нап*хлъц*их за него*хлъц*во здраве!!!!!*хлъц*Айде наздраве! :PПървоначално написано от mira_
kopeleeeeeeeee krusti go haralampi fe ! nikodim sushto ne e losho ime![]()
Mi sa6to NEZABRAVKO E QKO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Да ти е живо и здраво братчето!Много щастливоо и всичко най-хубаво!Можеш за име да избереш Александър..Това ми е любимото име...
Също и Мартин и Виктор...Михаил..Мирослав,Зд равко..но определено АЛЕКСАНДЪР рулира!
![]()
Everything around you is HIP-HOP!!!
az sum viktor![]()
Ееее честито, да е жив и здрав малкия Александър!![]()
Животът е прекрасен
Мерси на всички днес ще ходя да го видяяя)))
Hei 4estitoNeka bade jivo zdravo i vse taka usmihnato beb4e
) Aleksandar naistina e hubavo ime
a btw kolko vi e razlikata
)) interesno mi e kolko teji i t.n
))
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
ЧЕСТИТОПървоначално написано от BlinD^BoY
Да ти е живо и здраво братчето и да се разбирате много
![]()
И на мен Александър много ми харесва, както и Виктор или Даниел.
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
da e jivo i zdravo malkoto)))mnn se radvam na bebeta..da si go obichash mnn i da ne se durpate za kosite sled vreme...
![]()